Начини за уголемяване на устните

Начини за уголемяване на устните

0

Всяка жена мечтае за обемни, красиви и чувствени устни. С подходящ грим и някои малки трикове дори и най-малките устни, могат да изглеждат големи и сочни.

1
Препоръки и мнения за Начини за Уголемяване на Устни. Статии и текстове за Начини за Уголемяване на Устни от портала. Най-новото за Начини за Уголемяване на Устни в тази секция.
Сочните устни правят жената младаНачини за Уголемяване на Устни - Сочните устни правят жената млада

16.02.20100968

Плътните устни придават млад вид на лицето, дори то да има бръчки и косите на жената да са побелели. Плътността на устните зависи от гените.

Андреа наду устни като МарияНачини за Уголемяване на Устни - Андреа наду устни като Мария

25.04.20140338

Фолк певицата Андреа успя да изненада почитателите си със снимки на новите си силиконови устни, които изглеждат все едно ще гръмнат.

Как да излекуваме напуканите устни?Начини за Уголемяване на Устни - Как да излекуваме напуканите устни?

14.05.201101823

Вазелин и какаово масло са незаменим съюзник при лекуването им. Поддържането на подходяща влажност на въздуха в помещенията, където работите или живеете, също помага.

Сочни устни – бързо и лесноНачини за Уголемяване на Устни - Сочни устни – бързо и лесно

08.05.201412714

Устните нямат мастни жлези и изсъхват бързо. Ако искате да придобиете съблазнителен и изтънчен вид, добре е да използвате гланцове и червила, които са наситено цветни и хидратиращи.

5 стъпки за устни като на Мерилин МонроНачини за Уголемяване на Устни - 5 стъпки за устни като на Мерилин Монро

21.09.201201021

Мерелин Монро е била скандална, красива, секси, чаровна – тя е притежавала всичко, което е необходимо на една жена и дори днес жените се вдъхновяват от русите й букли, нежната й кожа, сочните й червени устни, невинния вид.

Грижа за секси устниНачини за Уголемяване на Устни - Грижа за секси устни

14.03.201101725

Сочните и плътни устни винаги са на мода. Ето няколко съвета как да направим устните си неустоими. Овлажняване. Ексфолиране. Хидратация. Защита. Смях и любов.

Пет стъпки за по-апетитни устниНачини за Уголемяване на Устни - Пет стъпки за по-апетитни устни

28.07.20140761

Всяка жена се грижи за вида си – фигурата, тялото, лицето. Но дори най-педантичните относно външността често забравят един важен компонент – устните.

Грижа за напуканите устниНачини за Уголемяване на Устни - Грижа за напуканите устни

17.06.20120897

Устните са особено уязвими при промяна на климата, при сухо, студено време или под влияние на слънцето. Затова трябва да полагаме грижа те да бъдат хидратирани и защитени.

Методи за увеличаване на устнитеНачини за Уголемяване на Устни - Методи за увеличаване на устните

21.02.201002618

Пухкавите устни са мечта на почти всяка жена. До неотдавна увеличаването на устните ставаше само със силикон. Но днес се практикуват методи с гел и липофилинг. Какво представляват те?

На мода са сочните червени устниНачини за Уголемяване на Устни - На мода са сочните червени устни

03.12.20090551

Актуално червило в момента е яркочервеното. То е подходящо за всяка жена – тя трябва само да открие правилния нюанс и да спазва някои правила, за да изглежда естествено.

Чувствени устни и в студаНачини за Уголемяване на Устни - Чувствени устни и в студа

05.12.20120511

Лошото време изисква специални грижи за устните. За напукването им е отговорна липсата на витамини А и Е. От кои зеленчуци, плодове и месо можем да си ги набавим. Грижа за устните.

Трикове за по-пухкави устниНачини за Уголемяване на Устни - Трикове за по-пухкави устни

05.04.2013011206

По-пухкавите устни имат обратния ефект. Те дават живот на лицето, правят го по-привлекателно и като цяло привличат вниманието към себе си. Но как точно се постига това.

Грим за малки и големи устниНачини за Уголемяване на Устни - Грим за малки и големи устни

27.01.201401599

По-обемните устни се очертават с молив, като при тях вече не е необходимо контурът да минава под устната, дори е по-добре да очертаете вътрешната страна на външния ръб.

Да си направим сами балсам за устниНачини за Уголемяване на Устни - Да си направим сами балсам за устни

16.03.201302206

Но как да решим въпроса с устните? За тях най-добре би се погрижил балсамът. Можете да си направите най-различни аромати за устни, които ще овлажнят нежната кожа на устните много бързо.

Правилно оформяне на устнитеНачини за Уголемяване на Устни - Правилно оформяне на устните

22.01.201101165

През деня използвайте естествени нюанси на червилото и не добавяйте блясък и молив. Направете пилинг на устните си, за да се задържи червилото по-дълго. Използвайте два цвята за плътност.

Райна с устни като ДжолиНачини за Уголемяване на Устни - Райна с устни като Джоли

01.09.2014087

Фолк певицата Райна, която все още не е намерила достоен заместник на колегата си Константин в сърцето си, напоследък изглежда доста променена, забелязаха нейни фенове.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Начини за Уголемяване на Устни - актуални ревюта, подбрани рецепти и потребителски истории в портала. Всичко за Начини за Уголемяване на Устни в модерния онлайн портал. Отцени Начини за Уголемяване на Устни от звездичките над този параграф. Приятно преглеждане на многото ни теми, лични истории, тълкувани сънища и рецепти на тема Начини за Уголемяване на Устни.