Необичайни лекове срещу хемороиди

Необичайни лекове срещу хемороиди

11

Има много кремове срещу хемороиди, но с този неприятен проблем се справят и народните средства, които задължително трябва да се комбинират с промяна в начина на хранене.

1
Идеи и мнения за Мехлеми за Хемороиди. Репортажи и материали за Мехлеми за Хемороиди от Ezine.bg. Всичко относно Мехлеми за Хемороиди на едно място.

Популярни

Мехлеми за Хемороиди - Домашни мехлеми срещу хемороиди

Домашни мехлеми срещу хемороиди

28.12.2012331807

Хемороидите са разширени кръвоносни съдове, които са разположени отвътре или отвън на ануса. Най-често срещаните типове хемороиди са външни и вътрешни. Тук ще ви предоставим няколко лесни домашно рецепти за справяне и с двата вида.

Мехлеми за Хемороиди - Домашни мехлеми за здраве

Домашни мехлеми за здраве

25.10.2012412753

Най-често в домашните мехлеми се съдържат билки – те са истинско богатство и могат да ни помогнат за най-различни здравословни кожни проблеми.

Мехлеми за Хемороиди - Оплаквания при хемороиди

Оплаквания при хемороиди

19.10.201207942

Хемороидите са подутите кръвоносни съдове на ректума. Хемороидалните вени се намира в най-ниската част на ректума и ануса. Понякога те се подуват, така че венозните стени стават опънати, тънки и раздразнени от преминаване на дефекация.

Мехлеми за Хемороиди - Кофеинът не е лек срещу хемороидите

Кофеинът не е лек срещу хемороидите

08.10.201102665

Хемороидите представляват разширени кръвоносни съдове, които са разположени отвътре или отвън на ануса. Два от най-често срещаните типове хемороиди са външни и вътрешни хемороиди.

Мехлеми за Хемороиди - Разликата между хемороиди и фисури

Разликата между хемороиди и фисури

30.10.2012023817

В тази статия ще обсъдим хемороидите и фисурите, какви са приликите и какви са разликите между тях, а също и как да се отнасяме към тях. Те всъщност са подобни, но не са едно и също нещо.

Мехлеми за Хемороиди - Пречат ли хемороидите на спорта

Пречат ли хемороидите на спорта

06.10.201112489

Хемороидите, наричани и варикозни вени на ануса и ректума, представляват разширени кръвоносни съдове, които са разположени отвътре или отвън на ануса. Как да спортувате при хемороиди.

Мехлеми за Хемороиди - Хемороиди при жените

Хемороиди при жените

21.02.201209223

Около 70 процента от българите страдат от хемороиди. Само мъжете ли страдат от това заболяване? Каква е връзката между бременността и хемороидите?

Мехлеми за Хемороиди - Лечение на външни хемороиди

Лечение на външни хемороиди

14.08.2013323691

Външните хемороиди се разполагат по външната страна на аналното отвърстие. Те се подуват и дразнят, като понякога са придружени от болка. Ако засегнатият кръвоносен съд се разкъса и образува тробоцит

Мехлеми за Хемороиди - Всеки втори страда от хемороиди

Всеки втори страда от хемороиди

04.11.201114594

Хемороидите са едно от най-разпространените заболявания. От тях страдат 80 от населението над 30-годишна възраст. Сред причините за появата му са запек, работа в седнало положение.

Мехлеми за Хемороиди - Фисура на ануса

Фисура на ануса

26.06.201519785

Фисурата на ануса представлява раничка с цепковидна форма. Фисурата на ануса е разположена вертикално в анала, на ниво сфинктер. Симптоми и лечение на фисура на ануса.

Мехлеми за Хемороиди - Рициново масло при хемороиди

Рициново масло при хемороиди

03.07.201318484

В народната медицина и официалната, рициновото масло се използва и за решението на редица други проблеми. Най-известната му функция е слабителната.

Мехлеми за Хемороиди - Болки в мускулите на бедрата

Болки в мускулите на бедрата

04.10.201307701

Болките в мускулите се наричат миалгия, като причините за това състояние могат да бъдат много. Естествено, за да знаете как да се лекувате, трябва да сте сигурни какво ви е причинило неудобството, така че най-доброто решение е да посетите лекар.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Мехлеми за Хемороиди - практични ревюта, български рецепти и потребителски разкази в Езине.бг. Най-новото за Мехлеми за Хемороиди в модерния женски журнал. Отцени Мехлеми за Хемороиди от звездичките над този параграф. Приятно сърфиране из многобройните ни статии, потребителски разкази, споделени сънища и рецепти на тема Мехлеми за Хемороиди.