Изтръпване на пръстите

Изтръпване на пръстите

0

Изтръпването на ръцете и пръстите се характеризира с изтръпване или мравучкане по кожата на ръцете и дланите. Състоянието се нарича още парестезия. То може да се дължи на мигрена, витаминен дефицит и др.

1
Идеи и класации за Причини за Изтръпване на Ръцете. Теми и текстове за Причини за Изтръпване на Ръцете от портала. Най-актуалното на тема Причини за Изтръпване на Ръцете на едно място.

Популярни

Причини за Изтръпване на Ръцете - Мравучкане в краката

Мравучкане в краката

11.08.2013011058

На всеки от нас се е случвало поне веднъж да усети мравучкане в краката. То най-често е придружено от изтръпване. Получава се когато дълго време държим крайниците си кръстосани, тъй като по този начин циркулацията на кръвта се намалява.

Причини за Изтръпване на Ръцете - Симптоми при диабет и какво да предприемем

Симптоми при диабет и какво да предприемем

11.06.2013029808

Ранните симптоми на диабета, особено при тип 2, могат да бъдат незабелижими или дори безобидни. Възможно е да имате диабет от месеци, но да не сте забелязали симптомите.

Причини за Изтръпване на Ръцете - Бодежи в пръстите на краката

Бодежи в пръстите на краката

08.06.2012110108

Бодежите в пръстите на краката могат да бъдат предизвикани от различни причини. Някои от тях са следствие от проблеми със здравето, а другите са симптом на сериозни заболявания.

Причини за Изтръпване на Ръцете - Болка в пръстите на краката

Болка в пръстите на краката

27.06.2012010867

Редица състояния могат да причинят болка на върха на пръстите на краката и петите. Значителна част от болката на пръстите и петите може да е болка причинена от наранявания като ожулвания, счупвания и изкълчвания.

Причини за Изтръпване на Ръцете - Хирофобия - страх от ръце

Хирофобия - страх от ръце

03.06.20150230

Хирофобията представлява ирационален страх от ръце. Хирофобията е предизвикана от травма в миналото. Хирофобията се лекува чрез психотерапия.

Причини за Изтръпване на Ръцете - Симптоми и причини за болки в краката

Симптоми и причини за болки в краката

25.04.2013022615

Възможно е болката да бъде предизвикана от толкова много състояния, доста често причината е преумората, дълго вървене, необичайно много движение или възпаление на някой нерв.

Причини за Изтръпване на Ръцете - Изтръпване на крайниците

Изтръпване на крайниците

25.03.201501715

Изтръпване на крайниците може да е предизвикано от нещо съвсем безобидно като небалансирана стойка например. Изтръпването на крайниците е характерно и при много други състояния, включително диабет, тунелна невропатия

Причини за Изтръпване на Ръцете - Какво да правим при изтръпване на краката

Какво да правим при изтръпване на краката

21.03.2012110331

Обикновено краката изтръпват преди сън или след събуждане, но това може да се случи и по всяко друго време на денонощието. Това често се случва, ако заспивате в неудобна поза, с високо вдигната глава.

Причини за Изтръпване на Ръцете - Ръцете са огледало на здравето

Ръцете са огледало на здравето

22.12.201004903

По състоянието на ръцете може да се определят здравословните проблеми. Жълтите нокти издават проблеми с черния дроб и бъбреците, мокрите длани сигнализират за ендокринни болести.

Причини за Изтръпване на Ръцете - Тайните на поддържаните ръце

Тайните на поддържаните ръце

24.02.201201602

През зимата от липсата на витамини страда целият организъм и това се отразява и на кожата на ръцете. Всяка сутрин масажирайте няколко минути ръцете.

Причини за Изтръпване на Ръцете - Сара Джеска Паркър е обидена на медиите

Сара Джеска Паркър е обидена на медиите

21.12.20130266

Актрисата Сара Джесика Паркър сподели, че е обидена на американско издание, което по-рано тази година публикува ужасяваща снимка на ръцете ѝ и посъветва звездата да си направи пластична операция.

Причини за Изтръпване на Ръцете - Анджелина Джоли ще си прави пластична операция на ръцете

Анджелина Джоли ще си прави пластична операция на ръцете

25.01.20140394

Спряганата като една от най-красивите жени на планетата Анджелина Джоли е решила да си направи естетическа корекция на ръцете според думите на нейни приятели.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Причини за Изтръпване на Ръцете - практични ревюта, класически рецепти и потребителски истории в сайта. Актуално за Причини за Изтръпване на Ръцете в модерния български сайт. Гласувай за Причини за Изтръпване на Ръцете от звездичките над този параграф. Приятно преглеждане на хилядите ни материали, потребителски истории, споделени сънища и рецепти на тема Причини за Изтръпване на Ръцете.