Какъв е бракът с мъж Дева

Какъв е бракът с мъж Дева

2

Бракът с мъж Дева е стабилен, защото съпругата на мъжа от тази зодия ще се чувства винаги обградена от внимание и сигурност. Отговорността е една от най-силните черти на Девата и тя се проявява в брака.

1
Предложения и мнения за Мъжът Дева. Какво ново за Мъжът Дева от Ezine.bg. Открий това, което търсиш на тема Мъжът Дева в нашия сайт.

Популярни

Мъжът Дева - Съвместимост между жена Дева и мъж Риби

Съвместимост между жена Дева и мъж Риби

30.04.201309235

Любовта между жена Дева и мъж Риби е напълно възможна, въпреки че двамата партньори принадлежат към противоположни знаци на зодиака.

Мъжът Дева - Съвместимост между жена Близнаци и мъж Дева

Съвместимост между жена Близнаци и мъж Дева

24.01.2013510544

Ледовете, които има обикновено при първи срещи в техния случай ги няма и то само благодарение на флиртуващата Близнаци. Мъжът Дева не е много сигурен каква се случва – дали тя флиртува с него или си е такава по природа.

Мъжът Дева - Какъв любовник е зодия Дева

Какъв любовник е зодия Дева

14.02.201407364

Девата не настоява, ако жената не е в настроение за любовни игри. Този мъж ще чака да го поканите в спалнята си, за да се забавлявате заедно. Той не е ловец, за него е по-приятно да се чувства желан от вас трофей.

Мъжът Дева - Връзката между жена Дева и мъж Телец

Връзката между жена Дева и мъж Телец

16.04.201209790

Това което трябва да се знае за една жена Дева е, че тя е доста смела. Тя може да ви изглежда прекалено срамежлива и стеснителна, но при нея нещата не са каквито изглеждат.

Мъжът Дева - Каква е връзката с мъж Дева

Каква е връзката с мъж Дева

04.03.201237903

Връзката ви с мъжа Дева ще се развива отлично, ако вие успеете да се примирите с неговия перфекционизъм, който, честно казано, понякога може да бъде изключително досаден.

Мъжът Дева - Връзката между жена Рак и мъж Дева

Връзката между жена Рак и мъж Дева

28.06.201229149

Девата е шестият знак от зодиака, символизиран от девствената девойка, а Ракът е четвъртият зодиакален знак, символизирани от рак. Девата е знак на Земята, докато Ракът е воден знак.

Мъжът Дева - Какво харесва мъжът Дева

Какво харесва мъжът Дева

09.11.201307975

Той много бавно ще напредва в отношенията си с нея – за разлика от повечето мъже, които губят интерес в един момент, мъжът Дева се проявява в точно този момент, когато останалите губят интерес.

Мъжът Дева - Как да впечатлите мъжа Дева

Как да впечатлите мъжа Дева

21.06.2013108505

Мъжът Дева винаги се стреми и изглежда сериозен и сдържан. Той иска да контролира както себе си, така и околните. Това обаче в повечето случаи е маска, зад която ранимият мъж Дева крие своята чувствителност, възприемчивост, чувственост и внимателност.

Мъжът Дева - Съвместимост между жена Риби и мъж Дева

Съвместимост между жена Риби и мъж Дева

04.01.201309761

Привързаността и любовта ви един към друг ще ви извисят и ще ви помогнат да виждате нещата по-ясно, някак от разстояние. Научете се да свиквате с неговата понякога неясна прямота и критика, така както мъжът Дева свиква с вашата прекалена чувствителност.

Мъжът Дева - Съвместимост между жена Дева и мъж Козирог

Съвместимост между жена Дева и мъж Козирог

15.04.201309584

Ако мъжът Козирог смята да я моделира по някакъв свой образ – няма да стане, жената Дева бързо ще му покаже, че наивността в очите й, далеч не означава наивна до глупост. Промените според нейните виждания трябва да бъдат взаимни.

Мъжът Дева - Съвместимост между жена Телец и мъж Дева

Съвместимост между жена Телец и мъж Дева

25.06.2013210314

Връзката между Телец и Дева обикновено се асоциира с лесна съпричастност, и взаимна умствена стимулация, които продължават дълго.

Мъжът Дева - Връзката между жена Скорпион и мъж Дева

Връзката между жена Скорпион и мъж Дева

26.06.2012911548

Някои казват, че мъжът Дева и жената Скорпион правят перфектен съюз. Други са на мнение, че това е комбинация, която се заражда, за да унищожи най-доброто във всяка от страните.

Мъжът Дева - Връзката между жена Водолей и мъж Дева

Връзката между жена Водолей и мъж Дева

21.04.201206900

Ако трябва да се отговори с две думи на въпроса каква ще е връзката между жена водолей и мъж дева, отговорът е труден. Не е невъзможна, но между тях ще има постоянни спорове и кавги.

Мъжът Дева - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Дева

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Дева

14.06.201318790

Тъй като обичта между тези жена Стрелец и мъж Дева расте с истинска отдаденост един към друг, резултатът на това единство е смесица на земната стабилност на любовта с топлината на страстния огън.

Мъжът Дева - Съвместимост между жена Дева и мъж Дева

Съвместимост между жена Дева и мъж Дева

24.01.201303491

Скандалите могат да възникнат заради ситуации, в които виждате своите собствени минуси в човека отсреща. Научете се да ги приемате и да се опитвате заедно да ги променяте, защото все пак никой не е идеален.

Мъжът Дева - Съвместимост между жена Дева и мъж Овен

Съвместимост между жена Дева и мъж Овен

23.01.201307252

Мъжът Овен е решителен – взима самостоятелно решенията, дори понякога да не засягат само него. Освен това често рискува, защото не обмисля достатъчно дадена ситуация. Това е нещо, която няма да се хареса на жената Дева.

Мъжът Дева - Какъв е сексът с мъж Дева?

Какъв е сексът с мъж Дева?

28.12.20150277

Ако вече имате връзка с господин от тази зодия, той ще оцени доста високо лидерското ви поведение. Дори да предпочитате мъжът да е водеща фигура в любовните отношения, нищо не пречи няколко пъти да влезете в ролята на господарка и да запалите интереса му.

Мъжът Дева - Връзката между жена Везни и мъж Дева

Връзката между жена Везни и мъж Дева

07.05.201209929

Жената Везни и мъжът Дева са смятани за една добра двойка. Определено могат да имат своите трудни моменти, но това не би ги накарало бързо да решат да поемат в различни посоки.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Мъжът Дева - подробни ревюта, готварски рецепти и потребителски истории в сайта. Приятно разглеждане на многото ни теми, лични истории, тълкувани сънища и рецепти за Мъжът Дева.