Декорация на ноктите с гъба

Декорация на ноктите с гъба

4

Декорацията на ноктите с гъба е лесен и ефектен начин да получите красив маникюр в домашни условия и без много усилия.

1
Идеи и класации за Лесен Ефектен Маникюр. Статии и текстове за Лесен Ефектен Маникюр от Езине.бг. Последните материали за Лесен Ефектен Маникюр на едно място.

Популярни

Лесен Ефектен Маникюр - Лесен Тигров Маникюр

Лесен Тигров Маникюр

01.05.201204444

Ще се почуствате истинска богиня на лова с помощта на ефектен тигров маникюр, който лесно можете да направите сами в домашни условия.

Лесен Ефектен Маникюр - Нова мода: 3D лак за ефектен маникюр

Нова мода: 3D лак за ефектен маникюр

06.02.201402358

Цените на сензационния маникюр са различни от 5 до 30 долара всеки може да подбере това, което най-много му допада – разликата в цените идва от това какви материали са използвани.

Лесен Ефектен Маникюр - Маникюр с черно и бяло

Маникюр с черно и бяло

17.04.201202617

Черното и бялото са класика при избора на цвят за дрехи, педикюри и маникюри. Тези два цвята придават стил и елегантност на вашите нокти. Ето няколко предложения за маникюр с черно и бяло.

Лесен Ефектен Маникюр - Декорации за маникюр

Декорации за маникюр

26.01.201205713

Най-лесният начин за оформяне на бърз ефектен маникюр е да разделите нокътя на две по дължина и да лакирате всяка половинка с различен цвят. Върху един от пръстите закрепете камъче.

Лесен Ефектен Маникюр - Маникюр с бял и черен лак

Маникюр с бял и черен лак

19.03.201203439

Модерен е черно-белият маникюр с използване на животински шарки. Ноктите се лакират с бял лак, а върху него с тънка четчица се нанасят райета с черен лак, които да имитират шарките на зебра или на леопард.

Лесен Ефектен Маникюр - Актуални идеи за маникюр

Актуални идеи за маникюр

16.04.201203819

Направете си актуален маникюр като заложите на ярките цветове и комбинации, нарисувайте си цветя и експериментирайте с различни форми и нюанси.

Лесен Ефектен Маникюр - Идеи за маникюр за къси нокти

Идеи за маникюр за къси нокти

13.03.2012127630

Ако някой ви каже, че ръцете ви не могат да изглеждат секси с къс маникюр, не му вярвайте. Късият маникюр си има своя чар, а и освен това е много по-практичен, което го превръща в желан избор за много жени.

Лесен Ефектен Маникюр - Как да си направим лесен маникюр

Как да си направим лесен маникюр

08.05.201305051

Можете да си направите сами красиви нокти и без помощта на специалист. За ежедневен маникюр дизайнерите препоръчват абстрактни форми и геометрични фигури, елементи от флората и фауната, ярки цветове.

Лесен Ефектен Маникюр - Ефектен маникюр със станиол

Ефектен маникюр със станиол

15.11.2013011829

Красивият маникюр е един от отличителните белези на една поддържаната жена. Мъжете се заглеждат именно в ръцете на бъдещите си избранички и в зависимост от това как ги намират, си правят съответните изводи с каква жена си имат работа.

Лесен Ефектен Маникюр - Направете си различен маникюр вкъщи

Направете си различен маникюр вкъщи

09.05.201304285

Сигурно сте забелязали, че всеки път, когато разберете, че ви остава свободно време, се заемате с маникюра си. Той се превръща в текущия ви проект и няма лошо - добрият вид на ръцете ни е от първостепенно значение.

Лесен Ефектен Маникюр - Да си направим лунен маникюр

Да си направим лунен маникюр

26.01.20150906

Основната идея на лунния маникюр е запазването на светлия полумесец, който се намира в основата на всеки нокът. Ето и какви са стъпките за направата на лунен маникюр.

Лесен Ефектен Маникюр - Модата на черния маникюр

Модата на черния маникюр

23.06.201202917

Ако искате да привличате вниманието към ръцете си и да изглеждате по-дръзки от обикновено, лакирайте ноктите си с черен лак.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Лесен Ефектен Маникюр - практични ревюта, подбрани рецепти и споделени истории в портала. Всичко за Лесен Ефектен Маникюр в нашия български портал. Отцени Лесен Ефектен Маникюр от звездичките над този параграф. Приятно разглеждане на многото ни теми, лични истории, тълкувани сънища и рецепти на тема Лесен Ефектен Маникюр.