Ечемик на окото

Ечемик на окото

1

Ечемикът на окото представлява остро гнойно възпаление. Ечемикът на окото е породен от бактериална инфекция. Ечемикът на окото изисква навременно лечение.

1
Предложения и отзиви за Лек за Ечемик на Окото. Най-четените за Лек за Ечемик на Окото от Ezine.bg. Намери всичко, което търсиш относно Лек за Ечемик на Окото в тази секция на сайта.

Популярни

Лек за Ечемик на Окото - Билков чай и чесън лекуват ечемик

Билков чай и чесън лекуват ечемик

09.04.201102491

Ечемик на окото представлява гнойно възпаление върху клепачите. Причинител за появата на ечемика са бактериите от вид стафилококи. Те поразяват организма, когато той е с отслабена имунна система.

Лек за Ечемик на Окото - Бабини лекове срещу ечемик на окото

Бабини лекове срещу ечемик на окото

06.05.2013123994

Ако ечемикът ви се появява твърде често и не успявате да овладеете проблема само с народните рецепти, задължително посетете лекар, за да не се получи някакво усложнение.

Лек за Ечемик на Окото - Лекувайте възпаления на очите с чесън и чай

Лекувайте възпаления на очите с чесън и чай

17.10.201102448

Окото често е податливо на инфекции. Ечемикът не е сериозно заболяване, но е заразен. Не се опитвайте да изстискате гнойта от ечемика. Домашни средства за лечение на ечемик.

Лек за Ечемик на Окото - Здравето личи по очите

Здравето личи по очите

25.08.201203518

Прозрачността на окото може да е знак глаукома, катаракта и дегенарация на жълтото петно. Удебелявания върху клепачите говорят за повишено ниво на лош холестерол.

Лек за Ечемик на Окото - Какво да правим при кръвоизлив на окото

Какво да правим при кръвоизлив на окото

22.03.2012029641

Най-честата причина за кръвоизлив в окото е травма, а също така може да е предизвикан от някакво заболяване или от проблеми на имунната система.

Лек за Ечемик на Окото - Възпаления на очите

Възпаления на очите

22.03.20150694

Възпаленията на очите са дразнене и зачервяване, като в някои случаи се отделя и очен секрет. Възпаленията на очите не бива да се пренебрегват. Недостигът на витамин А е най-честата причина за проблеми с очите.

Лек за Ечемик на Окото - Чесънът помага при ечемик

Чесънът помага при ечемик

27.08.201302207

Целта на лечението на ечемика, е той да узрее. А това става най-бързо с топли, но не горещи компреси с отвара от лайка, борова вода или преварена вода. Народната медицина предлага най-лесното решение за лечение на ечемик - с чесън.

Лек за Ечемик на Окото - Коя е правилната очна линия според формата на окото?

Коя е правилната очна линия според формата на окото?

17.09.201502042

Целта на очната линия е да отваря окото и да внесе елемент на загадъчност, но за да постигнете това е важно да се съобразите с формата на очите си, когато нанасяте очната линия.

Лек за Ечемик на Окото - Козметиката вреди на очите

Козметиката вреди на очите

10.02.20150608

Дамите трябва задължително да търсят дали върху подбраните продукти пише какви съставки съдържат – задължително е също козметиката, която се купува, да има и упътване.

Лек за Ечемик на Окото - На какво се дължи сухотата в очите

На какво се дължи сухотата в очите

29.12.201211557

Сухотата в очите, известна още като синдром на сухото око, е състояние на очите, което възниква при недостатъчна хидратация и смазване на външната повърхност на окото със сълзи.

Лек за Ечемик на Окото - Паяжини пред очите

Паяжини пред очите

27.05.201215382

Ако виждате паяжина само пред едното си око, веднага отидете на очен лекар. Това може да е предизвикано от отлепване на ретината или да е начало на катаракта или глаукома.

Лек за Ечемик на Окото - Как да си поставим очна линия без грешка

Как да си поставим очна линия без грешка

25.01.201513700

Очната линия придава драматичен и секси вид, но нейното нанасяне е фино изкуство. С повече тренировки на ръката обаче и сами можете да изрисувате тънката линия перфектно.

Лек за Ечемик на Окото - Точков масаж при очна умора

Точков масаж при очна умора

09.01.201311906

Стимулирането на определени точки, може да ви помогне да се почувствате по-добре много бързо, особено ако имате очна умора, наречена още болестта на високите технологии.

Лек за Ечемик на Окото - Подходящ грим според формата на очите

Подходящ грим според формата на очите

13.06.201203266

Правилно нанесеният грим може да ви помогне да изглеждате още по-блестящо. Всеки от нас има свои лични физически недостатъци, но ако знаете как, винаги можете да ги прикриете.

Лек за Ечемик на Окото - Какво да правим при повишено очно налягане

Какво да правим при повишено очно налягане

31.03.2012112257

Повишеното очно налягане е доста сериозен проблем и ако не бъде лекуван може да доведе до глаукома или трайна загуба на зрението при някои индивиди.

Лек за Ечемик на Окото - Джена шокира със синьо около окото

Джена шокира със синьо около окото

01.03.20140368

Фолк певицата Джена се опита да направи силно впечатление на феновете си с нова визия, но успя да предизвика само шушукания за евентуално прикриване на синина покрай окото.

Лек за Ечемик на Окото - Затваряме очи при целувка, за да не припаднем

Затваряме очи при целувка, за да не припаднем

06.09.201202727

Когато се целувате, мозъкът ви е подложен на пренатоварване, затова несъзнателно затваряте очите си и така охлаждате страстта си. Ирисът на човека е уникален като пръстов отпечатък.

Лек за Ечемик на Окото - Очната линия винаги придава загадъчност на погледа

Очната линия винаги придава загадъчност на погледа

29.03.201312655

За да бъдат очите красиви, очната линия е универсален грим, който става за всякакви поводи. Очната линия е три вида - течна, прахообразна и с твърда четка. Трикове за нанасяне на туша.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Лек за Ечемик на Окото - практични статии, български рецепти и потребителски истории в сайта. Приятно преглеждане на хилядите ни материали, лични истории, тълкувани сънища и рецепти на тема Лек за Ечемик на Окото.