Бодежи в пръстите на краката

Бодежи в пръстите на краката

1

Бодежите в пръстите на краката могат да бъдат предизвикани от различни причини. Някои от тях са следствие от проблеми със здравето, а другите са симптом на сериозни заболявания.

1
Препоръки и отзиви за Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката. Репортажи и ревюта за Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката от Ezine.bg. Подробна информация на тема Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката на едно място.

Популярни

Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката - Болка в пръстите на краката

Болка в пръстите на краката

27.06.2012010497

Редица състояния могат да причинят болка на върха на пръстите на краката и петите. Значителна част от болката на пръстите и петите може да е болка причинена от наранявания като ожулвания, счупвания и изкълчвания.

Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката - Мравучкане в краката

Мравучкане в краката

11.08.2013010435

На всеки от нас се е случвало поне веднъж да усети мравучкане в краката. То най-често е придружено от изтръпване. Получава се когато дълго време държим крайниците си кръстосани, тъй като по този начин циркулацията на кръвта се намалява.

Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката - Симптоми и причини за болки в краката

Симптоми и причини за болки в краката

25.04.2013021570

Възможно е болката да бъде предизвикана от толкова много състояния, доста често причината е преумората, дълго вървене, необичайно много движение или възпаление на някой нерв.

Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката - 10 причини против високите токчета

10 причини против високите токчета

26.04.201222730

Носенето на високи токчета променя осанката на жената изцяло. Ботуши, сандали, класически обувки – без значение е за дамите, стига да е на няколко сантиметра от земята. Но това крие известни рискове.

Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката - Подути пръсти на краката

Подути пръсти на краката

16.08.2012016690

Въпреки че подуването на пръстите не е опасно и не е проблем, който застрашава живота е по-добре при появата му да потърсите медицинска помощ, за да му попречите да стане сериозно.

Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката - Изтръпване на пръстите

Изтръпване на пръстите

30.11.2013019350

Изтръпването на ръцете и пръстите се характеризира с изтръпване или мравучкане по кожата на ръцете и дланите. Състоянието се нарича още парестезия. То може да се дължи на мигрена, витаминен дефицит и др.

Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката - Какво да правим при изтръпване на краката

Какво да правим при изтръпване на краката

21.03.2012110001

Обикновено краката изтръпват преди сън или след събуждане, но това може да се случи и по всяко друго време на денонощието. Това често се случва, ако заспивате в неудобна поза, с високо вдигната глава.

Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката - Какво е синдром на Рейно и какви са симптомите?

Какво е синдром на Рейно и какви са симптомите?

26.03.201502769

Причината за това е спазъм на артериите, чиято задача е да кръвоснабдят крайниците – заради намаленото кръвообращение се наблюдава и намаляване на притока на кислород и хранителни вещества.

Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката - Красива походка с токчета

Красива походка с токчета

11.09.201101491

За да ходите красиво на високи токчета, тренирайте мускулите на прасците си, ходете често пеша с удобни обувки и първо опитайте да ходите на платформи. Съвети за носене на високи обувки.

Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката - Специални грижи за уморени крака

Специални грижи за уморени крака

15.02.201101615

За да не отичат краката ви, търкаляйте с голи стъпала топче или точилка и правете редовно масаж след душ. При разширени вени масажът не се препоръчва.

Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката - Законите на педикюра

Законите на педикюра

25.08.201409094

За да имате перфектни стъпала, правете педикюр само след като краката ви са били накиснати в специален разтвор. Избягвайте да лакирате ноктите на пръстите на краката си в ярки цветове.

Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката - Високите токчета са смърт за прасците

Високите токчета са смърт за прасците

21.07.201001009

Високите токове оказват пагубно влияние върху прасците на краката. От високите токове се скъсяват мускулните влакна на прасците и на петите, установиха учени.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката - актуални публикации, български рецепти и потребителски разкази в Езине.бг. Актуално за Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката в нашия женски портал. Отцени Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката от звездичките над този параграф. Приятно разглеждане на многото ни теми, споделени разкази, сънища и рецепти на тема Причини за Изтръпване на Пръстите на Краката.