Подстригване според луната

Подстригване според луната

1

От древни времена подстригването на косата е имало тежестта на ритуал, който е бил част от промените в човешката личност. Луната се използва от векове като ориентир за подходящо време за коригиране на косата.

1
Идеи и идеи за Подходящи дни за Подстригване. Репортажи и текстове за Подходящи дни за Подстригване от Ezine.bg. Всичко за Подходящи дни за Подстригване в един сайт.
Прически за къса косаПодходящи дни за Подстригване - Прически за къса коса

25.01.201209617

Късата коса може да изглежда доста женствено. Късата коса може да се оформи по различни начини, като подстригването трябва да е с филиране за придаване на обем.

Защо косата трябва да се подстригва при Пълнолуние?Подходящи дни за Подстригване - Защо косата трябва да се подстригва при Пълнолуние?

27.03.201309990

При пълнолуние е най-подходящото време за подстригване на косата и ако искате тя да изглежда винаги красива, се съобразете с фазите на луната.

Стъпаловидно подстригванеПодходящи дни за Подстригване - Стъпаловидно подстригване

09.08.2013228057

Хубавото при този вид прическа е, че отиват на почти всички видове коси – независимо от дължината или структурата. Въпреки това обаче, има няколко подробности, които трябва да обмислите преди да се подстрижете по този начин.

Съвети за пухкави дамиПодходящи дни за Подстригване - Съвети за пухкави дами

19.01.201218156

Пухкавите дами могат да изглеждат стилни и елегантни. Не е необходимо да имате комплекси, ако мерките ви не са манекенски. Сочните форми изглеждат прекрасно, ако са облечени правилно.

Как да се подстрижем самиПодходящи дни за Подстригване - Как да се подстрижем сами

26.03.2012822122

Ако сте решили да се подстригвате сами вкъщи, то първо трябва да се въоръжите с остра и хубава ножица. Подстригвайте винаги малко, за да можете да коригирате после дължината. Разделяйте старателно косата си, за да не пропуснете някой кичур.

Модерни прически на пластовеПодходящи дни за Подстригване - Модерни прически на пластове

01.04.2012014669

Обемът и движението са водещите тенденции в прическите за 2012. Направете си прическа на пластове, която ще придаде нов живот на косата ви. Заложете на накълцани предни пластове и прав бретон.

Как да изберем коледен подарък за мъжПодходящи дни за Подстригване - Как да изберем коледен подарък за мъж

22.12.20122912

Изобщо подаръците, които са и красиви и практични са най-добрия избор. В случай, че този мъж ви е близък, задължително трябва да приложите и лично творчество.

Дали ще ми отива къса коса?Подходящи дни за Подстригване - Дали ще ми отива къса коса?

26.11.201215614

Казват, че с идването на всеки нов сезон идва времето на промяна. Визията на всяка жена зависи най-вече от косата й, тъй като тя и дава идентичност и изразява същността й. Съберете смелост и подстрижет екосата си късо.

Поддържане на руса косаПодходящи дни за Подстригване - Поддържане на руса коса

30.03.201204051

Ако токущо сте променили цвета на косата си и вече сте руса, или сте направили това много отдавна, или това е вашият естествен цвят, то сигурно знаете, че този тип коса изисква специални грижи.

Слънчеви очила - повече от важни лятотоПодходящи дни за Подстригване - Слънчеви очила - повече от важни лятото

07.08.201301156

Шапката не е достатъчна – необходимо е да имаме и слънчеви очила, разбира се, най-добре купени от оптика. Целта им е в действителност да ни предпазват, а не просто да ги носим като аксесоар.

Ужас! Косата ми цъфти!Подходящи дни за Подстригване - Ужас! Косата ми цъфти!

17.09.201002644

Един от най-честите проблеми на косите на жените е цъфтящата коса. Какви са причините за това. Стуктура на косъма. Съвети срещу цъфтяща коса. Цъфтене на косата.

Дънки според фигуратаПодходящи дни за Подстригване - Дънки според фигурата

06.06.201414630

Подходящо избраните дънки могат да стоят изключително секси, а освен това да бъдат и много удобни. Правилно избраните дънки могат да ни помогнат да изглеждаме неустоимо секси.

Каква четка за коса да изберемПодходящи дни за Подстригване - Каква четка за коса да изберем

15.12.201201798

Ако косата ви е много тънка, задължително си вземете четка с естествен косъм – в противен случай ще накъсате косъма и здравината и блясъка ще се загубят.

Красива коса по холивудскиПодходящи дни за Подстригване - Красива коса по холивудски

22.08.20150239

Дали е въпрос само на ген или действително има доза истина в съветите на звездите за красива коса? Можете да се уверите сами, като изпробвате някои от тях.

Какъв цвят коса отива на пъстри очиПодходящи дни за Подстригване - Какъв цвят коса отива на пъстри очи

18.09.2012210147

Преди да изберете новия цвят на косата си, първо обмислете кой нюанс ще ви отива най-много. Това зависи от цвета на косата ви и от цвета на кожата на лицето ви.

Ароматите по китайския хороскопПодходящи дни за Подстригване - Ароматите по китайския хороскоп

20.08.20120892

Според китайския хороскоп всеки човек може да повлияе върху късмета си, ако използва необходимите аромати. Ароматите на Петела са лавандула, магнолия, бадем, кедър, афродезия.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Подходящи дни за Подстригване - практични статии, български рецепти и потребителски разкази в сайта. Всичко за Подходящи дни за Подстригване в нашия български сайт. Гласувай за Подходящи дни за Подстригване от звездичките над този параграф. Приятно преглеждане на многото ни статии, потребителски разкази, споделени сънища и рецепти на тема Подходящи дни за Подстригване.