Емануела е приета в болница с контракции

Емануела е приета в болница с контракции

0

Емануела, която е бременна в седмия месец, е приета в болница с тежки предродилни контракции. До последно е имало съмнение, че певицата ще роди преждевременно.

1
Препоръки и отзиви за Предизвикване на Контракции. Публикации и информация за Предизвикване на Контракции от Езине.бг. Полезни статии относно Предизвикване на Контракции на едно място.
Методи за предизвикване на ражданетоПредизвикване на Контракции - Методи за предизвикване на раждането

01.09.201105668

Понякога детето в утробата ви се инати и забравя, че му е време да се появи на бял свят, въпреки че терминът на бъдещата майка наближава, а дори и отминава. Методи за предизвикано раждане.

Билки за предизвикване на овулацияПредизвикване на Контракции - Билки за предизвикване на овулация

11.02.201207210

За предизвикване на овулация могат да се използват различни видове билки. Но преди да ги използвате, все пак е добре да се посъветвате със специалист.

Как да разпознаваме подготвителните контракцииПредизвикване на Контракции - Как да разпознаваме подготвителните контракции

10.05.201204396

Нито една жена не би искала да пристигне в болницата твърде рано или да започне да ражда в колата, на път за родилното.

Предизвикване на ражданеПредизвикване на Контракции - Предизвикване на раждане

20.08.201203354

През последните два месеца от бременността, повечето майки нямат търпение да родят. Това понякога не съвпада с желанията на бебето и то никак не помага в тази посока, дори напротив – закъснява с появяването си.

Билки за предизвикване на цикълПредизвикване на Контракции - Билки за предизвикване на цикъл

07.04.20121233183

Съществуват различни методи за предизвикване на цикъл с билки, с цел неговото регулиране. Как да предизвикаме цикъла с магданоз, джинджифил и бял равнец.

Контракции Бракстън ХиксПредизвикване на Контракции - Контракции Бракстън Хикс

13.11.20130994

Бракстън Хикс контракциите или фалшиви контракции са взели наименованието на английския медик Джон Бракстън Хикс – той ги описва за първи път през 1872 година.

Женско биле, син кохош и витекс при бременностПредизвикване на Контракции - Женско биле, син кохош и витекс при бременност

08.09.20140219

Бременността не е патологично състояние, но поставя организма на жената пред редица изпитания. И с цел да подпомогнат своето бъдещо отроче жените често прибягват към алтернативната медицина като лечението с билки.

Защо пълните жени раждат по-трудно?Предизвикване на Контракции - Защо пълните жени раждат по-трудно?

09.08.20140803

Наднорменото тегло при бременни може да е и причина за преносване (за раждане след вероятния термин), както и за затруднения в самия ход на раждането.

Причини за настъпване на ражданетоПредизвикване на Контракции - Причини за настъпване на раждането

01.08.20140718

Смята се, че именно в мускулатурата на матката (миометриума) има вещества, които под въздействието на женските полови хормони предизвикват маточни контракции.

Горещините могат да предизвикат преждевременно ражданеПредизвикване на Контракции - Горещините могат да предизвикат преждевременно раждане

15.05.20150220

Температури от 32 градуса и повече повишават риска от преждевременно раждане, категорични за изследователи. Ако температурите се задържат до към 32 градуса за поне 3 дни, раждането настъпван към 37-38 седмица

Марая Кери щеше да роди на рождения си денПредизвикване на Контракции - Марая Кери щеше да роди на рождения си ден

29.03.20110125

Малко не достигна на поп идола Марая Кери, за да си достави най-желания подарък за рождения си ден – чаканите близначета. Бебетата се очаква да се родят след две седмици.

Възстановяване на корема след бременностПредизвикване на Контракции - Възстановяване на корема след бременност

29.02.201206835

Ето, че вашето бебе вече е на бял свят и времето за възстановяване настъпи. И ако си мислите, че сега е моментът да започнете с коремните преси, то трябва да ви разочароваме малко.

Какво се случва преди, по време и след женския оргазъм?Предизвикване на Контракции - Какво се случва преди, по време и след женския оргазъм?

17.01.201502781

Женският оргазъм се е превърнал в сложна загадка за разшифроване за мнозина мъже. Той няма видими признаци, които да послужат като доказателство, че това е истинският сюблимен момент и неподправен връх на удоволствието.

Билки от други континенти и бременностПредизвикване на Контракции - Билки от други континенти и бременност

27.01.20150227

Билките са неизменна част от нашето ежедневие, дори ние да не си налагаме техният прием. Ако се чувствате добре по време на вашата бременност, не е нужно да прибягвате към алтернативна медицина.

Методи за лечение на безплодиеПредизвикване на Контракции - Методи за лечение на безплодие

01.07.20150120

Специално насоченият към безплодие медицински преглед обикновено е в състояние да установи причината за безплодие при жената. Да се установи проблема е първата стъпка към препоръчваното лечение.

Изпотяване и болки в ранна бременностПредизвикване на Контракции - Изпотяване и болки в ранна бременност

11.11.201316166

Относно болките при бременност – дискомфорт в областта на корема може да бъде нещо съвсем безобидно, но може да подсказва и за сериозен проблем. В случай, че болката, която изпитвате, е продължителна и силна, най-добре посетите лекар.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Предизвикване на Контракции - актуални публикации, готварски рецепти и споделени истории в Ezine.bg. Най-новото за Предизвикване на Контракции в нашия онлайн портал. Гласувай за Предизвикване на Контракции от звездичките над този параграф. Приятно преглеждане на хилядите ни материали, споделени истории, сънища и рецепти на тема Предизвикване на Контракции.