Как да впечатлите мъжа Козирог

Как да впечатлите мъжа Козирог

2

Мъжът Козирог се впечатлява от жени, които са уверени в себе си. Той харесва деловите жени, които са постигнали нещо в живота и които нямат нужда от неговата подкрепа.

1
Идеи и автентични снимки за Мъж Козирог. Последните публикации за Мъж Козирог от Ezine.bg. Разгледай всичко, което търсиш за Мъж Козирог на едно място.

Популярни

Мъж Козирог - Връзката между жена Козирог и мъж Овен

Връзката между жена Козирог и мъж Овен

22.04.201208163

С какво е синоним зодия Козирог? Сила, постоянство, надеждност и сигурност са характерните черти на този зодиакален знак. Връзката Козирог Овен се нуждае от доста толерантност.

Мъж Козирог - Как да впечатлите жената Козирог

Как да впечатлите жената Козирог

07.08.201345214

Да впечатлите дама, родена под знака на Козирога, не е никак лесно, но резултатът си струва усилията, които ще ви се наложи да положите, за да постигнете целта си.

Мъж Козирог - Какъв ще е бракът ви с мъж Козирог

Какъв ще е бракът ви с мъж Козирог

25.09.201501044

Мъжът Козирог е праволинеен и предпочита да усеща, че той избира посоката и за двамата. Бракът с мъж Козирог ще ви дари с усещане за стабилност, но ще е хармоничен само ако сте склонни да правите компромиси.

Мъж Козирог - Съвместимост между жена Риби и мъж Козирог

Съвместимост между жена Риби и мъж Козирог

08.01.201328235

Жената Риби и мъжът Козирог се разбират добре. Козирогът ще изпитва нежност към романтичната си приятелка, която живее в света на фантазиите си.

Мъж Козирог - Връзката между жена Козирог и мъж Водолей

Връзката между жена Козирог и мъж Водолей

11.09.201217877

Жената Козирог е много индивидуалистична, зряла, разумна и традиционна жена. Тя рядко ще се изправи срещу индивидуалистичен, независим и твърд мъж Водолей.

Мъж Козирог - Съвместимост между жена Лъв и мъж Козирог

Съвместимост между жена Лъв и мъж Козирог

18.01.201319786

Жена Лъв и мъж Козирог имат солидна доза инат и това е още една причина връзката да бъде окачествена като бурна. В по-крайна фаза на ината и на жената Лъв, и на мъжа Козирог вече се достига до опити за доминиране над другия.

Мъж Козирог - Каква е връзката с мъжа Козирог

Каква е връзката с мъжа Козирог

29.02.2012615679

Той играе по правилата. Ще ви ухажва усърдно и целенасочено, защото вярва, че вече изпробваните методи винаги вършат работа.

Мъж Козирог - Какъв любовник е зодия Козирог

Какъв любовник е зодия Козирог

17.07.201434172

Мъжът Козирог буквално не може да си представи живота без секс. За него един пропуснат ден забавления в леглото е истинска трагедия.

Мъж Козирог - Какво харесва мъжът Козирог

Какво харесва мъжът Козирог

19.11.201307871

Козирозите си падат по точността, но не обичат натрапчивостта. Освен това харесва да бъде покровителстван в спалнята – нещо, което никой мъж не би си признал. Дори той да е взел нещата в свои ръце, ти си тази която ще определя темпото и вариантите.

Мъж Козирог - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Козирог

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Козирог

11.03.201329210

Любовта между жена Стрелец и мъж Козирог е доста силна. И двамата партньори са в състояние да се превърнат в едно цяло часове след като са се запознали.

Мъж Козирог - Съвместимост между жена Козирог и мъж Козирог

Съвместимост между жена Козирог и мъж Козирог

25.01.201316026

Мъжът и жената Козирог са съвместими, защото и двата пола от тази зодия показват сериозност във връзката си. Високите им амбиции ги карат да правят и невъзможното за постигането им.

Мъж Козирог - Връзката между жена Козирог и мъж Телец

Връзката между жена Козирог и мъж Телец

08.08.201208125

Mъжът Телец и жената Козирог ще се намерят в един миг на хармония и в крайна сметка ще споделят една дълготрайна връзка.

Мъж Козирог - Връзката между жена Козирог и мъж Скорпион

Връзката между жена Козирог и мъж Скорпион

21.06.201207575

Връзката между мъж Скорпион и жена Козирог може да се окаже доста успешна, тъй като те има много голям брой общи личностни черти, които споделят.

Мъж Козирог - Съвместимост между жена Козирог и мъж Рак

Съвместимост между жена Козирог и мъж Рак

21.02.201338603

Мъжът Рак представя на жената Козирог свят пълен с любов, чудеса и много разбирателство. Едно място, на което няма цели и амбиции, а само щастие. Това прави жената Козирог щастлива, макар че се чувства доста странно в тази позиция.

Мъж Козирог - Съвместимост между жена Телец и мъж Козирог

Съвместимост между жена Телец и мъж Козирог

01.05.2013411973

Връзката между мъж Козирог и жена Телец е много силна и ще устои на времето. И двамата имат нужда от стабилност и безопасност както в емоционален план, така и във финансов.

Мъж Козирог - Връзката между жена Водолей и мъж Козирог

Връзката между жена Водолей и мъж Козирог

15.12.201247863

Могат да създадат добро семейство, ако двамата успеят да се разберат и жената Водолей успее да се въздържа в определени отношения. Ако тя очаква мъжът до нея да се промени – това едва ли ще се случи.

Мъж Козирог - Какъв е сексът с мъж Козирог?

Какъв е сексът с мъж Козирог?

10.01.20160209

Никой истински Козирог няма да се отдаде на страстни приключения в тоалетната на ресторанта или в самолета, макар да се слави като сексуален маратонец. Той държи на класата и влага мисъл във всяко свое действие.

Мъж Козирог - Съвместимост между жена Козирог и мъж Везни

Съвместимост между жена Козирог и мъж Везни

17.06.201318241

Везната и Козирогът високо ценят стойността на партньорството си, като са еднакво ангажирани с него, но по различен начин. Козирогът е малко по-резервиран от Везната, когато става дума за изразяване на емоции.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Мъж Козирог - подробни публикации, класически рецепти и лични разкази в сайта. Приятно сърфиране из многобройните ни статии, потребителски разкази, споделени сънища и рецепти за Мъж Козирог.