Какво трябва да знаем за премахването на косми

Какво трябва да знаем за премахването на косми

0

Има съществена разлика в процедурите епилация и депилация. Когато говорим за депилация, имаме в предвид премахване на космите, без увреждане на фоликула. Епилация означава премахване на корена, при което се повлиява и фоликула на косъма.

1
Публикации и автентични снимки за Премахване на Космите Завинаги. Класически предложения за Премахване на Космите Завинаги от портала. Научи това, което ти трябва за Премахване на Космите Завинаги на едно място.

Популярни

Премахване на Космите Завинаги - Бразилска епилация

Бразилска епилация

17.05.2013338134

Бразилската епилация означава пълно обезкосмяване на интимните части, както и космите от вътрешната част на дупето, в случай, че такива има. Истинската бразилска кола маска оставя следа само по средата на интимните части – малка тънка ивица.

Премахване на Космите Завинаги - Методи за трайно обезкосмяване

Методи за трайно обезкосмяване

30.10.20150841

Изборът на най-правилния начин на обезкосмяване е от изключително значение за вас и вашата кожа. За съжаление, все още не съществува магическа пръчица, която да премахва нежеланите косъмчета завинаги.

Премахване на Космите Завинаги - Интересни факти за косата

Интересни факти за косата

02.09.201102809

Русите хора имат най-много косми върху главата си, а рижавите са с най-гъста коса, но просто имат по-малко косми върху главите си от другите. Косата расте със скорост 0. 4 мм на ден.

Премахване на Космите Завинаги - Бръсненето на интимни части води до състаряване

Бръсненето на интимни части води до състаряване

24.05.20133847448

Според учени от Харвард, обезкосмяването на интимните части състарява жените. Кристофър Нойман, който е ръководител на научния екип, обяснява, че след бръсненето се премахват не само космите, но и горният слой на епидермиса.

Премахване на Космите Завинаги - Рязането на косата за бърз растеж е мит

Рязането на косата за бърз растеж е мит

05.03.201104367

Колкото и да режете косата си, тя няма да стане по-гъста или по-бързо да започне да расте. Дължината и дебелината на косъма зависят от гените, както и от състоянието на луковицата на косъма.

Премахване на Космите Завинаги - Премахване на окосмяването с електроепилация

Премахване на окосмяването с електроепилация

23.12.20150253

Електроепилацията с игличка не е от най-приятните процедури, но пък си остава най-сигурният метод за трайно премахване на всякакъв тип косми, независимо от тяхната пигментация - черни или руси, бели, тънки или дебели.

Премахване на Космите Завинаги - Бразилската кола маска причинява вирусни инфекции

Бразилската кола маска причинява вирусни инфекции

08.03.201403140

Учените предупреждават, че посещението на козметичните салони за правене на бразилска кола маска увеличава няколко пъти риска от инфекция. Раздразнението, което се получава след епилирането, предразполага към разпространяване на инфекцията.

Премахване на Космите Завинаги - Упражнения за премахване на паласките

Упражнения за премахване на паласките

25.06.2013020930

С упражнения и правилно хранене можете да премахнете завинаги паласките и да се радвате на изваян силует. Упражненията трябва да се изпълняват всеки ден.

Премахване на Космите Завинаги - Лазерна епилация посред лято - опасна ли е

Лазерна епилация посред лято - опасна ли е

20.06.20150541

Едно досадно занимание през лятото е обезкосмяването, което се е превърнало в рутина за много дами. В последно време се обръща все по-голямо внимание на лазерната епилация, която може да постигне забележителни резултати.

Премахване на Космите Завинаги - Мика Стоичкова напуска България завинаги

Мика Стоичкова напуска България завинаги

05.08.20140532

Мика Стоичкова обяви във Фейсбук, че напуска завинаги България. Дъщерята на Христо Стоичков ще се премести в Маями, като заявява, че напуска родината си заради мутрите тук.

Премахване на Космите Завинаги - Как да почистваме палтата от естествен косъм

Как да почистваме палтата от естествен косъм

12.11.201307253

Ако сте решили сега да се сдобиете с кожено палто или разполагате вече с такова, то знаете, че изисква особени грижи. Естествената кожа изисква постоянна грижа, за да не загуби блясъка си.

Премахване на Космите Завинаги - Нещата, които съсипват кожата

Нещата, които съсипват кожата

09.10.2012312607

Дори и да си мислите, че водите здравословен начин на живот, че се храните с правилните неща, че се спортувате и се грижите за кожата си, не може да сте сигурни, че грижата за нея е адекватна.

Премахване на Космите Завинаги - Съвети при прекомерно окосмяване при жените - хирзутизъм

Съвети при прекомерно окосмяване при жените - хирзутизъм

03.10.2012040908

Нежеланото окосмяване и растеж на космите е състояние, наречено хирзутизъм, и е проблем на жените които имат твърде високи нива на мъжки хормони.

Премахване на Космите Завинаги - Как да се освободите от пърхота завинаги

Как да се освободите от пърхота завинаги

10.10.201105417

Непрекъснато третираме косата си с различни мазила, за да я направим по-мека, по-лъскава и красива. Ползваме лакове, гелове, но с тях в крайна сметка вредим на косата.

Премахване на Космите Завинаги - Какви грешки допускат жените при обезкосмяване?

Какви грешки допускат жените при обезкосмяване?

24.01.201514490

Независимо дали използва услугите на козметик, доверява се на иновативни методи като фотоепилация или залага на собствените си способности, всяка дама тайничко си мечтае да се сбогува веднъж завинаги с излишното окосмяване.

Премахване на Космите Завинаги - Мъжки ритуали за красота, подходящи и за жени

Мъжки ритуали за красота, подходящи и за жени

04.01.20160283

Специалистите по козметика са на мнение, че има няколко мъжки ритуала, които жените трябва да откраднат. Някои от тях са твърде неочаквани и дори стряскащи, но наистина действат.

Премахване на Космите Завинаги - Яйца и зелен чай заздравяват тънката коса

Яйца и зелен чай заздравяват тънката коса

20.02.201102439

Ако прокарате пръсти през косата си и в ръцете ви останат повече от десет косъма, трябва да посетите лекар. Стресът предизвиква косопад. Яйца и зелен чай правят тънката коса здрава.

Премахване на Космите Завинаги - Какво издава цветът на косата

Какво издава цветът на косата

04.03.201203923

Цветът на косата може да е сигнал за някои опасности за здравето, на които трябва да обърнете сериозно внимание. Хората с руса коса трябва да внимават за очите си.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Премахване на Космите Завинаги - актуални публикации, класически рецепти и лични разкази в портала. Приятно сърфиране из многобройните ни статии, споделени разкази, споделени сънища и рецепти на тема Премахване на Космите Завинаги.