Начини за уголемяване на устните

Начини за уголемяване на устните

0

Всяка жена мечтае за обемни, красиви и чувствени устни. С подходящ грим и някои малки трикове дори и най-малките устни, могат да изглеждат големи и сочни.

1
Предложения и мнения за Начини за Уголемяване на Устни. Най-четените за Начини за Уголемяване на Устни от Ezine.bg. Открий това, което ти трябва относно Начини за Уголемяване на Устни в нашия сайт.

Популярни

Начини за Уголемяване на Устни - Сочните устни правят жената млада

Сочните устни правят жената млада

16.02.201001048

Плътните устни придават млад вид на лицето, дори то да има бръчки и косите на жената да са побелели. Плътността на устните зависи от гените.

Начини за Уголемяване на Устни - Андреа наду устни като Мария

Андреа наду устни като Мария

25.04.20140390

Фолк певицата Андреа успя да изненада почитателите си със снимки на новите си силиконови устни, които изглеждат все едно ще гръмнат.

Начини за Уголемяване на Устни - Как да излекуваме напуканите устни?

Как да излекуваме напуканите устни?

14.05.201102101

Вазелин и какаово масло са незаменим съюзник при лекуването им. Поддържането на подходяща влажност на въздуха в помещенията, където работите или живеете, също помага.

Начини за Уголемяване на Устни - Да увеличим визуално устните си с грим

Да увеличим визуално устните си с грим

30.10.20150425

Някои жени използват грима, за да подчертаят своите предимства, други, за да прикрият своите недостатъци. Плътните и обемни устни винаги са били харесвани и са изкушавали не едно или две мъжки сърца.

Начини за Уголемяване на Устни - Сочни устни – бързо и лесно

Сочни устни – бързо и лесно

08.05.201413092

Устните нямат мастни жлези и изсъхват бързо. Ако искате да придобиете съблазнителен и изтънчен вид, добре е да използвате гланцове и червила, които са наситено цветни и хидратиращи.

Начини за Уголемяване на Устни - 5 стъпки за устни като на Мерилин Монро

5 стъпки за устни като на Мерилин Монро

21.09.201201125

Мерелин Монро е била скандална, красива, секси, чаровна – тя е притежавала всичко, което е необходимо на една жена и дори днес жените се вдъхновяват от русите й букли, нежната й кожа, сочните й червени устни, невинния вид.

Начини за Уголемяване на Устни - Грижа за секси устни

Грижа за секси устни

14.03.201101955

Сочните и плътни устни винаги са на мода. Ето няколко съвета как да направим устните си неустоими. Овлажняване. Ексфолиране. Хидратация. Защита. Смях и любов.

Начини за Уголемяване на Устни - Пет стъпки за по-апетитни устни

Пет стъпки за по-апетитни устни

28.07.20140949

Всяка жена се грижи за вида си – фигурата, тялото, лицето. Но дори най-педантичните относно външността често забравят един важен компонент – устните.

Начини за Уголемяване на Устни - Грижа за напуканите устни

Грижа за напуканите устни

17.06.201201066

Устните са особено уязвими при промяна на климата, при сухо, студено време или под влияние на слънцето. Затова трябва да полагаме грижа те да бъдат хидратирани и защитени.

Начини за Уголемяване на Устни - Методи за увеличаване на устните

Методи за увеличаване на устните

21.02.201002920

Пухкавите устни са мечта на почти всяка жена. До неотдавна увеличаването на устните ставаше само със силикон. Но днес се практикуват методи с гел и липофилинг. Какво представляват те?

Начини за Уголемяване на Устни - Кошмар! Гланцовете за устни бъкат от олово

Кошмар! Гланцовете за устни бъкат от олово

15.09.20150379

От направените анализи върху червила и гланцове за устни става ясно, че те съдържат олово, кадмий, хром, алуминий, както и други 5 токсични метала.

Начини за Уголемяване на Устни - На мода са сочните червени устни

На мода са сочните червени устни

03.12.20090627

Актуално червило в момента е яркочервеното. То е подходящо за всяка жена – тя трябва само да открие правилния нюанс и да спазва някои правила, за да изглежда естествено.

Начини за Уголемяване на Устни - Чувствени устни и в студа

Чувствени устни и в студа

05.12.20120591

Лошото време изисква специални грижи за устните. За напукването им е отговорна липсата на витамини А и Е. От кои зеленчуци, плодове и месо можем да си ги набавим. Грижа за устните.

Начини за Уголемяване на Устни - Трикове за по-пухкави устни

Трикове за по-пухкави устни

05.04.2013013591

По-пухкавите устни имат обратния ефект. Те дават живот на лицето, правят го по-привлекателно и като цяло привличат вниманието към себе си. Но как точно се постига това.

Начини за Уголемяване на Устни - Грим за малки и големи устни

Грим за малки и големи устни

27.01.201401822

По-обемните устни се очертават с молив, като при тях вече не е необходимо контурът да минава под устната, дори е по-добре да очертаете вътрешната страна на външния ръб.

Начини за Уголемяване на Устни - Да си направим сами балсам за устни

Да си направим сами балсам за устни

16.03.201302474

Но как да решим въпроса с устните? За тях най-добре би се погрижил балсамът. Можете да си направите най-различни аромати за устни, които ще овлажнят нежната кожа на устните много бързо.

Начини за Уголемяване на Устни - Правилно оформяне на устните

Правилно оформяне на устните

22.01.201101423

През деня използвайте естествени нюанси на червилото и не добавяйте блясък и молив. Направете пилинг на устните си, за да се задържи червилото по-дълго. Използвайте два цвята за плътност.

Начини за Уголемяване на Устни - Райна с устни като Джоли

Райна с устни като Джоли

01.09.20140154

Фолк певицата Райна, която все още не е намерила достоен заместник на колегата си Константин в сърцето си, напоследък изглежда доста променена, забелязаха нейни фенове.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Начини за Уголемяване на Устни - актуални ревюта, подбрани рецепти и потребителски истории в портала. Приятно сърфиране из хилядите ни теми, потребителски истории, тълкувани сънища и рецепти на тема Начини за Уголемяване на Устни.