Защо отичат краката

Защо отичат краката

0

За да не отичат краката ви, сменяйте всеки ден обувките си, не ходете често на високи токчета, и подлагайте възглавница или сгънато одеяло под краката си.

1
Практични съвети и читателски отзиви за Народна Медицина Отичане на Краката. Репортажи и текстове за Народна Медицина Отичане на Краката от сайта. Всичко относно Народна Медицина Отичане на Краката в един сайт.

Популярни

Народна Медицина Отичане на Краката - Народна медицина при измръзване на крайниците

Народна медицина при измръзване на крайниците

07.01.201401440

Много здравословни проблеми се появяват вследствие от нелекуване на измръзнали крака. Не бива да подценявате състоянието си, за да не се достига после до по-сложни проблеми.

Народна Медицина Отичане на Краката - Срещу оток на краката - повече движение

Срещу оток на краката - повече движение

08.06.201105393

Отокът на краката е често срещан и при обездвижване. Как да подобрите циркулацията на кръвта? Причини за оток на краката.

Народна Медицина Отичане на Краката - Мазолите могат да ви вкарат в операционната

Мазолите могат да ви вкарат в операционната

11.10.201203670

Мазолите не са за подценяване. Те се образуват на палеца и кутрета на крака. При неизлекувани навреме мазоли е възможно и хирургическо отстраняване на тази част от костта.

Народна Медицина Отичане на Краката - Отоци в краката! Внимавайте, така се почва

Отоци в краката! Внимавайте, така се почва

23.02.2012196866

Краката са барометъра на тялото, който първи алармира за проблеми със здравето. Причини за отичането на ходилата. Лесни трикове за спадането на поддуването. Отоци и заболявания.

Народна Медицина Отичане на Краката - Облекчаване на синдрома на Рейно

Облекчаване на синдрома на Рейно

16.04.201501013

Синдромът на Рейно е вид заболяване, което се свързва с намаленото количество на кръвта в човешкия организъм. На медицински език синдромът на Рейно се числи към ангиоспатичната исхемия, а, казано на прост език, означава посиняване на крайниците.

Народна Медицина Отичане на Краката - Домашно лечение за напукани пети

Домашно лечение за напукани пети

30.06.2012221895

Веднъж постигнали гладки пети, трябва да се грижите за краката си внимателно и всекидневно, за да не се появи проблемът отново.

Народна Медицина Отичане на Краката - Бодежи в пръстите на краката

Бодежи в пръстите на краката

08.06.201219564

Бодежите в пръстите на краката могат да бъдат предизвикани от различни причини. Някои от тях са следствие от проблеми със здравето, а другите са симптом на сериозни заболявания.

Народна Медицина Отичане на Краката - Народна медицина при шипове

Народна медицина при шипове

18.07.2013229576

Предлагаме ви 5 рецепти, с които ще премахнете болката от шиповете. Рецептите са от т. нар народна медицина – всички са с продукти, които няма да ви бъде трудно да намерите.

Народна Медицина Отичане на Краката - Как да се предпазим от мазоли

Как да се предпазим от мазоли

10.03.201201957

Носете удобни обувки, грижете се за своите крака за да не станете жертва на болезнени мазоли. Предпазвайте и кожата на ръцете си, там също може да се образуват.

Народна Медицина Отичане на Краката - Пет заблуди за високото кръвно

Пет заблуди за високото кръвно

21.11.20101540362

Високото кръвно и хипертонията са широко разпространени болести и с тях са свързани доста заблуди. При високо кръвно например не са докрай забранени движението и алкохола. Лекарствата са систематични

Народна Медицина Отичане на Краката - Бабини илачи срещу гъбички по краката и ръцете

Бабини илачи срещу гъбички по краката и ръцете

12.03.201214109928

Гъбичките са неприятни кожни инфекции, които често засягат ръцете и краката. Предлагаме ви няколко народни рецепти в борбата срещу гъбички.

Народна Медицина Отичане на Краката - Народна медицина при екземи

Народна медицина при екземи

17.05.2012112724

В нашата народна медицина плодовете от хвойна и листата от трицветна теменуга; билките: полски хвощ, теснолистен живовляк, метличина, пача трева, жълт кантарион, лайка, жълт равнец, се препоръчват при екземи.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Народна Медицина Отичане на Краката - подробни съвети, български рецепти и споделени разкази в сайта. Най-новото за Народна Медицина Отичане на Краката в нашия онлайн журнал. Отцени Народна Медицина Отичане на Краката от звездичките над този параграф. Приятно преглеждане на хилядите ни теми, споделени разкази, тълкувани сънища и рецепти за Народна Медицина Отичане на Краката.