Модерни прически на етажи

Модерни прически на етажи

0

Етажирането на косата е много подходящо за основа за прически с вълни и букли. Прическите на етажи позволяват да се запази дължината на косата, като тя може да е дълга или средно дълга, а също така и къса.

1
Идеи и оценки за Прически за Средно Дълги Коси. Статии и информация за Прически за Средно Дълги Коси от сайта. Най-новото на тема Прически за Средно Дълги Коси в тази секция.

Популярни

Прически за Средно Дълги Коси - Модерни средно дълги прически

Модерни средно дълги прически

27.05.201209506

Ефектно и модерно изглежда прическата със средна дължина на етажи, която е с дълъг бретон на пластове. Бретонът се сресва леко настрани, това дава допълнителен обем на прическата.

Прически за Средно Дълги Коси - Летни прически за къса коса

Летни прически за къса коса

02.08.201404337

През лятото жените с къси прически са меко казано щастливки – нямат излишна коса, която да топли на врата им и за която да се чудят в каква прическа да я оформят, за да им бъде по-комфортно.

Прически за Средно Дълги Коси - Прически за средно дълга коса с бретон

Прически за средно дълга коса с бретон

11.11.2012014388

Омръзнало ли ви е да сте все еднакви и скучни? Значи е време да вдъхнете малко живот на косата си и блясък в очите, когато се погледнете в огледалото! Оформянето на бретон може коренно да промени визията ви.

Прически за Средно Дълги Коси - Прически за средна възраст

Прически за средна възраст

23.05.2012312426

Има много прически за жени на средна възраст, всичко зависи от вашия стил и предпочитания. С подходяща прическа дамата на средна възраст ще изглежда стилно и в същото време подмладена.

Прически за Средно Дълги Коси - Прическите демоде

Прическите демоде

26.03.20131146543

Всъщност идеята е самите вие да се харесвате, но ето няколко примера за прически, които са демоде – някои от тях в миналото бяха актуални, други незнайно как се наложиха за модерни.

Прически за Средно Дълги Коси - Актуалните прически и цветове за годината

Актуалните прически и цветове за годината

11.11.201102116

Кои са най-модерните прически и цветове за 2011 година. Актуални ще бъдат всички оттенъци на кафявото и рижият цвят. Модни са и конските опашки и диадемата.

Прически за Средно Дълги Коси - Изберете прическа според фигурата си

Изберете прическа според фигурата си

18.01.201108810

Прическата трябва да съответства на фигурата. Високите жени не изглеждат добре с късо подстригана коса, а ъгловатото момчешко тяло изглежда добре с коса до раменете.

Прически за Средно Дълги Коси - Как да разбера каква прическа ще ми отива

Как да разбера каква прическа ще ми отива

01.07.2013034109

Формата на лицето е основното, което има значение при избора на нова прическа. За да разберете, каква прическа ще ви отива, трябва да прецените правилно формата на лицето си.

Прически за Средно Дълги Коси - Прическата зависи от фигурата

Прическата зависи от фигурата

07.12.2010113577

Пухкавите миньончета трябва да си правят прически, изобилстващи с едри къдрици, да връзват косата си на опашка или да оформят кок. Стройните жени изглеждат перфектно, подстригани на каре.

Прически за Средно Дълги Коси - Актуални прически за къса коса

Актуални прически за къса коса

07.03.2012010883

Направете си супер ефектна къса прическа, изненадайте себе си и своите приятели. Пикси и боб прическите са много актуални и модерни.

Прически за Средно Дълги Коси - Прически за рядка коса

Прически за рядка коса

28.07.2012011116

Вижте начини да придадете обем на рядката коса, избирайте фризури до рамото или по къси, изсветлете косата си.

Прически за Средно Дълги Коси - Прически за квадратно лице

Прически за квадратно лице

16.12.201208028

Квадратното лице изглежда най-впечатляващо с прически, които смекчават строгите ми линии. Вълни, меки къдрици и нестрог бретон ще ви помогнат да елиминирате някои от хоризонталните черти.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Прически за Средно Дълги Коси - практични публикации, подбрани рецепти и споделени разкази в Ezine.bg. Актуално за Прически за Средно Дълги Коси в модерния онлайн сайт. Отцени Прически за Средно Дълги Коси от звездичките над този параграф. Приятно преглеждане на многобройните ни статии, потребителски разкази, споделени сънища и рецепти на тема Прически за Средно Дълги Коси.