Висока горна и ниска долна граница на кръвното

Висока горна и ниска долна граница на кръвното

1

Показателите на кръвното налягане са най-често отчитаният показател в човешкото тяло. Те са от особено значение спрямо удължаването на живота. Поради това всеки трябва да е запознат с основните параметри, в които трябва да е то.

1
Идеи и отзиви за Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане. Публикации и ревюта за Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане от Езине.бг. Най-актуалното на тема Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане в тази секция.
Значение на долната граница на кръвнотоНиска Долна Граница на Кръвното Налягане - Значение на долната граница на кръвното

17.03.201216160081

Доастоличното кръвно налягане показва налягането в кръвоносните съдове между ударите на сърцето. Долната граница на кръвното се счита за ниска когато е 60 или под тази стойност и за високо, когато е над 90.

Как се вдига долната граница на кръвнотоНиска Долна Граница на Кръвното Налягане - Как се вдига долната граница на кръвното

05.03.2012328314

За да вдигнете долната (диастоличната) граница на кръвното налягане трябва да следвате някои стъпки, с които ще увеличите обема на течности в организма си, водейки и до увеличаване на кръвното ви налягане.

Близки граници при кръвно наляганеНиска Долна Граница на Кръвното Налягане - Близки граници при кръвно налягане

05.09.2013215810

Непостоянните граници на кръвното налягане са показателна мярка за неравномерността на кръвотока на едно и също място. Когато удари сърцето, в този момент се отчита максималното налягане.

Ниското кръвно води до оглупяванеНиска Долна Граница на Кръвното Налягане - Ниското кръвно води до оглупяване

30.07.201305152

Резултатите от ново изследване потвърждават, че намаляването на хипертонията има добър ефект върху мозъка. Оказва се, обаче че патологично ниските нива на кръвното налягане също имат негативен ефект. Ниското кръвно предразполага към мозъчна атрофия

Колко е нормалното кръвноНиска Долна Граница на Кръвното Налягане - Колко е нормалното кръвно

07.03.2012215499

Кръвното налягане е налягането на кръвта върху стените на кръвоносните съдове. То има горна и долна граница и за това е два вида: систолично и диасистолично налягане.

Рязко вдигане и сваляне на кръвнотоНиска Долна Граница на Кръвното Налягане - Рязко вдигане и сваляне на кръвното

09.07.2013010319

Проблемите с кръвното налягане са познати на много хора на различна възраст. Тези проблеми стават по-неприятни, когато кръвното започне да скача или да намалява прекалено рязко.

Алкохолът при ниско кръвноНиска Долна Граница на Кръвното Налягане - Алкохолът при ниско кръвно

23.08.201313352

Ако човек страда от ниско кръвно, консумацията на алкохол може да предизвика световъртеж и гадене заради допълнителното спадане на стойностите на кръвното.

За високото кръвно виновен бил вирусНиска Долна Граница на Кръвното Налягане - За високото кръвно виновен бил вирус

22.08.201101984

Високото кръвно налягане (хипертония), е широко разпространена болест. Откриха ясна връзката между човешкия цитомегаловирус и често срещаната форма на високо артериално налягане.

Хипертония - Високо Кръвно НаляганеНиска Долна Граница на Кръвното Налягане - Хипертония - Високо Кръвно Налягане

29.03.2015110820

Високото кръвно е едно от най-разпространените заболявания на нашия век. Причини, симптоми и лечение на високо кръвно - хипертония. Хранене при хипертония.

5 часа спорт седмично намаляват риска от хипертонияНиска Долна Граница на Кръвното Налягане - 5 часа спорт седмично намаляват риска от хипертония

04.10.201301001

Китайски учени твърдят, че 5 часа спорт всяка седмица намаляват с 20 процента риска от развитие на хипертония. Изследователите анализирали резултатите от 13 проучвания за влиянието на физическата активност върху кръвното налягане.

Алкохолът при високо кръвноНиска Долна Граница на Кръвното Налягане - Алкохолът при високо кръвно

04.03.201206639

Консумацията на високи дози алкохол води след себе си редица странични ефекти. Един от тях е неблагоприятното му въздействие върху кръвното налягане.

Виното и кръвнотоНиска Долна Граница на Кръвното Налягане - Виното и кръвното

07.12.201302984

Добрата новина за любителите на червените вина е, че те наистина могат да намалят кръвното налягане. Лошата новина е, че алкохола трябва да се премахне от тях.

Хипертонията е чумата на 21 векНиска Долна Граница на Кръвното Налягане - Хипертонията е чумата на 21 век

05.08.20130930

Хубаво е да следите здравето си – ако забележите кръвното ви да се покачва рязко над нормата, потърсете лекарска помощ. Вероятно първото, което той ще ви предложи е да промените начина си на живот.

Слънцето понижава кръвнотоНиска Долна Граница на Кръвното Налягане - Слънцето понижава кръвното

13.07.201301082

Учените доказват, че ако излагаме кожата си на слънчева светлина, дори само за двадесет минути, кръвоносните съдове освобождават азотен оксид, който намалява кръвното налягане.

Как да намалим кръвното без лекарстваНиска Долна Граница на Кръвното Налягане - Как да намалим кръвното без лекарства

21.02.2012111364

Кръвното може да се намали и без лекарства. Ускорете ритъма си на ходене. Това упражнение помага на сърцето да използва кислорода по-ефективно.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - практични статии, готварски рецепти и потребителски истории в Езине.бг. Актуално за Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане в нашия онлайн сайт. Гласувай за Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане от звездичките над този параграф. Приятно сърфиране из многото ни материали, споделени истории, сънища и рецепти за Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане.