Натурални средства срещу лунички и пигментни петна

Натурални средства срещу лунички и пигментни петна

0

Луничките и пигментните петна не са знак за заболяване. Те са тъмни петна, резултат от наличие на пигмент, което прави останалата част от кожата да изглежда по-светла. Има природни средства, с които може да заличите лунички и пигментни петна

1
Практични съвети и читателски отзиви за Лосион Против Петна по Лицето. Статии и ревюта за Лосион Против Петна по Лицето от портала. Последните материали на тема Лосион Против Петна по Лицето в един сайт.

Популярни

Лосион Против Петна по Лицето - Лимонът отстранява пигментни петна и гъбички

Лимонът отстранява пигментни петна и гъбички

21.06.2014016834

От цитрусовия плод се правят полезни маски и лосиони, които успешно се борят с кожните несъвършенства. Предлагаме ви следната рецепта за лимонен лосион.

Лосион Против Петна по Лицето - Пигментни петна на лицето

Пигментни петна на лицето

06.02.2012127990

При пигментни петна можете да изравните тена на лицето, като го мажете два пъти дневно със сок от моркови. Пигметните петна по лицето често са свързани с проблеми с черния дроб и бъбреците.

Лосион Против Петна по Лицето - Домашни маски против пъпки

Домашни маски против пъпки

23.02.20121338835

Как можем да постигнем порцеланова кожа, без да харчим излишни средства за скъпи козметики? Много е просто, като използваме натурални продукти, които има във всяко едно домакинство.

Лосион Против Петна по Лицето - Правилният грим прикрива пигментацията

Правилният грим прикрива пигментацията

29.09.201112730

Пигментните петна са резултата от почивката на слънце без предпазни средства. След преценка на дерматолог при пигментните петна могат да се приложат избелващи кремове.

Лосион Против Петна по Лицето - Лишеи по тялото

Лишеи по тялото

09.01.201402575

Борбата и лечението на лишеите е доста трудна. Препоръчително е да се започне рано на пролет. Народната медицина съветва засегнатите места да се мажат с йодно-салицилов спирт, в продължение на 15 дни

Лосион Против Петна по Лицето - Домашен лосион срещу комари

Домашен лосион срещу комари

11.08.20140962

За да си направите домашен лосион против комари са ви необходими само няколко супени лъжици зехтин и етерично масло. Най-добре подберете миризми от тези – канела, евкалипт, както и лимон.

Лосион Против Петна по Лицето - Наистина ли кремовете против бръчки помагат

Наистина ли кремовете против бръчки помагат

10.09.201113815

Кремовете срещу бръчки обаче са вредни за лицето и ускоряват застаряването на кожата. Това твърдят германски изследователи, които тествали няколко марки кремове.

Лосион Против Петна по Лицето - Биокозметика в домашни условия

Биокозметика в домашни условия

21.05.20150521

Освен че домашните маски и лосиони са много по-евтини от закупуването на готовите продукти от магазините, така ще е сигурно, че ползвате истинска биокозметика с натурални продукти

Лосион Против Петна по Лицето - Красота с мед

Красота с мед

24.03.201202559

Медът е регулатор на водния баланс, което е от значение за поддържане на красивата кожа. Едно от най-древните средства за красота е медената вода.

Лосион Против Петна по Лицето - Защо кърпичките за почистване на грим са вредни

Защо кърпичките за почистване на грим са вредни

22.09.201401559

Мокрите кърпички за почистване на грим са изключително популярни сред жените, но малко от дамите са запознати с множеството вреди, които те нанасят на кожата.

Лосион Против Петна по Лицето - Динята избелва петна и лунички

Динята избелва петна и лунички

14.07.201418354

Динята не е само плод за разхлаждане с летните жеги, но и отлично козметично средство. Отдавна са познати избелващите качества на динята. Маски с диня за лице.

Лосион Против Петна по Лицето - Старческите петна

Старческите петна

10.06.2012018024

Старческите петна, са наричани също чернодробни петна или слънчеви. Те може да са сиви, кафяви или черни петна.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Лосион Против Петна по Лицето - подробни ревюта, подбрани рецепти и споделени истории в Ezine.bg. Актуално за Лосион Против Петна по Лицето в нашия онлайн журнал. Гласувай за Лосион Против Петна по Лицето от звездичките над този текст. Приятно разглеждане на хилядите ни материали, споделени истории, сънища и рецепти за Лосион Против Петна по Лицето.