Как да впечатлите мъжа Козирог

Как да впечатлите мъжа Козирог

2

Мъжът Козирог се впечатлява от жени, които са уверени в себе си. Той харесва деловите жени, които са постигнали нещо в живота и които нямат нужда от неговата подкрепа.

1
Практични съвети и отзиви за Мъж Козирог. Теми и текстове за Мъж Козирог от сайта. Всичко за Мъж Козирог на едно място.

Популярни

Мъж Козирог - Връзката между жена Козирог и мъж Овен

Връзката между жена Козирог и мъж Овен

22.04.201207013

С какво е синоним зодия Козирог? Сила, постоянство, надеждност и сигурност са характерните черти на този зодиакален знак. Връзката Козирог Овен се нуждае от доста толерантност.

Мъж Козирог - Как да впечатлите жената Козирог

Как да впечатлите жената Козирог

07.08.201344675

Да впечатлите дама, родена под знака на Козирога, не е никак лесно, но резултатът си струва усилията, които ще ви се наложи да положите, за да постигнете целта си.

Мъж Козирог - Какъв ще е бракът ви с мъж Козирог

Какъв ще е бракът ви с мъж Козирог

25.09.20150356

Мъжът Козирог е праволинеен и предпочита да усеща, че той избира посоката и за двамата. Бракът с мъж Козирог ще ви дари с усещане за стабилност, но ще е хармоничен само ако сте склонни да правите компромиси.

Мъж Козирог - Съвместимост между жена Риби и мъж Козирог

Съвместимост между жена Риби и мъж Козирог

08.01.201326936

Жената Риби и мъжът Козирог се разбират добре. Козирогът ще изпитва нежност към романтичната си приятелка, която живее в света на фантазиите си.

Мъж Козирог - Връзката между жена Козирог и мъж Водолей

Връзката между жена Козирог и мъж Водолей

11.09.201216541

Жената Козирог е много индивидуалистична, зряла, разумна и традиционна жена. Тя рядко ще се изправи срещу индивидуалистичен, независим и твърд мъж Водолей.

Мъж Козирог - Съвместимост между жена Лъв и мъж Козирог

Съвместимост между жена Лъв и мъж Козирог

18.01.201318128

Жена Лъв и мъж Козирог имат солидна доза инат и това е още една причина връзката да бъде окачествена като бурна. В по-крайна фаза на ината и на жената Лъв, и на мъжа Козирог вече се достига до опити за доминиране над другия.

Мъж Козирог - Каква е връзката с мъжа Козирог

Каква е връзката с мъжа Козирог

29.02.2012613379

Той играе по правилата. Ще ви ухажва усърдно и целенасочено, защото вярва, че вече изпробваните методи винаги вършат работа.

Мъж Козирог - Какъв любовник е зодия Козирог

Какъв любовник е зодия Козирог

17.07.201432783

Мъжът Козирог буквално не може да си представи живота без секс. За него един пропуснат ден забавления в леглото е истинска трагедия.

Мъж Козирог - Какво харесва мъжът Козирог

Какво харесва мъжът Козирог

19.11.201306281

Козирозите си падат по точността, но не обичат натрапчивостта. Освен това харесва да бъде покровителстван в спалнята – нещо, което никой мъж не би си признал. Дори той да е взел нещата в свои ръце, ти си тази която ще определя темпото и вариантите.

Мъж Козирог - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Козирог

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Козирог

11.03.201327763

Любовта между жена Стрелец и мъж Козирог е доста силна. И двамата партньори са в състояние да се превърнат в едно цяло часове след като са се запознали.

Мъж Козирог - Съвместимост между жена Козирог и мъж Козирог

Съвместимост между жена Козирог и мъж Козирог

25.01.201304685

Мъжът и жената Козирог са съвместими, защото и двата пола от тази зодия показват сериозност във връзката си. Високите им амбиции ги карат да правят и невъзможното за постигането им.

Мъж Козирог - Връзката между жена Козирог и мъж Телец

Връзката между жена Козирог и мъж Телец

08.08.201207011

Mъжът Телец и жената Козирог ще се намерят в един миг на хармония и в крайна сметка ще споделят една дълготрайна връзка.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Мъж Козирог - подробни публикации, класически рецепти и лични разкази в сайта. Всичко за Мъж Козирог в модерния женски портал. Гласувай за Мъж Козирог от звездичките над този текст. Приятно сърфиране из многобройните ни статии, потребителски разкази, споделени сънища и рецепти за Мъж Козирог.