Ечемик на окото

Ечемик на окото

1

Ечемикът на окото представлява остро гнойно възпаление. Ечемикът на окото е породен от бактериална инфекция. Ечемикът на окото изисква навременно лечение.

1
Идеи и идеи за Лек за Ечемик на Окото. Репортажи и текстове за Лек за Ечемик на Окото от Езине.бг. Всичко относно Лек за Ечемик на Окото в тази секция.

Популярни

Лек за Ечемик на Окото - Билков чай и чесън лекуват ечемик

Билков чай и чесън лекуват ечемик

09.04.201102376

Ечемик на окото представлява гнойно възпаление върху клепачите. Причинител за появата на ечемика са бактериите от вид стафилококи. Те поразяват организма, когато той е с отслабена имунна система.

Лек за Ечемик на Окото - Бабини лекове срещу ечемик на окото

Бабини лекове срещу ечемик на окото

06.05.2013121630

Ако ечемикът ви се появява твърде често и не успявате да овладеете проблема само с народните рецепти, задължително посетете лекар, за да не се получи някакво усложнение.

Лек за Ечемик на Окото - Лекувайте възпаления на очите с чесън и чай

Лекувайте възпаления на очите с чесън и чай

17.10.201102371

Окото често е податливо на инфекции. Ечемикът не е сериозно заболяване, но е заразен. Не се опитвайте да изстискате гнойта от ечемика. Домашни средства за лечение на ечемик.

Лек за Ечемик на Окото - Здравето личи по очите

Здравето личи по очите

25.08.201203241

Прозрачността на окото може да е знак глаукома, катаракта и дегенарация на жълтото петно. Удебелявания върху клепачите говорят за повишено ниво на лош холестерол.

Лек за Ечемик на Окото - Какво да правим при кръвоизлив на окото

Какво да правим при кръвоизлив на окото

22.03.2012025832

Най-честата причина за кръвоизлив в окото е травма, а също така може да е предизвикан от някакво заболяване или от проблеми на имунната система.

Лек за Ечемик на Окото - Възпаления на очите

Възпаления на очите

22.03.20150525

Възпаленията на очите са дразнене и зачервяване, като в някои случаи се отделя и очен секрет. Възпаленията на очите не бива да се пренебрегват. Недостигът на витамин А е най-честата причина за проблеми с очите.

Лек за Ечемик на Окото - Чесънът помага при ечемик

Чесънът помага при ечемик

27.08.201302085

Целта на лечението на ечемика, е той да узрее. А това става най-бързо с топли, но не горещи компреси с отвара от лайка, борова вода или преварена вода. Народната медицина предлага най-лесното решение за лечение на ечемик - с чесън.

Лек за Ечемик на Окото - Козметиката вреди на очите

Козметиката вреди на очите

10.02.20150522

Дамите трябва задължително да търсят дали върху подбраните продукти пише какви съставки съдържат – задължително е също козметиката, която се купува, да има и упътване.

Лек за Ечемик на Окото - На какво се дължи сухотата в очите

На какво се дължи сухотата в очите

29.12.201211446

Сухотата в очите, известна още като синдром на сухото око, е състояние на очите, което възниква при недостатъчна хидратация и смазване на външната повърхност на окото със сълзи.

Лек за Ечемик на Окото - Паяжини пред очите

Паяжини пред очите

27.05.201214718

Ако виждате паяжина само пред едното си око, веднага отидете на очен лекар. Това може да е предизвикано от отлепване на ретината или да е начало на катаракта или глаукома.

Лек за Ечемик на Окото - Как да си поставим очна линия без грешка

Как да си поставим очна линия без грешка

25.01.201512864

Очната линия придава драматичен и секси вид, но нейното нанасяне е фино изкуство. С повече тренировки на ръката обаче и сами можете да изрисувате тънката линия перфектно.

Лек за Ечемик на Окото - Точков масаж при очна умора

Точков масаж при очна умора

09.01.201311747

Стимулирането на определени точки, може да ви помогне да се почувствате по-добре много бързо, особено ако имате очна умора, наречена още болестта на високите технологии.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Лек за Ечемик на Окото - практични статии, български рецепти и потребителски истории в сайта. Най-новото за Лек за Ечемик на Окото в нашия български сайт. Отцени Лек за Ечемик на Окото от звездичките над този параграф. Приятно разглеждане на многото ни теми, лични истории, тълкувани сънища и рецепти на тема Лек за Ечемик на Окото.