Какво трябва да знаем за премахването на косми

Какво трябва да знаем за премахването на косми

0

Има съществена разлика в процедурите епилация и депилация. Когато говорим за депилация, имаме в предвид премахване на космите, без увреждане на фоликула. Епилация означава премахване на корена, при което се повлиява и фоликула на косъма.

1
Препоръки и отзиви за Премахване на Космите Завинаги. Теми и информация за Премахване на Космите Завинаги от Ezine.bg. Най-новото за Премахване на Космите Завинаги на едно място.

Популярни

Премахване на Космите Завинаги - Бразилска епилация

Бразилска епилация

17.05.2013334992

Бразилската епилация означава пълно обезкосмяване на интимните части, както и космите от вътрешната част на дупето, в случай, че такива има. Истинската бразилска кола маска оставя следа само по средата на интимните части – малка тънка ивица.

Премахване на Космите Завинаги - Интересни факти за косата

Интересни факти за косата

02.09.201102383

Русите хора имат най-много косми върху главата си, а рижавите са с най-гъста коса, но просто имат по-малко косми върху главите си от другите. Косата расте със скорост 0. 4 мм на ден.

Премахване на Космите Завинаги - Бръсненето на интимни части води до състаряване

Бръсненето на интимни части води до състаряване

24.05.20133842079

Според учени от Харвард, обезкосмяването на интимните части състарява жените. Кристофър Нойман, който е ръководител на научния екип, обяснява, че след бръсненето се премахват не само космите, но и горният слой на епидермиса.

Премахване на Космите Завинаги - Рязането на косата за бърз растеж е мит

Рязането на косата за бърз растеж е мит

05.03.201103436

Колкото и да режете косата си, тя няма да стане по-гъста или по-бързо да започне да расте. Дължината и дебелината на косъма зависят от гените, както и от състоянието на луковицата на косъма.

Премахване на Космите Завинаги - Бразилската кола маска причинява вирусни инфекции

Бразилската кола маска причинява вирусни инфекции

08.03.201402516

Учените предупреждават, че посещението на козметичните салони за правене на бразилска кола маска увеличава няколко пъти риска от инфекция. Раздразнението, което се получава след епилирането, предразполага към разпространяване на инфекцията.

Премахване на Космите Завинаги - Упражнения за премахване на паласките

Упражнения за премахване на паласките

25.06.2013019512

С упражнения и правилно хранене можете да премахнете завинаги паласките и да се радвате на изваян силует. Упражненията трябва да се изпълняват всеки ден.

Премахване на Космите Завинаги - Лазерна епилация посред лято - опасна ли е

Лазерна епилация посред лято - опасна ли е

20.06.20150434

Едно досадно занимание през лятото е обезкосмяването, което се е превърнало в рутина за много дами. В последно време се обръща все по-голямо внимание на лазерната епилация, която може да постигне забележителни резултати.

Премахване на Космите Завинаги - Как да почистваме палтата от естествен косъм

Как да почистваме палтата от естествен косъм

12.11.201304619

Ако сте решили сега да се сдобиете с кожено палто или разполагате вече с такова, то знаете, че изисква особени грижи. Естествената кожа изисква постоянна грижа, за да не загуби блясъка си.

Премахване на Космите Завинаги - Мика Стоичкова напуска България завинаги

Мика Стоичкова напуска България завинаги

05.08.20140389

Мика Стоичкова обяви във Фейсбук, че напуска завинаги България. Дъщерята на Христо Стоичков ще се премести в Маями, като заявява, че напуска родината си заради мутрите тук.

Премахване на Космите Завинаги - Нещата, които съсипват кожата

Нещата, които съсипват кожата

09.10.2012312508

Дори и да си мислите, че водите здравословен начин на живот, че се храните с правилните неща, че се спортувате и се грижите за кожата си, не може да сте сигурни, че грижата за нея е адекватна.

Премахване на Космите Завинаги - Съвети при прекомерно окосмяване при жените - хирзутизъм

Съвети при прекомерно окосмяване при жените - хирзутизъм

03.10.2012034270

Нежеланото окосмяване и растеж на космите е състояние, наречено хирзутизъм, и е проблем на жените които имат твърде високи нива на мъжки хормони.

Премахване на Космите Завинаги - Как да се освободите от пърхота завинаги

Как да се освободите от пърхота завинаги

10.10.201104799

Непрекъснато третираме косата си с различни мазила, за да я направим по-мека, по-лъскава и красива. Ползваме лакове, гелове, но с тях в крайна сметка вредим на косата.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Премахване на Космите Завинаги - актуални публикации, класически рецепти и лични разкази в портала. Всичко за Премахване на Космите Завинаги в нашия женски журнал. Отцени Премахване на Космите Завинаги от звездичките над този параграф. Приятно разглеждане на хилядите ни теми, споделени разкази, сънища и рецепти на тема Премахване на Космите Завинаги.