Висока горна и ниска долна граница на кръвното

Висока горна и ниска долна граница на кръвното

2

Показателите на кръвното налягане са най-често отчитаният показател в човешкото тяло. Те са от особено значение спрямо удължаването на живота. Поради това всеки трябва да е запознат с основните параметри, в които трябва да е то.

1
Идеи и отзиви за Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане. Последните публикации за Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане от сайта. Намери онова, което ти трябва относно Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане в нашия сайт.

Популярни

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Значение на долната граница на кръвното

Значение на долната граница на кръвното

17.03.201217194747

Доастоличното кръвно налягане показва налягането в кръвоносните съдове между ударите на сърцето. Долната граница на кръвното се счита за ниска когато е 60 или под тази стойност и за високо, когато е над 90.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Как се вдига долната граница на кръвното

Как се вдига долната граница на кръвното

05.03.2012336066

За да вдигнете долната (диастоличната) граница на кръвното налягане трябва да следвате някои стъпки, с които ще увеличите обема на течности в организма си, водейки и до увеличаване на кръвното ви налягане.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Близки граници при кръвно налягане

Близки граници при кръвно налягане

05.09.2013222199

Непостоянните граници на кръвното налягане са показателна мярка за неравномерността на кръвотока на едно и също място. Когато удари сърцето, в този момент се отчита максималното налягане.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Ниското кръвно води до оглупяване

Ниското кръвно води до оглупяване

30.07.201305642

Резултатите от ново изследване потвърждават, че намаляването на хипертонията има добър ефект върху мозъка. Оказва се, обаче че патологично ниските нива на кръвното налягане също имат негативен ефект. Ниското кръвно предразполага към мозъчна атрофия

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Лечение на хипертония без медикаменти

Лечение на хипертония без медикаменти

03.12.20150951

С помощта на някои трикове можете да лекувате хипертонията и без медикаменти. Достатъчно е да спазвате определени правила и да извършвате някои действия, с които да намалите кръвното си налягане

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Колко е нормалното кръвно

Колко е нормалното кръвно

07.03.2012217316

Кръвното налягане е налягането на кръвта върху стените на кръвоносните съдове. То има горна и долна граница и за това е два вида: систолично и диасистолично налягане.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Рязко вдигане и сваляне на кръвното

Рязко вдигане и сваляне на кръвното

09.07.2013012854

Проблемите с кръвното налягане са познати на много хора на различна възраст. Тези проблеми стават по-неприятни, когато кръвното започне да скача или да намалява прекалено рязко.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Алкохолът при ниско кръвно

Алкохолът при ниско кръвно

23.08.201314437

Ако човек страда от ниско кръвно, консумацията на алкохол може да предизвика световъртеж и гадене заради допълнителното спадане на стойностите на кръвното.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - За високото кръвно виновен бил вирус

За високото кръвно виновен бил вирус

22.08.201102339

Високото кръвно налягане (хипертония), е широко разпространена болест. Откриха ясна връзката между човешкия цитомегаловирус и често срещаната форма на високо артериално налягане.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Хипертония - Високо Кръвно Налягане

Хипертония - Високо Кръвно Налягане

29.03.2015216336

Високото кръвно е едно от най-разпространените заболявания на нашия век. Причини, симптоми и лечение на високо кръвно - хипертония. Хранене при хипертония.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - 5 часа спорт седмично намаляват риска от хипертония

5 часа спорт седмично намаляват риска от хипертония

04.10.201301046

Китайски учени твърдят, че 5 часа спорт всяка седмица намаляват с 20 процента риска от развитие на хипертония. Изследователите анализирали резултатите от 13 проучвания за влиянието на физическата активност върху кръвното налягане.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Алкохолът при високо кръвно

Алкохолът при високо кръвно

04.03.201208682

Консумацията на високи дози алкохол води след себе си редица странични ефекти. Един от тях е неблагоприятното му въздействие върху кръвното налягане.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Виното и кръвното

Виното и кръвното

07.12.201304250

Добрата новина за любителите на червените вина е, че те наистина могат да намалят кръвното налягане. Лошата новина е, че алкохола трябва да се премахне от тях.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Хипертонията е чумата на 21 век

Хипертонията е чумата на 21 век

05.08.201301028

Хубаво е да следите здравето си – ако забележите кръвното ви да се покачва рязко над нормата, потърсете лекарска помощ. Вероятно първото, което той ще ви предложи е да промените начина си на живот.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Слънцето понижава кръвното

Слънцето понижава кръвното

13.07.201301164

Учените доказват, че ако излагаме кожата си на слънчева светлина, дори само за двадесет минути, кръвоносните съдове освобождават азотен оксид, който намалява кръвното налягане.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Как да намалим кръвното без лекарства

Как да намалим кръвното без лекарства

21.02.2012112146

Кръвното може да се намали и без лекарства. Ускорете ритъма си на ходене. Това упражнение помага на сърцето да използва кислорода по-ефективно.

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - Газираните напитки докарват инсулт

Газираните напитки докарват инсулт

24.06.20140646

Прекомерната консумация на газирани напитки е вредна за здравето. Дори и 2 чаши на ден ви гарантират високо кръвно и риск да ви покоси инсулт или диабет.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане - практични статии, готварски рецепти и потребителски истории в Езине.бг. Приятно разглеждане на хилядите ни теми, лични истории, споделени сънища и рецепти за Ниска Долна Граница на Кръвното Налягане.