Печен свински джолан

Печен свински джолан

5

Надупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес. Оставете да престои за 1 нощ...

1

Печен Джолан в Плик

Открий всички 22 подбрани съвети за печен джолан в плик в Езине.бг.
Агнешко печено в плик

Агнешко печено в плик

1

Пригответе си специален плик за печене. Почистете агнешкото и го осолете. Намажете го с разтопено масло, в което е кипната 1 ч.л. червен пипер...

Печени картофи в плик

Печени картофи в плик

6

Почистете картофите и ги нарежете на парчета. От всички подправки ще са ви необходими по 1/2-1 ч.л. или на вкус. Сложете картофите в плика за...

Джолан чорба

Джолан чорба

2

Джоланът се измива добре и се залива със студена вода, в тенджера. Водата трябва да е 1 - 2 пръста над месото. Слага се на котлона да ври и се...

Свински джолан

Свински джолан

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Телешко печено в плик

Телешко печено в плик

, зеленчуците, виното и олиото и изсипваме всичко в плик за печене, като го надупчваме на няколко места. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 60 минути....

Печен просеник

Печен просеник

1

В хладката вода сипете маста и брашното и бъркайте, докато се получи гладка каша. Добавете нароненото сирене и содата, размита в лъжичка...

Пияни пилешки крилца в плик

Пияни пилешки крилца в плик

за 4 часа. Изсипваме ги в плик за печене и ги печем в предварително загрята фурна на 200 градуса за 15-20 минути, вадим и разтваряме плика и допичаме за още 10 минути....

Печен боб

Печен боб

Накиснете боба от предишната вечер. На следващия ден го измийте и сварете заедно с нарязания кромид, нарязаните моркови и чушки. Когато е...

Печен бешамел

Печен бешамел

Запържваме масло с брашното до светла запръжка, прибавяме млякото и варим соса, докато се сгъсти, овкусяваме със сол и черен пипер. Сваляме от...

Печен Паламуд

Печен Паламуд

Сушените домати се заливат с вряла вода и се оставят да се изкиснат 2 часа. Рибата се разпорва откъм корема и се почиства от вътрешностите...

Печен фазан

Печен фазан

Почистете фазана, измийте го и го подсушете. Смесете равни части вода и оцет иго оставете да се кисне за 1 денонощие. След това отцедете фазана...