Панталони за пълни жени

Панталони за пълни жени

0

Много пълни дами се притесняват да носят панталони, защото мислят, че с тях ще изглеждат още по-пълни. Това обаче може да бъде избегнато, ако дамите с пищна фигура спазват три правила при избора на дрехи.

1
Публикации и практични съвети за Облекло за Пълни Дами. Класически предложения за Облекло за Пълни Дами от сайта. Научи онова, което търсиш на тема Облекло за Пълни Дами в нашия сайт.

Популярни

Облекло за Пълни Дами - Дънките са най-предпочитаното облекло от жените

Дънките са най-предпочитаното облекло от жените

24.03.201401286

Модните дизайнери категорично заявиха, че комбинацията от бяла тениска и дънки е станала най-предпочитаното облекло сред жените.

Облекло за Пълни Дами - Дънки според фигурата

Дънки според фигурата

06.06.201415422

Подходящо избраните дънки могат да стоят изключително секси, а освен това да бъдат и много удобни. Правилно избраните дънки могат да ни помогнат да изглеждаме неустоимо секси.

Облекло за Пълни Дами - Тоалети за пълни жени

Тоалети за пълни жени

11.12.2012213906

Днес притежателките на пищни форми могат да изглеждат стилни и модерни, стига да преценят правилно фигурата си и да подберат подходящите дрехи.

Облекло за Пълни Дами - Анелия атакува испанските бутици

Анелия атакува испанските бутици

06.09.2014093

Най-модерните испански бутици смята да посети фолк звездата Анелия, която отпрашва на турне в Испания. Певицата щяла да попълни гардероба си с най-доброто от творбите на испанските дизайнери.

Облекло за Пълни Дами - Актуално деним облекло според фигурата

Актуално деним облекло според фигурата

02.06.201003045

Денимът никога не излиза от мода. Ако фигурата ви е едра в ханша, талията и бедрата, няма място за притеснения, защото деним облеклото има подходящи решения и за по-пълните дами.

Облекло за Пълни Дами - Съвети за пухкави дами

Съвети за пухкави дами

19.01.201218507

Пухкавите дами могат да изглеждат стилни и елегантни. Не е необходимо да имате комплекси, ако мерките ви не са манекенски. Сочните форми изглеждат прекрасно, ако са облечени правилно.

Облекло за Пълни Дами - Безценни модни съвети за жени с извивки

Безценни модни съвети за жени с извивки

09.02.201501332

Всяка жена заслужава да се чувства красива както в дрехите си, така и в килограмите си, независимо колко са те. За съжаление, в днешно време модната индустрия се страхува да излезе от познатите шаблони и да използва модели, които надхвърлят обичайните раз

Облекло за Пълни Дами - Правилната риза за всеки повод

Правилната риза за всеки повод

04.01.20140819

Каква е разликата между празнично облекло и такова за коктейл? За всяко събитие има различни така наречени дрескодове. Обикновено на подобни поводи се изисква да се сложи различен вид риза.

Облекло за Пълни Дами - Булчински рокли за пълни жени

Булчински рокли за пълни жени

31.01.201203533

Пищните булки трябва да избягват едрите орнаменти и дантели. Леките, сякаш живи платове, удължената долна част на роклята, дълбокото деколте, са идеални за пищната булка.

Облекло за Пълни Дами - По празници са най-много травмите в кухнята

По празници са най-много травмите в кухнята

04.01.20150209

Празниците са времето, през което жените са подложени на най-голям риск от травми. Най-често дамите получават изгаряния, докато се опитват да извадят от фурната загарящия специалитет.

Облекло за Пълни Дами - Великите дизайнери: Оскар де ла Рента

Великите дизайнери: Оскар де ла Рента

10.03.2015068

Оскар де ла Рента е навярно сред американските дизайнери, които най-успешно съединяват предимствата на европейския и американския стилове. Едва ли някой друг по-добре от него знае какво означава животът със стил.

Облекло за Пълни Дами - Светлокожите дами омагьосват мъжете

Светлокожите дами омагьосват мъжете

11.11.200912099

Мъжете предпочита светлия тен на жената пред матовия загар. Силният пол откриват в светлата кожа хармония, невинност и нужда от закрила. Затова за мъжа най-атрактивни са светлокожите дами.

Облекло за Пълни Дами - Характер на жената според деня на раждане

Характер на жената според деня на раждане

21.09.2013010188

Има много критерии, по които може да се определи характерът на един човек. Денят на раждане е един от тях. Може да разберете специфични особености за характера на всяка дама само по деня от седмицата, в който е родена тя.

Облекло за Пълни Дами - Жените с тънка талия са най-добрите любовници

Жените с тънка талия са най-добрите любовници

27.02.201501204

Пореден плюс за жените с тънки талии изведоха учени от университета на Западна Шотландия след проучване. Освен че изглеждат по-добре, тези жени са и безпогрешни любовници.

Облекло за Пълни Дами - Как да съчетаем правилно бижутата

Как да съчетаем правилно бижутата

06.02.201101174

Диамантеният пръстен се носи на безименния пръст и не се съчетава с други пръстени. Красотата на диамантите се разкрива напълно при вечерно осветление, затова те не се носят през деня.

Облекло за Пълни Дами - Как да прикрием недостатъците на фигурата си?

Как да прикрием недостатъците на фигурата си?

18.10.201207438

Как да прикрием недостатъците на фигурата си? Какви дрехи да носят по-пълните жени, за да прикрият пищните бедра, корем или ханш.

Облекло за Пълни Дами - Стерномантия или какво говорят гърдите ти

Стерномантия или какво говорят гърдите ти

18.03.201105276

Стерномантията е гадаене по формата и големината на женските гърди. Дамите с гърди като портокали слабо се интересуват от секс, а жените с гърди като пъпеши са перфектни готвачки и домакини.

Облекло за Пълни Дами - Любимият лак е издайник на характера

Любимият лак е издайник на характера

15.05.201214492

Дамите, които предпочитат яркия лак, са целеустремени и постигат целта си с всички възможни и невъзможни методи. За тях най-важното е да успеят. Това са жени, които са уверени в себе си и трудно правят компромиси

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Облекло за Пълни Дами - актуални съвети, подбрани рецепти и споделени разкази в сайта. Приятно разглеждане на многото ни теми, споделени разкази, сънища и рецепти на тема Облекло за Пълни Дами.