Съвместимост между жена Дева и мъж Риби

Съвместимост между жена Дева и мъж Риби

0

Любовта между жена Дева и мъж Риби е напълно възможна, въпреки че двамата партньори принадлежат към противоположни знаци на зодиака.

1
Практични съвети и класации за Мъжът Дева. Публикации и текстове за Мъжът Дева от портала. Подробна информация на тема Мъжът Дева в един сайт.
Съвместимост между жена Близнаци и мъж ДеваМъжът Дева - Съвместимост между жена Близнаци и мъж Дева

24.01.201358502

Ледовете, които има обикновено при първи срещи в техния случай ги няма и то само благодарение на флиртуващата Близнаци. Мъжът Дева не е много сигурен каква се случва – дали тя флиртува с него или си е такава по природа.

Какъв любовник е зодия ДеваМъжът Дева - Какъв любовник е зодия Дева

14.02.201405781

Девата не настоява, ако жената не е в настроение за любовни игри. Този мъж ще чака да го поканите в спалнята си, за да се забавлявате заедно. Той не е ловец, за него е по-приятно да се чувства желан от вас трофей.

Връзката между жена Дева и мъж ТелецМъжът Дева - Връзката между жена Дева и мъж Телец

16.04.201207899

Това което трябва да се знае за една жена Дева е, че тя е доста смела. Тя може да ви изглежда прекалено срамежлива и стеснителна, но при нея нещата не са каквито изглеждат.

Каква е връзката с мъж ДеваМъжът Дева - Каква е връзката с мъж Дева

04.03.201237190

Връзката ви с мъжа Дева ще се развива отлично, ако вие успеете да се примирите с неговия перфекционизъм, който, честно казано, понякога може да бъде изключително досаден.

Връзката между жена Рак и мъж ДеваМъжът Дева - Връзката между жена Рак и мъж Дева

28.06.201227231

Девата е шестият знак от зодиака, символизиран от девствената девойка, а Ракът е четвъртият зодиакален знак, символизирани от рак. Девата е знак на Земята, докато Ракът е воден знак.

Какво харесва мъжът ДеваМъжът Дева - Какво харесва мъжът Дева

09.11.201305646

Той много бавно ще напредва в отношенията си с нея – за разлика от повечето мъже, които губят интерес в един момент, мъжът Дева се проявява в точно този момент, когато останалите губят интерес.

Как да впечатлите мъжа ДеваМъжът Дева - Как да впечатлите мъжа Дева

21.06.2013107725

Мъжът Дева винаги се стреми и изглежда сериозен и сдържан. Той иска да контролира както себе си, така и околните. Това обаче в повечето случаи е маска, зад която ранимият мъж Дева крие своята чувствителност, възприемчивост, чувственост и внимателност.

Съвместимост между жена Риби и мъж ДеваМъжът Дева - Съвместимост между жена Риби и мъж Дева

04.01.201307646

Привързаността и любовта ви един към друг ще ви извисят и ще ви помогнат да виждате нещата по-ясно, някак от разстояние. Научете се да свиквате с неговата понякога неясна прямота и критика, така както мъжът Дева свиква с вашата прекалена чувствителност.

Съвместимост между жена Дева и мъж КозирогМъжът Дева - Съвместимост между жена Дева и мъж Козирог

15.04.201307654

Ако мъжът Козирог смята да я моделира по някакъв свой образ – няма да стане, жената Дева бързо ще му покаже, че наивността в очите й, далеч не означава наивна до глупост. Промените според нейните виждания трябва да бъдат взаимни.

Съвместимост между жена Телец и мъж ДеваМъжът Дева - Съвместимост между жена Телец и мъж Дева

25.06.201328130

Връзката между Телец и Дева обикновено се асоциира с лесна съпричастност, и взаимна умствена стимулация, които продължават дълго.

Връзката между жена Скорпион и мъж ДеваМъжът Дева - Връзката между жена Скорпион и мъж Дева

26.06.201289271

Някои казват, че мъжът Дева и жената Скорпион правят перфектен съюз. Други са на мнение, че това е комбинация, която се заражда, за да унищожи най-доброто във всяка от страните.

Връзката между жена Водолей и мъж ДеваМъжът Дева - Връзката между жена Водолей и мъж Дева

21.04.201205538

Ако трябва да се отговори с две думи на въпроса каква ще е връзката между жена водолей и мъж дева, отговорът е труден. Не е невъзможна, но между тях ще има постоянни спорове и кавги.

Съвместимост между жена Стрелец и мъж ДеваМъжът Дева - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Дева

14.06.201316915

Тъй като обичта между тези жена Стрелец и мъж Дева расте с истинска отдаденост един към друг, резултатът на това единство е смесица на земната стабилност на любовта с топлината на страстния огън.

Съвместимост между жена Дева и мъж ДеваМъжът Дева - Съвместимост между жена Дева и мъж Дева

24.01.201302339

Скандалите могат да възникнат заради ситуации, в които виждате своите собствени минуси в човека отсреща. Научете се да ги приемате и да се опитвате заедно да ги променяте, защото все пак никой не е идеален.

Съвместимост между жена Дева и мъж ОвенМъжът Дева - Съвместимост между жена Дева и мъж Овен

23.01.201306101

Мъжът Овен е решителен – взима самостоятелно решенията, дори понякога да не засягат само него. Освен това често рискува, защото не обмисля достатъчно дадена ситуация. Това е нещо, която няма да се хареса на жената Дева.

Връзката между жена Везни и мъж ДеваМъжът Дева - Връзката между жена Везни и мъж Дева

07.05.201208074

Жената Везни и мъжът Дева са смятани за една добра двойка. Определено могат да имат своите трудни моменти, но това не би ги накарало бързо да решат да поемат в различни посоки.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Мъжът Дева - подробни ревюта, готварски рецепти и потребителски истории в сайта. Актуално за Мъжът Дева в модерния онлайн сайт. Гласувай за Мъжът Дева от звездичките над този текст. Приятно разглеждане на многото ни теми, лични истории, тълкувани сънища и рецепти за Мъжът Дева.