Дизайнерски рокли, вдъхновени от природата

Дизайнерски рокли, вдъхновени от природата

0

Природата винаги е била източник за вдъхновение на висшата мода. При последните колекции на голяма част от марките това влияние се забелязва, отбелязва Лилия Худякова.

1
Практични съвети и мнения за Официални Рокли за Едри Жени. Статии и материали за Официални Рокли за Едри Жени от портала. Най-актуалното на тема Официални Рокли за Едри Жени в тази секция.

Популярни

Официални Рокли за Едри Жени - Роклите в гардероба зависят от фигурата ви

Роклите в гардероба зависят от фигурата ви

27.03.201406434

Какви рокли ще присъстват в гардероба ви, зависи от фигурата ви. Какви рокли да носите при по-широка талия, при по-нисък ръст, при по-пълни бедра.

Официални Рокли за Едри Жени - Модерната булка се жени с черна панделка!

Модерната булка се жени с черна панделка!

01.09.200901724

Булчинската рокля тази есен преобръща традицията. Модните светила показаха колекции с булчински рокли на червени цветя, дори и черни модели. Тази есен актуални са асиметричните тоалети.

Официални Рокли за Едри Жени - Дълги рокли за пълни жени

Дълги рокли за пълни жени

16.03.2012010486

Жената изглежда най-елегантна, когато е облечена в рокля. Дори ако имате някой друг излишен килограм можете да изглеждате чудесно в дълга рокля.

Официални Рокли за Едри Жени - Кое е най-подходящото деколте за теб?

Кое е най-подходящото деколте за теб?

10.04.201314608

От какво се впечатляват мъжете? Един съблазнителен поглед струва много повече от хиляди думи. Не е тайна, че силният пол се захласва по красивото деколте.

Официални Рокли за Едри Жени - Как да си направим модерна прическа

Как да си направим модерна прическа

07.02.201207435

Можете сами да направите прическа, която е модерна и лесна за непрофесионалист. Ефектна е прическата, която е предпочитала холивудската звезда Мерилин Монро.

Официални Рокли за Едри Жени - Изберете деколте според бюста и раменете

Изберете деколте според бюста и раменете

07.11.201204054

Всяка жена трябва да носи деколте според размера на бюста и раменете. Дълбокото деколте само ще подчертае малкия бюст. А жените със широки рамена е препоръчително да носят рокля с гол гръб.

Официални Рокли за Едри Жени - Ще се женим в черно през 2010

Ще се женим в черно през 2010

03.01.20100815

До няколко сезона класическата бяла сватбена рокля ще е вече демове. През настоящата година ще са модерни цветни рокли. Цветните сватбени рокли ще са в зелено, червено, оранжево, черно.

Официални Рокли за Едри Жени - С какво се носят обувки на платформа

С какво се носят обувки на платформа

24.06.201203778

Обувките на платформа се съчетават с ежедневни и спортно-елегантни дрехи, а също така и с делови облекла, като се изключат, естествено, прекалено официалните костюми.

Официални Рокли за Едри Жени - Правилата на деколтето

Правилата на деколтето

22.03.201103514

Дамите със стегнати гърди и плосък корем могат да си позволят ефектно деколте до талията. Красотата на деколтето зависи от състоянието на кожата на гърдите.

Официални Рокли за Едри Жени - Минижупът вреди на кариерата

Минижупът вреди на кариерата

18.10.20120459

Минижупът може тотално да срине имиджа на всяка дама на работното й място, считат експертите на сп. Форбс. Те съветват с какво облекло дамите да работят в офиса.

Официални Рокли за Едри Жени - Мъже в женски дрехи пият с Обратен ефект

Мъже в женски дрехи пият с Обратен ефект

03.11.20120128

Музикантите от група Обратен ефект, известна най-вече с парчето си Моля ви, мадам! , събраха куп фенки в столичен рок клуб, но мацките се оказаха мъже в женски дрехи.

Официални Рокли за Едри Жени - Булчински рокли за пълни жени

Булчински рокли за пълни жени

31.01.201203116

Пищните булки трябва да избягват едрите орнаменти и дантели. Леките, сякаш живи платове, удължената долна част на роклята, дълбокото деколте, са идеални за пищната булка.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Официални Рокли за Едри Жени - подробни ревюта, подбрани рецепти и лични истории в сайта. Актуално за Официални Рокли за Едри Жени в нашия български портал. Гласувай за Официални Рокли за Едри Жени от звездичките над този текст. Приятно разглеждане на многобройните ни теми, лични истории, тълкувани сънища и рецепти за Официални Рокли за Едри Жени.