Как да впечатлите мъжа Козирог

Как да впечатлите мъжа Козирог

2

Мъжът Козирог се впечатлява от жени, които са уверени в себе си. Той харесва деловите жени, които са постигнали нещо в живота и които нямат нужда от неговата подкрепа.

1
Практични съвети и отзиви за Мъж Козирог. Теми и текстове за Мъж Козирог от сайта. Всичко за Мъж Козирог на едно място.
Връзката между жена Козирог и мъж ОвенМъж Козирог - Връзката между жена Козирог и мъж Овен

22.04.201206681

С какво е синоним зодия Козирог? Сила, постоянство, надеждност и сигурност са характерните черти на този зодиакален знак. Връзката Козирог Овен се нуждае от доста толерантност.

Как да впечатлите жената КозирогМъж Козирог - Как да впечатлите жената Козирог

07.08.201344538

Да впечатлите дама, родена под знака на Козирога, не е никак лесно, но резултатът си струва усилията, които ще ви се наложи да положите, за да постигнете целта си.

Съвместимост между жена Риби и мъж КозирогМъж Козирог - Съвместимост между жена Риби и мъж Козирог

08.01.201326602

Жената Риби и мъжът Козирог се разбират добре. Козирогът ще изпитва нежност към романтичната си приятелка, която живее в света на фантазиите си.

Връзката между жена Козирог и мъж ВодолейМъж Козирог - Връзката между жена Козирог и мъж Водолей

11.09.201216203

Жената Козирог е много индивидуалистична, зряла, разумна и традиционна жена. Тя рядко ще се изправи срещу индивидуалистичен, независим и твърд мъж Водолей.

Съвместимост между жена Лъв и мъж КозирогМъж Козирог - Съвместимост между жена Лъв и мъж Козирог

18.01.201317654

Жена Лъв и мъж Козирог имат солидна доза инат и това е още една причина връзката да бъде окачествена като бурна. В по-крайна фаза на ината и на жената Лъв, и на мъжа Козирог вече се достига до опити за доминиране над другия.

Каква е връзката с мъжа КозирогМъж Козирог - Каква е връзката с мъжа Козирог

29.02.2012612843

Той играе по правилата. Ще ви ухажва усърдно и целенасочено, защото вярва, че вече изпробваните методи винаги вършат работа.

Какъв любовник е зодия КозирогМъж Козирог - Какъв любовник е зодия Козирог

17.07.201432365

Мъжът Козирог буквално не може да си представи живота без секс. За него един пропуснат ден забавления в леглото е истинска трагедия.

Какво харесва мъжът КозирогМъж Козирог - Какво харесва мъжът Козирог

19.11.201305796

Козирозите си падат по точността, но не обичат натрапчивостта. Освен това харесва да бъде покровителстван в спалнята – нещо, което никой мъж не би си признал. Дори той да е взел нещата в свои ръце, ти си тази която ще определя темпото и вариантите.

Съвместимост между жена Стрелец и мъж КозирогМъж Козирог - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Козирог

11.03.201327363

Любовта между жена Стрелец и мъж Козирог е доста силна. И двамата партньори са в състояние да се превърнат в едно цяло часове след като са се запознали.

Съвместимост между жена Козирог и мъж КозирогМъж Козирог - Съвместимост между жена Козирог и мъж Козирог

25.01.201304308

Мъжът и жената Козирог са съвместими, защото и двата пола от тази зодия показват сериозност във връзката си. Високите им амбиции ги карат да правят и невъзможното за постигането им.

Връзката между жена Козирог и мъж ТелецМъж Козирог - Връзката между жена Козирог и мъж Телец

08.08.201206750

Mъжът Телец и жената Козирог ще се намерят в един миг на хармония и в крайна сметка ще споделят една дълготрайна връзка.

Връзката между жена Козирог и мъж СкорпионМъж Козирог - Връзката между жена Козирог и мъж Скорпион

21.06.201206201

Връзката между мъж Скорпион и жена Козирог може да се окаже доста успешна, тъй като те има много голям брой общи личностни черти, които споделят.

Съвместимост между жена Козирог и мъж РакМъж Козирог - Съвместимост между жена Козирог и мъж Рак

21.02.201317117

Мъжът Рак представя на жената Козирог свят пълен с любов, чудеса и много разбирателство. Едно място, на което няма цели и амбиции, а само щастие. Това прави жената Козирог щастлива, макар че се чувства доста странно в тази позиция.

Съвместимост между жена Телец и мъж КозирогМъж Козирог - Съвместимост между жена Телец и мъж Козирог

01.05.201349976

Връзката между мъж Козирог и жена Телец е много силна и ще устои на времето. И двамата имат нужда от стабилност и безопасност както в емоционален план, така и във финансов.

Връзката между жена Водолей и мъж КозирогМъж Козирог - Връзката между жена Водолей и мъж Козирог

15.12.201236064

Могат да създадат добро семейство, ако двамата успеят да се разберат и жената Водолей успее да се въздържа в определени отношения. Ако тя очаква мъжът до нея да се промени – това едва ли ще се случи.

Съвместимост между жена Козирог и мъж ВезниМъж Козирог - Съвместимост между жена Козирог и мъж Везни

17.06.201316274

Везната и Козирогът високо ценят стойността на партньорството си, като са еднакво ангажирани с него, но по различен начин. Козирогът е малко по-резервиран от Везната, когато става дума за изразяване на емоции.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Мъж Козирог - подробни публикации, класически рецепти и лични разкази в сайта. Всичко за Мъж Козирог в модерния женски портал. Гласувай за Мъж Козирог от звездичките над този текст. Приятно сърфиране из многобройните ни статии, потребителски разкази, споделени сънища и рецепти за Мъж Козирог.