Лишеи по тялото

Лишеи по тялото

0

Борбата и лечението на лишеите е доста трудна. Препоръчително е да се започне рано на пролет. Народната медицина съветва засегнатите места да се мажат с йодно-салицилов спирт, в продължение на 15 дни

1
Препоръки и читателски отзиви за Лишеи по Кожата. Репортажи и информация за Лишеи по Кожата от Езине.бг. Подробна информация относно Лишеи по Кожата в един сайт.
Лишеи по кракатаЛишеи по Кожата - Лишеи по краката

21.04.201501056

Лишеите по краката са участъци по долните крайници, които са оцветени в цвят, различен от този на останалата кожа по тялото. Ако лишеите по краката са причинени от микроспория, пациентът употребява мазила, стопиращи размножаването на гъбите.

Отвара от смрадлика за чиста и свежа кожаЛишеи по Кожата - Отвара от смрадлика за чиста и свежа кожа

24.03.201103707

Освен за кожата, билката е полезна за цялостното състояние на организма. Прилага се с много добър ефект при бяло течение, инфекции на устната кухина – успешно лекува афти и други екземи.

Натурална красота с чиста водаЛишеи по Кожата - Натурална красота с чиста вода

06.09.201101481

Освен с лечебни цели, минералната вода може да се използва и за козметика. Ако всеки ден миете лицето си с минерална вода вместо с чешмяна, ще забравите за сухата и покрита с лишеи кожа.

Плодове и билки за сияйна кожаЛишеи по Кожата - Плодове и билки за сияйна кожа

23.02.201101538

Билките и плодовете са едновременно храна и лекарство. В текста ще откриете няколко интересни рецепти, препоръчани от природната медицина.

Грижа за кожата през студените месециЛишеи по Кожата - Грижа за кожата през студените месеци

13.02.201301105

През зимата често в храната липсват витамини, което се отразява на кожата на лицето. Този недостиг може да се компенсира с витаминни маски.

Билки при кожни проблемиЛишеи по Кожата - Билки при кожни проблеми

19.08.201315929

Обикновено една билка има много действия – противовъзпалително, болкоуспокояващо, противосърбежно и помага при много проблеми. Ако имате проблеми с кожата, това са част от билките, които ще ви облекчат

Кожата ни е четирицветнаЛишеи по Кожата - Кожата ни е четирицветна

01.12.20091331

Структурата на кожата на хората е с бял цвят. Благодарение на различни пигменти тя се оцветява в три нюанса и според пропорциите на смесването им се получава тенът на различните народи.

Овлажнете сухата кожа с маска от картофЛишеи по Кожата - Овлажнете сухата кожа с маска от картоф

19.12.201002004

Лесна маска от настърган картоф е ефикасно средство срещу суха и чувствителна кожа. Картофът е ефикасен при главоболие, болести на бъбреците и сърцето. Той е и незаменим източник на витамин С и калий

Кожата е отражение на здравословното състояниеЛишеи по Кожата - Кожата е отражение на здравословното състояние

17.07.201101846

По начина, по който изглежда кожата, можем да заключим какво е здравословното състояние на човек. Дори незначителен здравословен проблем намира отражение върху кожата.

Хю Джакман се лекува от рак на кожатаЛишеи по Кожата - Хю Джакман се лекува от рак на кожата

22.11.20130472

Холивудският актьор Хю Джакман призна, че наскоро лекарите са открили, че той страда от рак на кожата. Не се уточнява в кой стадии на болестта се намира Джакман.

Предпазване от кожни проблемиЛишеи по Кожата - Предпазване от кожни проблеми

16.05.201301480

За да се предпазите от различни заболявания и проблеми на кожата, трябва да полагате повече грижи за нея.

Хайверът е вълшебен еликсир за кожатаЛишеи по Кожата - Хайверът е вълшебен еликсир за кожата

08.10.20090939

Хайверът е като еликсир за кожата. Черният хайвер забавя стареенето на кожата, активира синтеза на колаген. Хайверът е богат на протеини, витамини, аминокиселини. . .

Не пиете вода - убивате кожата сиЛишеи по Кожата - Не пиете вода - убивате кожата си

22.05.201024409

Ако не пиете вода, вредите на кожата си. Дехидратираната кожа води до появата на бръчки. Тонизирайте кожата на лицето с розова вода и не го мийте със сапун.

Грижа за кожата през есентаЛишеи по Кожата - Грижа за кожата през есента

11.09.20110478

През септември кожата започва да страда от промените на температурата и от вятъра. Сутрин нанасяйте мазен крем, преди да излезете навън.

Диагностика на тургора на кожатаЛишеи по Кожата - Диагностика на тургора на кожата

09.12.20130573

Тургорът (еластичността) на кожата е способността на кожата да променя формата си и да се връща към нормалното си състояние. Тургората на кожата е знак, който обикновено се използва да се оцени степента на загуба на течности или дехидратация

Грижа за кожата в градска средаЛишеи по Кожата - Грижа за кожата в градска среда

06.04.201301109

В градска среда грижата за кожата е специфична, тъй като замърсеният въздух в града оказва негативно влияние върху кожата.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Лишеи по Кожата - актуални съвети, български рецепти и лични истории в сайта. Най-новото за Лишеи по Кожата в нашия онлайн сайт. Отцени Лишеи по Кожата от звездичките над този параграф. Приятно разглеждане на многото ни теми, лични истории, тълкувани сънища и рецепти на тема Лишеи по Кожата.