Печен свински джолан

Печен свински джолан

5

. На следващия ден прехвърлете джолана в намазнена тава за печене, залейте с чашка зехтин, покрийте с фолио за печене и сложете да е пече за...

1

Приготвяне на Джолан

Разгледай всички 24 избрани предложения относно приготвяне на джолан в Езине.бг.
Свински джолани на фурна

Свински джолани на фурна

5

малко оцет или лимонов сок. Поставете месото в тава и го залейте с мазнината и малко вода. Сложете да се пече в умерено силна фурна, като...

Джолан чорба

Джолан чорба

2

Джоланът се измива добре и се залива със студена вода, в тенджера. Водата трябва да е 1 - 2 пръста над месото. Слага се на котлона да ври и се...

Свински джолан

Свински джолан

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Свински джолан по фламандски

Свински джолан по фламандски

. Прибавете картофите и оставете на котлона, докато и те се сготвят. Добавете още подправки на вкус и поднесете ястието от свински джолан по фламандски топло в дълбоки купи....

Свински джолан с гъби

Свински джолан с гъби

2

Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци. Загрейте...

Телешки джолан със зеленчуци

Телешки джолан със зеленчуци

Слагаме джолана в тенджера с вода, която да го покрива и посоляваме. Оставяме да ври за около час и половина, докато месото започне лесно да се...

Свински джолан под фолио

Свински джолан под фолио

се смесва с подправките - черен пипер, индийско орехче, бахар и сол. Налива се вода около един пръст. Отгоре се поставят овкусените джолани. Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа....

Джолан по македонски

Джолан по македонски

печем под похлупак първоначално на силна фурна, около 220 градуса. След около 45 минути намаляваме градусите и запичаме на 180 градуса до готовност на месото....

Супа от телешки джолан

Супа от телешки джолан

Залейте джолана с 7 ч.ч. вода, добавете сол и кипнете. Варете на умерен огън докато месото не омекне. Към поомекналото месо добавете ситно...

Телешки джолан по италиански

Телешки джолан по италиански

наситнения лук, нарязаните моркови и целина. Доливаме бялото вино и зехтина и покриваме тавата с фолио. Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна за 30-40 минути....

Свински джолан на сач

Свински джолан на сач

Загряваме голям сач на котлона, добавяме малко олио и слагаме предварително сварените и обезкостени джолани. Добавяме едро нарязания на филии...