Какво трябва да знаем за премахването на косми

Какво трябва да знаем за премахването на косми

0

Има съществена разлика в процедурите епилация и депилация. Когато говорим за депилация, имаме в предвид премахване на космите, без увреждане на фоликула. Епилация означава премахване на корена, при което се повлиява и фоликула на косъма.

1
Препоръки и отзиви за Премахване на Космите Завинаги. Теми и информация за Премахване на Космите Завинаги от Ezine.bg. Най-новото за Премахване на Космите Завинаги на едно място.
Бразилска епилацияПремахване на Космите Завинаги - Бразилска епилация

17.05.2013334010

Бразилската епилация означава пълно обезкосмяване на интимните части, както и космите от вътрешната част на дупето, в случай, че такива има. Истинската бразилска кола маска оставя следа само по средата на интимните части – малка тънка ивица.

Интересни факти за косатаПремахване на Космите Завинаги - Интересни факти за косата

02.09.201102221

Русите хора имат най-много косми върху главата си, а рижавите са с най-гъста коса, но просто имат по-малко косми върху главите си от другите. Косата расте със скорост 0. 4 мм на ден.

Бръсненето на интимни части води до състаряванеПремахване на Космите Завинаги - Бръсненето на интимни части води до състаряване

24.05.20133841472

Според учени от Харвард, обезкосмяването на интимните части състарява жените. Кристофър Нойман, който е ръководител на научния екип, обяснява, че след бръсненето се премахват не само космите, но и горният слой на епидермиса.

Рязането на косата за бърз растеж е митПремахване на Космите Завинаги - Рязането на косата за бърз растеж е мит

05.03.201103151

Колкото и да режете косата си, тя няма да стане по-гъста или по-бързо да започне да расте. Дължината и дебелината на косъма зависят от гените, както и от състоянието на луковицата на косъма.

Бразилската кола маска причинява вирусни инфекцииПремахване на Космите Завинаги - Бразилската кола маска причинява вирусни инфекции

08.03.201402453

Учените предупреждават, че посещението на козметичните салони за правене на бразилска кола маска увеличава няколко пъти риска от инфекция. Раздразнението, което се получава след епилирането, предразполага към разпространяване на инфекцията.

Упражнения за премахване на паласкитеПремахване на Космите Завинаги - Упражнения за премахване на паласките

25.06.2013019222

С упражнения и правилно хранене можете да премахнете завинаги паласките и да се радвате на изваян силует. Упражненията трябва да се изпълняват всеки ден.

Лазерна епилация посред лято - опасна ли еПремахване на Космите Завинаги - Лазерна епилация посред лято - опасна ли е

20.06.20150393

Едно досадно занимание през лятото е обезкосмяването, което се е превърнало в рутина за много дами. В последно време се обръща все по-голямо внимание на лазерната епилация, която може да постигне забележителни резултати.

Мика Стоичкова напуска България завинагиПремахване на Космите Завинаги - Мика Стоичкова напуска България завинаги

05.08.20140328

Мика Стоичкова обяви във Фейсбук, че напуска завинаги България. Дъщерята на Христо Стоичков ще се премести в Маями, като заявява, че напуска родината си заради мутрите тук.

Как да почистваме палтата от естествен косъмПремахване на Космите Завинаги - Как да почистваме палтата от естествен косъм

12.11.201304449

Ако сте решили сега да се сдобиете с кожено палто или разполагате вече с такова, то знаете, че изисква особени грижи. Естествената кожа изисква постоянна грижа, за да не загуби блясъка си.

Нещата, които съсипват кожатаПремахване на Космите Завинаги - Нещата, които съсипват кожата

09.10.2012312452

Дори и да си мислите, че водите здравословен начин на живот, че се храните с правилните неща, че се спортувате и се грижите за кожата си, не може да сте сигурни, че грижата за нея е адекватна.

Съвети при прекомерно окосмяване при жените - хирзутизъмПремахване на Космите Завинаги - Съвети при прекомерно окосмяване при жените - хирзутизъм

03.10.2012032427

Нежеланото окосмяване и растеж на космите е състояние, наречено хирзутизъм, и е проблем на жените които имат твърде високи нива на мъжки хормони.

Как да се освободите от пърхота завинагиПремахване на Космите Завинаги - Как да се освободите от пърхота завинаги

10.10.201104655

Непрекъснато третираме косата си с различни мазила, за да я направим по-мека, по-лъскава и красива. Ползваме лакове, гелове, но с тях в крайна сметка вредим на косата.

Какви грешки допускат жените при обезкосмяване?Премахване на Космите Завинаги - Какви грешки допускат жените при обезкосмяване?

24.01.201513632

Независимо дали използва услугите на козметик, доверява се на иновативни методи като фотоепилация или залага на собствените си способности, всяка дама тайничко си мечтае да се сбогува веднъж завинаги с излишното окосмяване.

Яйца и зелен чай заздравяват тънката косаПремахване на Космите Завинаги - Яйца и зелен чай заздравяват тънката коса

20.02.201101778

Ако прокарате пръсти през косата си и в ръцете ви останат повече от десет косъма, трябва да посетите лекар. Стресът предизвиква косопад. Яйца и зелен чай правят тънката коса здрава.

Какво издава цветът на косатаПремахване на Космите Завинаги - Какво издава цветът на косата

04.03.201203074

Цветът на косата може да е сигнал за някои опасности за здравето, на които трябва да обърнете сериозно внимание. Хората с руса коса трябва да внимават за очите си.

Премахване на комедониПремахване на Космите Завинаги - Премахване на комедони

11.03.201304957

Всъщност появата на комедони може да се случи не само в тийнейджърска възраст. По-често се появяват при мазна кожа, не добре почиствана такава, при мръсна среда, мръсен въздух.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Премахване на Космите Завинаги - актуални публикации, класически рецепти и лични разкази в портала. Всичко за Премахване на Космите Завинаги в нашия женски журнал. Отцени Премахване на Космите Завинаги от звездичките над този параграф. Приятно разглеждане на хилядите ни теми, споделени разкази, сънища и рецепти на тема Премахване на Космите Завинаги.