Висока горна и ниска долна граница на кръвното

Висока горна и ниска долна граница на кръвното

1

Показателите на кръвното налягане са най-често отчитаният показател в човешкото тяло. Те са от особено значение спрямо удължаването на живота. Поради това всеки трябва да е запознат с основните параметри, в които трябва да е то.

1
Идеи и отзиви за Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане. Публикации и ревюта за Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане от Езине.бг. Най-актуалното на тема Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане в тази секция.

Популярни

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Значение на долната граница на кръвното

Значение на долната граница на кръвното

17.03.201216166611

Доастоличното кръвно налягане показва налягането в кръвоносните съдове между ударите на сърцето. Долната граница на кръвното се счита за ниска когато е 60 или под тази стойност и за високо, когато е над 90.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Как се вдига долната граница на кръвното

Как се вдига долната граница на кръвното

05.03.2012329842

За да вдигнете долната (диастоличната) граница на кръвното налягане трябва да следвате някои стъпки, с които ще увеличите обема на течности в организма си, водейки и до увеличаване на кръвното ви налягане.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Близки граници при кръвно налягане

Близки граници при кръвно налягане

05.09.2013217044

Непостоянните граници на кръвното налягане са показателна мярка за неравномерността на кръвотока на едно и също място. Когато удари сърцето, в този момент се отчита максималното налягане.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Ниското кръвно води до оглупяване

Ниското кръвно води до оглупяване

30.07.201305316

Резултатите от ново изследване потвърждават, че намаляването на хипертонията има добър ефект върху мозъка. Оказва се, обаче че патологично ниските нива на кръвното налягане също имат негативен ефект. Ниското кръвно предразполага към мозъчна атрофия

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Колко е нормалното кръвно

Колко е нормалното кръвно

07.03.2012215908

Кръвното налягане е налягането на кръвта върху стените на кръвоносните съдове. То има горна и долна граница и за това е два вида: систолично и диасистолично налягане.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Рязко вдигане и сваляне на кръвното

Рязко вдигане и сваляне на кръвното

09.07.2013010795

Проблемите с кръвното налягане са познати на много хора на различна възраст. Тези проблеми стават по-неприятни, когато кръвното започне да скача или да намалява прекалено рязко.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Алкохолът при ниско кръвно

Алкохолът при ниско кръвно

23.08.201313585

Ако човек страда от ниско кръвно, консумацията на алкохол може да предизвика световъртеж и гадене заради допълнителното спадане на стойностите на кръвното.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - За високото кръвно виновен бил вирус

За високото кръвно виновен бил вирус

22.08.201102024

Високото кръвно налягане (хипертония), е широко разпространена болест. Откриха ясна връзката между човешкия цитомегаловирус и често срещаната форма на високо артериално налягане.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Хипертония - Високо Кръвно Налягане

Хипертония - Високо Кръвно Налягане

29.03.2015111286

Високото кръвно е едно от най-разпространените заболявания на нашия век. Причини, симптоми и лечение на високо кръвно - хипертония. Хранене при хипертония.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - 5 часа спорт седмично намаляват риска от хипертония

5 часа спорт седмично намаляват риска от хипертония

04.10.201301020

Китайски учени твърдят, че 5 часа спорт всяка седмица намаляват с 20 процента риска от развитие на хипертония. Изследователите анализирали резултатите от 13 проучвания за влиянието на физическата активност върху кръвното налягане.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Алкохолът при високо кръвно

Алкохолът при високо кръвно

04.03.201206862

Консумацията на високи дози алкохол води след себе си редица странични ефекти. Един от тях е неблагоприятното му въздействие върху кръвното налягане.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - практични статии, готварски рецепти и потребителски истории в Езине.бг. Актуално за Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане в нашия онлайн сайт. Гласувай за Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане от звездичките над този параграф. Приятно сърфиране из многото ни материали, споделени истории, сънища и рецепти за Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане.