Премахване на кондиломи с оцет

Премахване на кондиломи с оцет

23

Рецептата е следната: Голям памучен тампон се напоява с ябълков оцет и се поставя на заразеното място. Остава се да престои около 40 мин. Оцета доста ще щипе, но резултата си заслужава. При следващите процедури се стремете да мажете само кондиломите, с па

1
Практични съвети и оценки за Лечение на Кондиломи. Статии и текстове за Лечение на Кондиломи от Ezine.bg. Най-новото на тема Лечение на Кондиломи в един сайт.

Популярни

Лечение на Кондиломи - Повторна поява на кондиломи

Повторна поява на кондиломи

23.09.201402464

Най-сигурният начин за отстраняването им е активното лечение. То обаче не елиминира вируса от тялото, както и риска от повторна поява на брадавиците.

Лечение на Кондиломи - Кондиломи

Кондиломи

07.04.201508339

Кондиломите или генитални брадавици са кожни изменения, които са предизвикани от инфекция с човешки папиломен вирус. Кондиломите се предават само по полов път. Лечение на кондиломи.

Лечение на Кондиломи - Змийско мляко срещу кондиломи

Змийско мляко срещу кондиломи

27.06.201319977

Кондиломите се причиняват от човешки папилома вирус (Human Papilloma Virus - HPV). Вируса има много разновидности, като някои от тях причиняват брадавици по ръцете и кокоши трън на ходилата.

Лечение на Кондиломи - Криотерапия - същност и предимства

Криотерапия - същност и предимства

27.12.201201380

Чрез много ниски температури криотерапията лекува злокачествените и доброкачествените лезии. Начинът, по който криотерапията лекува, е като замразява клетките, причинявайки им некроза.

Лечение на Кондиломи - Човешки папилома вирус

Човешки папилома вирус

20.05.2015210422

Човешкият папилома вирус (HPV) е сексуалнотрансмисивен вирус. Човешкият папилома вирус е широко разпространен сред сексуално активните мъже и жени. Симптоми и лечение на човешки папилома вирус.

Лечение на Кондиломи - Лечение на папилома вирус

Лечение на папилома вирус

25.04.2012615849

Много често се случва папилома вирусът да е началото на много по-сериозно заболяване. Папилома вирусът е основна причина за злокачествени заболявания на шийката на матката.

Лечение на Кондиломи - Папилома вирусът не означава рак

Папилома вирусът не означава рак

30.05.201102908

HPV, наричан още човешки папилома вирус, се предава чрез полов акт. Гениталните HPV типове се разделят според връзката им с рака на маточната шийка на нискорискови и високорискови.

Лечение на Кондиломи - Ракът на матката дебне младите жени

Ракът на матката дебне младите жени

30.06.2011214489

Основен причинител на рака на шийката на матката е човешкият папилома вирус (HPV). Кои са факторите, благоприятстващи за развитието на рака: радиацията, тютюнопушенето, бременността. . .

Лечение на Кондиломи - Лечение с хиалурон цери артрозата

Лечение с хиалурон цери артрозата

12.02.201303773

Ново лечение с хиалуронова киселина премахва болките в ставите. Артрозата не е типична болест, а естествен процес, тъй като с нарастване на годините ставите се износват.

Лечение на Кондиломи - Египетски медици откриха лек за СПИН

Египетски медици откриха лек за СПИН

23.03.201411615

Египетски военни лекари сензационно съобщиха, че са открили лекарство срещу коварния СПИН, който се определя като чумата на века. Медиците добавиха и че са намерили лек и са хепатит С.

Лечение на Кондиломи - Лечение на Вагинит

Лечение на Вагинит

24.04.201502193

Най-разпространеното лечение на гъбична инфекция включва използването на вагинални свещички или крем за еднодневен, тридневен или седемдневен курс на лечение.

Лечение на Кондиломи - Метален вкус в устата

Метален вкус в устата

03.12.2012014385

Метален вкус в устата е често срещано оплакване и може да се дължи на различни причини - от лекарства например може да се появят проблеми със зъбите.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Лечение на Кондиломи - подробни статии, подбрани рецепти и потребителски разкази в Ezine.bg. Актуално за Лечение на Кондиломи в нашия онлайн журнал. Гласувай за Лечение на Кондиломи от звездичките над този текст. Приятно сърфиране из многобройните ни статии, потребителски разкази, споделени сънища и рецепти за Лечение на Кондиломи.