Патешки сърца

Патешки сърца

1

Патешките сърца се размразяват при нужда, почистват се от кръвта и се подсушават. Пържат се в силно сгорещеното масло. След около 4 минути се...

1

Патешки Сърца на Скара

Прегледай всички 12 авторски предложения относно патешки сърца на скара в Езине.бг.
Пилешки сърчица на скара

Пилешки сърчица на скара

 

се оставят да се мариноват 2 часа в хладилника. След това се нанизват върху шишчета. Пекат се на скара, като се въртят, за да се изпекат добре от всички страни. Сервират се веднага, без да се махат от шишчетата....

Патешко филе на скара с подправки

Патешко филе на скара с подправки

 

. Запазете останалата марината. Предварително загрейте скарата и я намажете с олио. Печете 3 минути, намажете с част от останалата марината и...

Патешки езичета

Патешки езичета

 

патешките езичета и ги оставете да се отцедят от водата. Поставете ги в купата с маринатата и разбъркайте, за да поемат от подправките. Нека...

Сладки сърца

Сладки сърца

 

разбъркваме добре. Оформяме тесто, което оставяме в хладилника за 15 минути. Разточваме го на тънко и с форма изрязваме сърца. Редим сърцата в...

Патешка супа

Патешка супа

1 

Измийте патешките дреболии и ги сварете заедно с крилете, краката, шията, 1 морков, резен целина, лука, зърната черен пипер и сол. Когато...

Патешка чорба

Патешка чорба

 

Нарежете патешкото на парчета, поръсете ги със сол и черен пипер, напръскайте с олио и ги сложете да се запекат във фурната. Обезкостете и...

Патешко бонфиле

Патешко бонфиле

2 

Мариновайте патешките бонфилета за половин час в 4 с.л. зехтин, сокът от 1 лимон, сол, черен пипер и накълцан магданоз. След това го изпечете...

Патешки маншони със зеле

Патешки маншони със зеле

 

Патешките маншони се сваряват в две води за около час. Зелето се нарязва и половината от него се слага в намазнен гювеч. Поръсва се с...

Ризото с патешки фенер

Ризото с патешки фенер

 

Патешките фенери се измиват добре и се слагат да врат в 3 и 1/2 литра вода. След това изваждаме месото и прецеждаме бульона. Нарязваме лука и...

Патешки маншон с лук

Патешки маншон с лук

 

мазнина се запържат нарязаният на полумесеци лук, заедно с чесъна и захарта, като се добавя на 2-3 пъти по-малко от патешкия бульон и се оставя да...

Сотирани патешки дреболии

Сотирани патешки дреболии

 

Телешкият мозък се сварява предварително в подсолена вода. Патешките дреболии се измиват и се нарязват на дълги парченца. Запържват се в маслото...