Агнешко печено в плик

Агнешко печено в плик

1

Пригответе си специален плик за печене. Почистете агнешкото и го осолете. Намажете го с разтопено масло, в което е кипната 1 ч.л. червен пипер...

1

Печено Агнешко Бутче в Плик

всички 12 авторски идеи за печено агнешко бутче в плик в Езине.бг.
Задушено агнешко бутче

Задушено агнешко бутче

 

Нарежете ситно лука и корените за супа и ги запържете в мазнина, като овкусите със сол, черен пипер, бахар, дафинови листа. Агнешкото бутче...

Мариновано печено агнешко бутче

Мариновано печено агнешко бутче

 

тава наредете лозови или черничеви пръчки като решетка. Поставете върху тях маринования агнешки бут и го залйте с 300 мл гореща вода. Печете на фурна загрята на 180-200 градуса за около 1 час - 1 час и 20 минути....

Агнешко бутче с шафран

Агнешко бутче с шафран

 

Направете няколко разреза по бутчето и сложете в тях чесна. Смесете зехтина, лимоновия сок, разтворения в топла вода шафран и подправките в купа...

Агнешко бутче в кора

Агнешко бутче в кора

 

. През това време наденицата се обелва и вътрешността й се намачква. Изпеченото бутче се покрива с месото на наденицата и се увива в разточеното...

Агнешко бутче с гъби

Агнешко бутче с гъби

 

почистеното агнешко бутче. Нарежете зеленчуците и ги запържете в подходящ съд заедно с бутчето, за да се запечата. Добавете подправките и долейте малко...

Печено агнешко бутче с чоризо

Печено агнешко бутче с чоризо

 

Преместете агнешкото бутче в съд за печене и направете няколко дълбоки разреза с остър нож. В разрезите напъхайте ситно нарязаните наденички и...

Печено агнешко бутче на фурна

Печено агнешко бутче на фурна

1 

Вземете агнешкото бутче с и с помощта на нож, направете по цялата му повърхност малки прорези. Във всеки пъхнете по скилидка чесън. Натъркайте...

Агнешко бутче с винен сос

Агнешко бутче с винен сос

 

Шпиковаме измитото и подсушено бутче с нарязаните пушени гърди и скилидки чесън. Загряваме маслото и в него запържваме от всички страни...

Агнешко бутче със сос от копър

Агнешко бутче със сос от копър

 

. топла вода. Копърът се нарязва на ситно и се добавя към соса. Добавя се черен пипер, сол и сокът от лимона. Агнешкото се реже на порции, които се поднасят със сос....

Агнешко бутче с чесън и розмарин

Агнешко бутче с чесън и розмарин

 

С помощта на ножа се правят дълбоки разрези по бутчето. Скилидките чесън се обелват и се нарязват на филийки. Розмаринът се скълцва на едро...

Пълнен агнешки бут

Пълнен агнешки бут

 

Направете разрез по дължина на костта в бутчето, махнете част от месото, за да се оформи джобче, в който да се постави плънката. Бутчето се...

Другите гледат още