Мазолите могат да ви вкарат в операционната

Мазолите могат да ви вкарат в операционната

0

Мазолите не са за подценяване. Те се образуват на палеца и кутрета на крака. При неизлекувани навреме мазоли е възможно и хирургическо отстраняване на тази част от костта.

1
Препоръки и отзиви за Лек Срещу Мазоли. Публикации и ревюта за Лек Срещу Мазоли от сайта. Всичко за Лек Срещу Мазоли на едно място.

Популярни

Лек Срещу Мазоли - Мазолите разказват за здравето ви

Мазолите разказват за здравето ви

17.05.201005218

Мазолите, които представляват уплътнена кожа по стъпалата, сигнализират за различни болести като например проблеми със стомаха, жлъчката или сърцето.

Лек Срещу Мазоли - Живовлек и кромид лук срещу болезнени мазоли

Живовлек и кромид лук срещу болезнени мазоли

25.08.201205502

Мазолите са появяват на палеца и кутрето на крака. Нелекуването на мазолите води до възпаления. Рецепти срещу мазоли. Рецепта с лук срещу мазоли. Рецепта с жижовлек срещу мазоли.

Лек Срещу Мазоли - Как да се предпазим от мазоли

Как да се предпазим от мазоли

10.03.201201961

Носете удобни обувки, грижете се за своите крака за да не станете жертва на болезнени мазоли. Предпазвайте и кожата на ръцете си, там също може да се образуват.

Лек Срещу Мазоли - Мазила против мазоли

Мазила против мазоли

05.09.201307114

Предлагаме ви няколко рецепти от народната медицина за премахване на мазолите, но имайте предвид, че те са доста упорити.

Лек Срещу Мазоли - Спортът може да е опасен за стъпалата

Спортът може да е опасен за стъпалата

09.04.20140755

Бягането е едни от най-разпространените спортове, които милиони хора по света практикуват ежедневно. Но рискувате да навредите на стъпалата си с образуването на гъбички, мазоли, травми.

Лек Срещу Мазоли - Лечение на мазоли

Лечение на мазоли

29.02.2012111559

Напукванията и протриванията на краката, както и неприятните мазоли са болезнени спътници на някои обувки. Излекувайте неприятните и болезнени мазоли по краката с няколко рецепти от народната медицина.

Лек Срещу Мазоли - Погрижете се за стъпалата си

Погрижете се за стъпалата си

14.08.201402248

Всеки ден изплаквайте стъпалата си с хладка вода и ги мажете с мазен крем, за да не се напукват и да са меки. Вана за стъпала от липов цвят сваля отоци, а вана с розмарин смекчава грубата кожа.

Лек Срещу Мазоли - Мазоли

Мазоли

03.06.201503651

Мазолите представляват кръгово уплътнение на кератиновия слой на епидермиса на кожата. Мазолите са болезнени и неприятни. Мазолите трябва да се лекуват навреме, защото могат да причинят усложнения.

Лек Срещу Мазоли - Пчелният восък

Пчелният восък

08.09.201102384

С помощта на пчелен восък можете да направите крем срещу бръчки и паста за обувки, за да не пропускат вода. Едно пчелно семейство дава два килограма восък за един сезон.

Лек Срещу Мазоли - Разкрасяване с рициново масло

Разкрасяване с рициново масло

19.09.201217424

Ако искате да имате по-обемни мигли и по-гъсти вежди, можете да се доверите на рициновото масло. Достатъчно е да втривате във веждите си по посока на косъма капка от маслото.

Лек Срещу Мазоли - Котешката стъпка помага при косопад

Котешката стъпка помага при косопад

09.11.20140955

Котешка стъпка е билка, позната у нас още като като черновръх, див босилек, но най-вече - билката на Левски. Дяконът я е използвал за лечение на редица болести и неразположения.

Лек Срещу Мазоли - Червен пипер за красиви ръце

Червен пипер за красиви ръце

08.05.201303012

За да имате красиви ръце, ползвайте ръкавици при домакинската работа. За здрави нокти пийте коктейл от лимон и желатин и правете маски с червен пипер.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Лек Срещу Мазоли - актуални публикации, готварски рецепти и потребителски разкази в сайта. Всичко за Лек Срещу Мазоли в нашия български журнал. Отцени Лек Срещу Мазоли от звездичките над този параграф. Приятно преглеждане на хилядите ни материали, споделени разкази, сънища и рецепти на тема Лек Срещу Мазоли.