Как да връзваме шалове

Как да връзваме шалове

4

Шаловете могат да се носят само върху шията или пък върху главата, като същевременно предпазват и шията от студа. Един от класическите начини за връзване се прави с квадратен шал.

1
Препоръки и оценки за Начини за Връзване на шал. Теми и текстове за Начини за Връзване на шал от Езине.бг. Най-актуалното относно Начини за Връзване на шал в тази секция.

Популярни

Начини за Връзване на шал - Мода в шаловете

Мода в шаловете

04.10.201104738

Шалът е необходим аксесоар за всяка дама, която иска да изглежда елегантна и женствена. Научете се да носите шала си, вързан на френски възел.

Начини за Връзване на шал - Емануела експериментира с връзване

Емануела експериментира с връзване

11.01.20130243

Емануела, която в клиповете си е доста предизвикателна, в живота е вярна на новото си увлечение - младия бизнесмен Никола, с когото ту се събират, ту се разделят.

Начини за Връзване на шал - Ефектно връзване на косата

Ефектно връзване на косата

28.11.201306959

Хубавата прическа не винаги трябва да се постига с много усилия. Обичаната от всички дами конска опашка става лесно и бързо, изглежда добре, а едновременно с това косата няма да ви пречи през целия ден.

Начини за Връзване на шал - Рязането на косата за бърз растеж е мит

Рязането на косата за бърз растеж е мит

05.03.201103450

Колкото и да режете косата си, тя няма да стане по-гъста или по-бързо да започне да расте. Дължината и дебелината на косъма зависят от гените, както и от състоянието на луковицата на косъма.

Начини за Връзване на шал - Начини да стимулираме децата да пишат

Начини да стимулираме децата да пишат

25.10.20140544

Като за начало, погрижете се винаги около малките ви палавници да има достатъчно материали за писане. Не е нужно винаги да са само химикали и моливи.

Начини за Връзване на шал - Разкрепостените сексуални практики на европейците

Разкрепостените сексуални практики на европейците

15.02.20150934

Британците се оказват най-авантюристичните любовници в Западна Европа, французите обаче са много по-нестандартни и харесват агресивните сцени в спалнята, сочи проучване, цитирано от Дейли стар.

Начини за Връзване на шал - Чашка кафе облекчава мигрената

Чашка кафе облекчава мигрената

01.03.20140993

Кафето е един от най-евтините и ефикасни начини да потиснете мигрената.

Начини за Връзване на шал - Най–новите методи в борбата с целулита

Най–новите методи в борбата с целулита

16.07.201315252

Въпреки че предимно женската част от обществото се интересува от тези методи, тъй като образуването на целулита се свърза с хормона естроген, фактите показват, че от т. нар. портокалова кожа страдат и много мъже.

Начини за Връзване на шал - Отслабвайте чрез ходене

Отслабвайте чрез ходене

20.03.201304658

Ходенето е един от най-лесните начини да раздвижите тялото си. Всичко, от което се нуждаете, е удобно облекло и хубаво време. Експерти препоръчват поне по 30 минути на ден ходене.

Начини за Връзване на шал - Установяване пола на бебето

Установяване пола на бебето

11.12.201215851

Има немалко хора, знаещи немедицински начини за установяване пола на бебето. Много от тези начини са препредавани легенди. Най-често използвания метод за разбиране пола на бебето е ултразвук.

Начини за Връзване на шал - Начини за измерване на физическата подготовка

Начини за измерване на физическата подготовка

05.12.20140241

Много е важно да се прецени и издържливостта на тялото. Изберете постепенно засилващо се движение, като едновременно с това следите сърдечната си честота и пулса.

Начини за Връзване на шал - Ежедневни разкрасяващи навици, които ни вредят

Ежедневни разкрасяващи навици, които ни вредят

18.02.201504562

Красотата на всяка цена и в името на всичко не е особено добра идея, но много суетни дами не осъзнават, че си вредят с няколко ежедневни навика. Ето и кои са най-честите дейности, свързани с разкрасяването, които ни вредят

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Начини за Връзване на шал - актуални публикации, класически рецепти и лични истории в Езине.бг. Най-новото за Начини за Връзване на шал в модерния женски портал. Гласувай за Начини за Връзване на шал от звездичките над този параграф. Приятно сърфиране из многобройните ни статии, потребителски истории, споделени сънища и рецепти на тема Начини за Връзване на шал.