Мравучкане в краката

Мравучкане в краката

0

На всеки от нас се е случвало поне веднъж да усети мравучкане в краката. То най-често е придружено от изтръпване. Получава се когато дълго време държим крайниците си кръстосани, тъй като по този начин циркулацията на кръвта се намалява.

1
Практични съвети и отзиви за Периферна Невропатия. Репортажи и материали за Периферна Невропатия от сайта. Последните материали за Периферна Невропатия в един сайт.

Популярни

Периферна Невропатия - Периферна невропатия на ръцете и краката

Периферна невропатия на ръцете и краката

17.08.2012119803

Периферната невропатия се описва с увреждане на периферната нервна система, която е по-голямата съобщителна мрежа в човешкото тяло и която предава информация от мозъка и гръбначния мозък към всяка друга част на тялото.

Периферна Невропатия - Диабетна невропатия

Диабетна невропатия

03.06.201502185

Диабетната невропатия е нарушение на функциите в нервните влакна, при болни от диабет. Диабетната невропатия може да бъде изключително опасно състояние. Диабетната невропатия трябва да се лекува навреме.

Периферна Невропатия - Болки под мишниците

Болки под мишниците

12.11.2013327548

Обикновено мястото, където се появят подути лимфни възли, подсказва заболяването. Именно те са тези, които първи реагират на дразнения отвън. Реакцията се изразява в промяна на структурата на възела.

Периферна Невропатия - Болка в пръстите на краката

Болка в пръстите на краката

27.06.2012010482

Редица състояния могат да причинят болка на върха на пръстите на краката и петите. Значителна част от болката на пръстите и петите може да е болка причинена от наранявания като ожулвания, счупвания и изкълчвания.

Периферна Невропатия - Какво е нодозен полиартериит и как се лекува

Какво е нодозен полиартериит и как се лекува

22.05.20150236

Нодозният полиартериит е системен васкулит (възпаление на кръвоносните съдове в цялото тяло), характеризиращ се с появата на некротизиращи възпалителни лезии (увреждания) по средните и малки артерии

Периферна Невропатия - Цианоза на крайниците

Цианоза на крайниците

09.07.201505112

Цианозата на крайниците е посиняване на крайниците /ръцете и краката/, което е известно още като периферна цианоза. Съпътстващи симптоми при цианоза на крайниците. Лечение на цианоза на крайниците.

Периферна Невропатия - Нодозен полиартериит

Нодозен полиартериит

09.07.20150623

Нодозен полиартериит е системен васкулит, който води до поразяване на малки и средни по размер мускулни артерии. Нодозният полиартериит е познат още и като възлест. Симптоми и лечение на нодозен полиартериит.

Периферна Невропатия - Синдром на Чърдж-Щраус

Синдром на Чърдж-Щраус

10.07.20150641

Синдромът на Чърдж-Щраус представлява заболяване, свързано с възпаление на кръвоносните съдове. Синдромът на Чърдж-Щраус е рядко срещана болест. Симптоми и лечение при синдром на Чърдж-Щраус.

Периферна Невропатия - Алкохолизъм

Алкохолизъм

02.06.20150546

Алкохолизмът е познат още като синдром на алкохолната зависимост. Алколизмът засяга около 2. 5 от българите. Алкохолизмът изисква продължително лечение и психотерапия.

Периферна Невропатия - Бери-бери

Бери-бери

12.05.201501495

Бери-бери е заболяване, което е свързано с недостатък на витамин В1 и най-вече на активната му форма тиамин пирофосфат. Бери-бери се среща често сред азиатските народи, които консумират бланширан ориз. Симптоми при бери-бери.

Периферна Невропатия - Защо имам болки в краката?

Защо имам болки в краката?

21.11.201209539

Болките в краката са често разпространено явление и не трябва да се подценява, тъй като може да е проява на симптом на сериозно заболяване.

Периферна Невропатия - Дислипидемия вече е световен проблем

Дислипидемия вече е световен проблем

08.03.20150710

Години на нездравословно хранене и начин на живот, повишеният стрес и проблемите, с които всеки човек се сблъсква ежедневно, правят дислипидемията световен проблем

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

  Периферна Невропатия - подробни статии, български рецепти и лични разкази в портала. Всичко за Периферна Невропатия в модерния български сайт. Гласувай за Периферна Невропатия от звездичките над този текст. Приятно преглеждане на хилядите ни материали, споделени разкази, сънища и рецепти за Периферна Невропатия.