Как да връзваме шалове

Как да връзваме шалове

4

Шаловете могат да се носят само върху шията или пък върху главата, като същевременно предпазват и шията от студа. Един от класическите начини за връзване се прави с квадратен шал.

1
Препоръки и оценки за Начини за Връзване на шал. Теми и текстове за Начини за Връзване на шал от Езине.бг. Най-актуалното относно Начини за Връзване на шал в тази секция.
Мода в шаловетеНачини за Връзване на шал - Мода в шаловете

04.10.201104689

Шалът е необходим аксесоар за всяка дама, която иска да изглежда елегантна и женствена. Научете се да носите шала си, вързан на френски възел.

Емануела експериментира с връзванеНачини за Връзване на шал - Емануела експериментира с връзване

11.01.20130229

Емануела, която в клиповете си е доста предизвикателна, в живота е вярна на новото си увлечение - младия бизнесмен Никола, с когото ту се събират, ту се разделят.

Ефектно връзване на косатаНачини за Връзване на шал - Ефектно връзване на косата

28.11.201306717

Хубавата прическа не винаги трябва да се постига с много усилия. Обичаната от всички дами конска опашка става лесно и бързо, изглежда добре, а едновременно с това косата няма да ви пречи през целия ден.

Рязането на косата за бърз растеж е митНачини за Връзване на шал - Рязането на косата за бърз растеж е мит

05.03.201103160

Колкото и да режете косата си, тя няма да стане по-гъста или по-бързо да започне да расте. Дължината и дебелината на косъма зависят от гените, както и от състоянието на луковицата на косъма.

Начини да стимулираме децата да пишатНачини за Връзване на шал - Начини да стимулираме децата да пишат

25.10.20140523

Като за начало, погрижете се винаги около малките ви палавници да има достатъчно материали за писане. Не е нужно винаги да са само химикали и моливи.

Разкрепостените сексуални практики на европейцитеНачини за Връзване на шал - Разкрепостените сексуални практики на европейците

15.02.20150910

Британците се оказват най-авантюристичните любовници в Западна Европа, французите обаче са много по-нестандартни и харесват агресивните сцени в спалнята, сочи проучване, цитирано от Дейли стар.

Чашка кафе облекчава мигренатаНачини за Връзване на шал - Чашка кафе облекчава мигрената

01.03.20140984

Кафето е един от най-евтините и ефикасни начини да потиснете мигрената.

Най–новите методи в борбата с целулитаНачини за Връзване на шал - Най–новите методи в борбата с целулита

16.07.201315156

Въпреки че предимно женската част от обществото се интересува от тези методи, тъй като образуването на целулита се свърза с хормона естроген, фактите показват, че от т. нар. портокалова кожа страдат и много мъже.

Отслабвайте чрез ходенеНачини за Връзване на шал - Отслабвайте чрез ходене

20.03.201304560

Ходенето е един от най-лесните начини да раздвижите тялото си. Всичко, от което се нуждаете, е удобно облекло и хубаво време. Експерти препоръчват поне по 30 минути на ден ходене.

Установяване пола на бебетоНачини за Връзване на шал - Установяване пола на бебето

11.12.201215585

Има немалко хора, знаещи немедицински начини за установяване пола на бебето. Много от тези начини са препредавани легенди. Най-често използвания метод за разбиране пола на бебето е ултразвук.

Начини за измерване на физическата подготовкаНачини за Връзване на шал - Начини за измерване на физическата подготовка

05.12.20140224

Много е важно да се прецени и издържливостта на тялото. Изберете постепенно засилващо се движение, като едновременно с това следите сърдечната си честота и пулса.

Ежедневни разкрасяващи навици, които ни вредятНачини за Връзване на шал - Ежедневни разкрасяващи навици, които ни вредят

18.02.201504334

Красотата на всяка цена и в името на всичко не е особено добра идея, но много суетни дами не осъзнават, че си вредят с няколко ежедневни навика. Ето и кои са най-честите дейности, свързани с разкрасяването, които ни вредят

Противозачатъчните крият риск от тромбиНачини за Връзване на шал - Противозачатъчните крият риск от тромби

02.09.20140351

Противозачатъчните таблетки могат да образуват тромб, твърди ново проучване. С тази информация се спекулираше от доста време насам, но сегашното становище идва от Европейската агенция по лекарствата (ЕТА)

Да си направим сами буклиНачини за Връзване на шал - Да си направим сами букли

18.11.2012210929

Стилът и изискаността се постигат по много начини. Всяка дама желае да изглежда добре по възможност по всяко време. Днес всяка една жена може да си направи по много лесен начин букли.

Кога организмът изпада в хипогликемияНачини за Връзване на шал - Кога организмът изпада в хипогликемия

27.12.201313888

Организмът изпада в хипогликемия, когато кръвната му захар попадне в критични нива. Буквално казано, терминът определя ниска сладост на кръвта. Хипоглекимията е един от най-често срещаните сърдечно-съдови заболявания

Съвети за перфектен деликатен гримНачини за Връзване на шал - Съвети за перфектен деликатен грим

10.04.201412146

Премереният грим прави жената по-атрактивна, придава свеж младежки вид. Той създава самочувствие и усещане за сексапил.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Начини за Връзване на шал - актуални публикации, класически рецепти и лични истории в Езине.бг. Най-новото за Начини за Връзване на шал в модерния женски портал. Гласувай за Начини за Връзване на шал от звездичките над този параграф. Приятно сърфиране из многобройните ни статии, потребителски истории, споделени сънища и рецепти на тема Начини за Връзване на шал.