Свинска пача

Свинска пача

2

. Всички сварени продукти нарежете на ситни парчета и объркайте хубаво с подправките. Изсипете ги във форми и залейте с бульона от варенето. Оставете на студено, за да се желира пачата. Поднесете нарязана на парчета....

1

Пача от Свинска Глава

Разгледай всички 14 избрани предложения относно пача от свинска глава в Езине.бг.
Свинска пача супа

Свинска пача супа

3

Сложете глава в тенджера под налягане да се свари за около 3 часа със сол на вкус. Трябва месото да се отдели от костите. Нарежете месото на...

Свинска глава със зеле

Свинска глава със зеле

1

Месото от свинската глава се запържва леко. Зелето се нарязва на ситно и се задушава с мазнина. Поръсва се с червен пипер. Добавя се месото...

Свинска пача с туршия

Свинска пача с туршия

2

Сварете свинските крачета, уши и глава в тенджера под налягане с малко сол. Варете около 2 часа, докато месото се отдели от кокалите. Кокалите...

Пастет от черен дроб и свинска глава

Пастет от черен дроб и свинска глава

2

Почистете свинската глава и я сварете на тих огън докато месото не започне да се отделя от костите. Извадете я и я оставете да се отцеди...

Месо от свинска глава и грах

Месо от свинска глава и грах

Месото нарязано на хапки се задушава в мазнина. Добавя се дребно нарязаният лук. Когато лукът стане розов се прибавя граха, доматеното пюре и...

Пача от свински крака и уши

Пача от свински крака и уши

Крака и ушите се измиват добре, заливат се със студена вода и се сваряват в дълбока тенджера. Щом заврят, се посоляват и се добавят ситно...

Виенска пача

Виенска пача

Внимателно измиваме свинските крака и заедно с телешката глава или език и свинските кожички ги поставяме в подходяща дълбока тенджера. Заливаме...

Никулденска пача

Никулденска пача

Сваряваме измитите глави заедно с наситнените моркови и целина, черен пипер, дафинов лист и сол. Прецеждаме бульона и обезкостяваме главите...

Празнична пача

Празнична пача

1

Почистете свинските крачета и ги нарежете на 3. Смесете ги в голяма тенджера с всичко останало - шкембе, шунка, зеленчуци и подправки. Долейте...

Топла пача

Топла пача

Общото тегло на краката, ушите и опашката трябва да е около 600 г. Измийте ги и ги залейте с 5-6 ч.ч. вода. Посолете и ги сварете до омекване...

Картофи пача

Картофи пача

Обелените и нарязани на по-едри парчета картофи сложете да се сварят в подсолена вода, докато напълно омекнат, но внимавайте да не ги преварите...