Изтръпване на пръстите

Изтръпване на пръстите

0

Изтръпването на ръцете и пръстите се характеризира с изтръпване или мравучкане по кожата на ръцете и дланите. Състоянието се нарича още парестезия. То може да се дължи на мигрена, витаминен дефицит и др.

1
Идеи и класации за Причини за Изтръпване на Ръцете. Теми и текстове за Причини за Изтръпване на Ръцете от портала. Най-актуалното на тема Причини за Изтръпване на Ръцете на едно място.
Мравучкане в кракатаПричини за Изтръпване на Ръцете - Мравучкане в краката

11.08.2013010343

На всеки от нас се е случвало поне веднъж да усети мравучкане в краката. То най-често е придружено от изтръпване. Получава се когато дълго време държим крайниците си кръстосани, тъй като по този начин циркулацията на кръвта се намалява.

Симптоми при диабет и какво да предприемемПричини за Изтръпване на Ръцете - Симптоми при диабет и какво да предприемем

11.06.2013028121

Ранните симптоми на диабета, особено при тип 2, могат да бъдат незабелижими или дори безобидни. Възможно е да имате диабет от месеци, но да не сте забелязали симптомите.

Бодежи в пръстите на кракатаПричини за Изтръпване на Ръцете - Бодежи в пръстите на краката

08.06.201219521

Бодежите в пръстите на краката могат да бъдат предизвикани от различни причини. Някои от тях са следствие от проблеми със здравето, а другите са симптом на сериозни заболявания.

Болка в пръстите на кракатаПричини за Изтръпване на Ръцете - Болка в пръстите на краката

27.06.2012010439

Редица състояния могат да причинят болка на върха на пръстите на краката и петите. Значителна част от болката на пръстите и петите може да е болка причинена от наранявания като ожулвания, счупвания и изкълчвания.

Хирофобия - страх от ръцеПричини за Изтръпване на Ръцете - Хирофобия - страх от ръце

03.06.20150226

Хирофобията представлява ирационален страх от ръце. Хирофобията е предизвикана от травма в миналото. Хирофобията се лекува чрез психотерапия.

Симптоми и причини за болки в кракатаПричини за Изтръпване на Ръцете - Симптоми и причини за болки в краката

25.04.2013021408

Възможно е болката да бъде предизвикана от толкова много състояния, доста често причината е преумората, дълго вървене, необичайно много движение или възпаление на някой нерв.

Изтръпване на крайницитеПричини за Изтръпване на Ръцете - Изтръпване на крайниците

25.03.201501426

Изтръпване на крайниците може да е предизвикано от нещо съвсем безобидно като небалансирана стойка например. Изтръпването на крайниците е характерно и при много други състояния, включително диабет, тунелна невропатия

Какво да правим при изтръпване на кракатаПричини за Изтръпване на Ръцете - Какво да правим при изтръпване на краката

21.03.201219952

Обикновено краката изтръпват преди сън или след събуждане, но това може да се случи и по всяко друго време на денонощието. Това често се случва, ако заспивате в неудобна поза, с високо вдигната глава.

Ръцете са огледало на здраветоПричини за Изтръпване на Ръцете - Ръцете са огледало на здравето

22.12.201004848

По състоянието на ръцете може да се определят здравословните проблеми. Жълтите нокти издават проблеми с черния дроб и бъбреците, мокрите длани сигнализират за ендокринни болести.

Тайните на поддържаните ръцеПричини за Изтръпване на Ръцете - Тайните на поддържаните ръце

24.02.201201518

През зимата от липсата на витамини страда целият организъм и това се отразява и на кожата на ръцете. Всяка сутрин масажирайте няколко минути ръцете.

Сара Джеска Паркър е обидена на медиитеПричини за Изтръпване на Ръцете - Сара Джеска Паркър е обидена на медиите

21.12.20130259

Актрисата Сара Джесика Паркър сподели, че е обидена на американско издание, което по-рано тази година публикува ужасяваща снимка на ръцете ѝ и посъветва звездата да си направи пластична операция.

Анджелина Джоли ще си прави пластична операция на ръцетеПричини за Изтръпване на Ръцете - Анджелина Джоли ще си прави пластична операция на ръцете

25.01.20140360

Спряганата като една от най-красивите жени на планетата Анджелина Джоли е решила да си направи естетическа корекция на ръцете според думите на нейни приятели.

Трикове за гладки и меки ръцеПричини за Изтръпване на Ръцете - Трикове за гладки и меки ръце

10.04.201303994

Миенето на ръцете e проста процедура. Топлата и студената вода обаче са най-големите врагове на кожата, защото я изсушават. Трикове за постигане на гладка и мека кожа на ръцете.

Упражнения при шипове на гърбаПричини за Изтръпване на Ръцете - Упражнения при шипове на гърба

05.02.2012010026

Ако имате шипове, поне десет минути дневно посветете на гръбнака си. Навеждайте се напред, без да прегъвате гръбнака си. Спете само по гръб.

Народни средства срещу суха кожаПричини за Изтръпване на Ръцете - Народни средства срещу суха кожа

14.02.201203747

При суха кожа на ръцете се правят процедури с отвара от лайка. Сухите напукани ръце стават нежни и красиви с отвара от корен на целина. Зехтин за суха кожа.

Синдром на аортната дъгаПричини за Изтръпване на Ръцете - Синдром на аортната дъга

30.04.201501382

Синдромът на аортната дъга се отнася до група от признаци и [симптоми], свързани със структурни изменения в артериите, разклоняващи се в аортна дъга.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Причини за Изтръпване на Ръцете - практични ревюта, класически рецепти и потребителски истории в сайта. Актуално за Причини за Изтръпване на Ръцете в модерния български сайт. Гласувай за Причини за Изтръпване на Ръцете от звездичките над този параграф. Приятно преглеждане на хилядите ни материали, потребителски истории, споделени сънища и рецепти на тема Причини за Изтръпване на Ръцете.