Кислородно лечение - същност и ползи

Кислородно лечение - същност и ползи

0

Смята се, че ако бъде създаден прибор, определящ оптималното равнище на атомарен кислород в тъканите, това ще направи човек здрав. А ако е автоматично поддържащ се, то 90 процента от цялата медицина и фармакология ще се окажат ненужни.

1
Практични съвети и отзиви за Лечение на Екзема с Кислородна Вода. Статии и текстове за Лечение на Екзема с Кислородна Вода от портала. Всичко на тема Лечение на Екзема с Кислородна Вода в един сайт.
ЕкземаЛечение на Екзема с Кислородна Вода - Екзема

26.06.2015612599

Екземата е остро или хронично незаразно кожно заболяване, което възниква след сериозно възпаление на епидермиса. Екземата може да е причинена от различни външни и вътрешни причини. Симптоми и лечение при екзема.

Още Хипократ узнал за лековитата сила на морската водаЛечение на Екзема с Кислородна Вода - Още Хипократ узнал за лековитата сила на морската вода

12.08.201102043

Още Хипократ наблюдава и описва оздравителния ефект, който има морската вода върху кожата. Морската вода е препоръчван лек при кашлица, хрема и леки форми на синузит.

Избелване на зъбитеЛечение на Екзема с Кислородна Вода - Избелване на зъбите

26.09.201102054

Зъбите могат да се избелят с гелове, ултразвук и специални лазерни процедури. Избелването на зъби е забранено при бременност и кърмене.

Котешката стъпка помага при косопадЛечение на Екзема с Кислородна Вода - Котешката стъпка помага при косопад

09.11.20140949

Котешка стъпка е билка, позната у нас още като като черновръх, див босилек, но най-вече - билката на Левски. Дяконът я е използвал за лечение на редица болести и неразположения.

Изсветляване на кестенява косаЛечение на Екзема с Кислородна Вода - Изсветляване на кестенява коса

09.02.2012111510

За да се избегне рязкото преминаване към ярко русо, добре е кестенявата коса да бъде изсветлявана плавно и много бавно с помощта на руси кичури.

Изрусете косата си с лайка и лукЛечение на Екзема с Кислородна Вода - Изрусете косата си с лайка и лук

28.03.2014620081

Косата ви може да бъде изсветлена или изрусена без боя - с помощта на отвара от лайка или отвара от обелки от лук. Черният чай ще я боядиса в червеникаво-кафяво.

Да преборим досадната суха кашлицаЛечение на Екзема с Кислородна Вода - Да преборим досадната суха кашлица

28.10.201007038

Сухата кашлица може да е спътник на грип или друга по-сериозна болест. Бронхитът неизменно е съпроводен от кашлица. Важно е да пиете много топли течности, да си вземете противоотхрачващо средство

Как се лекуват афти в устатаЛечение на Екзема с Кислородна Вода - Как се лекуват афти в устата

21.12.2012621279

След като се появи зачервяването върху устната кухина, започва леко да се увеличава и се появява парене, докато се образува афтата. Доста е болезнена и в зависимост от мястото, където се намира може да предизвика сериозен дискомфорт.

Хомеопатията при децатаЛечение на Екзема с Кислородна Вода - Хомеопатията при децата

12.05.20150481

Смята се, че хомеопатията действа по-добре на децата, отколкото на възрастните. Това може да се дължи на факта, че тяхната жизнена енергия не е изтощена от продължително време от стрес, вредни фактори на околната среда и лекарства.

Народна медицина при екземиЛечение на Екзема с Кислородна Вода - Народна медицина при екземи

17.05.2012112672

В нашата народна медицина плодовете от хвойна и листата от трицветна теменуга; билките: полски хвощ, теснолистен живовляк, метличина, пача трева, жълт кантарион, лайка, жълт равнец, се препоръчват при екземи.

Артритът води до кожни екземиЛечение на Екзема с Кислородна Вода - Артритът води до кожни екземи

28.07.201101499

Хроничният артрит може да предизвика поява на алергична екзема, предупреждават фармацевти. Екземата или дерматитът е възпалителна асептична реакция на кожата. Видове екземи.

Лимонова и дъбова кора за сияйни зъбиЛечение на Екзема с Кислородна Вода - Лимонова и дъбова кора за сияйни зъби

06.11.201202030

Трикове как до избелим и заздравим зъбите си в домашни условия. Лимонова или портокалова кора със соден прах махат тъмните петна от зъбите. Чай от дъбова кора, лайка и невен заздравява венците.

Какво да правим при сърбеж в ушитеЛечение на Екзема с Кислородна Вода - Какво да правим при сърбеж в ушите

03.05.2012012094

Сърбежът в ушите може да е признак на по-сериозно заболяване, но е възможно да се получи следствие на неправилно почистване, плуване и гмуркане, механично дразнене от телефон или друго устройство.

Народни илачи при зъбоболЛечение на Екзема с Кислородна Вода - Народни илачи при зъбобол

04.04.2014211862

Още от нашите баби до днешни дни са достигнали народните рецепти за борба със зъбобола и болни венци. Народната медицина за зъбобола препоръчва рецепти със синап, сланина, мед, карамфил.

Щраусово и кокосово масло срещу стрииЛечение на Екзема с Кислородна Вода - Щраусово и кокосово масло срещу стрии

01.10.201211621

Кокосовото масло е отлично за поддържане на красива коса и кожа, като е и изключително ефикасно срещу стрии. Подобна е ролята и на щраусовото масло, което може да ви предпази от поява на стрии при бременност.

Народната медицина при възпаление на ставитеЛечение на Екзема с Кислородна Вода - Народната медицина при възпаление на ставите

15.05.2013357285

Лечението на ставите е една от най-важните процедури съставляващи прочистването на организма. Народната медицина предлага някои ефективни методи и рецепти, предназначени за лечение на ставите.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Лечение на Екзема с Кислородна Вода - подробни статии, подбрани рецепти и потребителски истории в сайта. Актуално за Лечение на Екзема с Кислородна Вода в модерния български портал. Гласувай за Лечение на Екзема с Кислородна Вода от звездичките над този параграф. Приятно разглеждане на многото ни статии, лични истории, тълкувани сънища и рецепти за Лечение на Екзема с Кислородна Вода.