Лекуване на гъбички по ръцете

Лекуване на гъбички по ръцете

0

Появата на гъбички по ръцете е неприятна кожна инфекция. Трябва да се осъществи навременна консултация със специалист и подходящо лечение.

1
Идеи и читателски отзиви за Лечение Гъбички по Ноктите на Ръцете. Теми и материали за Лечение Гъбички по Ноктите на Ръцете от Езине.бг. Последните материали относно Лечение Гъбички по Ноктите на Ръцете в един сайт.
Как да се справим с гъбички по ноктитеЛечение Гъбички по Ноктите на Ръцете - Как да се справим с гъбички по ноктите

10.05.2012431840

Гъбичките по ноктите са много неприятен проблем и са много упорити. Могат да бъдат излекувани, но трябва постоянство.

Бабини илачи срещу гъбички по краката и ръцетеЛечение Гъбички по Ноктите на Ръцете - Бабини илачи срещу гъбички по краката и ръцете

12.03.201214109782

Гъбичките са неприятни кожни инфекции, които често засягат ръцете и краката. Предлагаме ви няколко народни рецепти в борбата срещу гъбички.

Как да излекуваме гъбички по ноктитеЛечение Гъбички по Ноктите на Ръцете - Как да излекуваме гъбички по ноктите

13.01.2014015601

Лечението на гъбичките по ноктите протича в няколко строго определени етапа. На първо място, за да се избегне рецидив по време на лечението, носените обувки трябва напълно да се сменят с нови, а старите да се изхвърлят.

Как да ускорим растежа на ноктитеЛечение Гъбички по Ноктите на Ръцете - Как да ускорим растежа на ноктите

09.11.201402831

За да имате дълги нокти и красив маникюр, трябва да спазвате няколко основни техники, които ще помогнат на ноктите на ръцете ви да растат по-бързо и да бъдат по-здрави.

Как да се преборим с гъбичкитеЛечение Гъбички по Ноктите на Ръцете - Как да се преборим с гъбичките

18.02.2010521528

Всеки пети човек страта от гъбички на краката или кожата. Ми­ко­зите ув­реж­дат не са­мо тях, но до­ри и вът­реш­ни­те ор­га­ни. Симптоми за гъбички. Средства за лечение на гъбички.

Как да се предпазим от гъбичкиЛечение Гъбички по Ноктите на Ръцете - Как да се предпазим от гъбички

20.08.201206468

Всеки път, когато забележите върху ходилата си малки ранички, третирайте ги с йод. И най-малките наранявания могат да предизвикат развитие на гъбична инфекция.

Съвети за красив маникюрЛечение Гъбички по Ноктите на Ръцете - Съвети за красив маникюр

11.04.201421382

Кожата на ръцете е изложена на вредното влияние на околната среда - минусовите температури през зимата, миещите препарати като верото и останалите, които са част от домакинството.

Народна медицина за гъбички по ноктитеЛечение Гъбички по Ноктите на Ръцете - Народна медицина за гъбички по ноктите

01.10.201235199768

Известни като онихомикоза, гъбичките по ноктите са много често срещани в световен мащаб. Те се причиняват от малки организми, които инфектират ноктите и краката.

Лимон оцет и за здрави и красиви ноктиЛечение Гъбички по Ноктите на Ръцете - Лимон оцет и за здрави и красиви нокти

03.04.201214199

За подсилване на чупливи и слаби нокти два пъти седмично се прави процедура с топъл зехтин, загрят на водна баня. В него се добавят 3 капки йод или лимонов сок.

Червен пипер за красиви ръцеЛечение Гъбички по Ноктите на Ръцете - Червен пипер за красиви ръце

08.05.201302982

За да имате красиви ръце, ползвайте ръкавици при домакинската работа. За здрави нокти пийте коктейл от лимон и желатин и правете маски с червен пипер.

Черупка от яйце за красиви ноктиЛечение Гъбички по Ноктите на Ръцете - Черупка от яйце за красиви нокти

17.01.201102947

Черупка от бяло яйце, смляна и добавена в закуската всеки ден, превръща ноктите в красиви и здрави. Лимоновият сок ги прави твърди и светли. Полезни са ванички за ръце с морска сол.

И древните египтянки разкрасявали ръцете си с маникюрЛечение Гъбички по Ноктите на Ръцете - И древните египтянки разкрасявали ръцете си с маникюр

04.12.20120769

Жените разкрасяват ноктите си с маникюр още от древни времена. В древен Китай красивите нокти били важна предпоставка за хубав външен вид. Козметиката от древни времена.

Ръцете са нашата визитна картичкаЛечение Гъбички по Ноктите на Ръцете - Ръцете са нашата визитна картичка

19.03.201301791

Гумените ръкавици са добра идея дори при миенето на съдове. Хубаво е, когато си купувате миещи препарати да избирате такива, които щадят поне до някаква степен ръцете ви.

Мъжкият маникюрЛечение Гъбички по Ноктите на Ръцете - Мъжкият маникюр

07.05.20110766

Вече не е странно, че и мъжете посещават козметичните салони, за да им направят маникюр. Добре поддържаните ръце правят добро впечатление. Можете да направите маникюра си и сами.

Сметана и морска сол за здрави ноктиЛечение Гъбички по Ноктите на Ръцете - Сметана и морска сол за здрави нокти

18.02.201401252

Можете да заздравите ноктите си и като си направите маска от 2 с. л. морска сол, 1 к. л. сок от лимон, 2 капки масло от пшеничен зародиш. За здрави нокти можете да се доверите също на рициново масло и кокосово масло, както и на желатин.

Защо си гризем ноктите?Лечение Гъбички по Ноктите на Ръцете - Защо си гризем ноктите?

05.04.201408172

Защо хората си гризат ноктите? Гризането на нокти е сред вредните навици сред жените. Гризането на нокти се нарича още Онихофагия. Безопасно ли е гризането на нокти?

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Лечение Гъбички по Ноктите на Ръцете - практични ревюта, класически рецепти и споделени истории в Ezine.bg. Най-новото за Лечение Гъбички по Ноктите на Ръцете в модерния женски портал. Гласувай за Лечение Гъбички по Ноктите на Ръцете от звездичките над този параграф. Приятно сърфиране из многобройните ни теми, лични истории, тълкувани сънища и рецепти на тема Лечение Гъбички по Ноктите на Ръцете.