Всеки трети не знае, че страда от високо кръвно

Всеки трети не знае, че страда от високо кръвно

0

С наднормено кръвно налягане са 60 от хората, които са се прегледали. 11 са били с диагностициран диабет. Всеки шести, от тези, които не са диабетици има увеличена кръвна захар на гладно.

1
Практични съвети и мнения за Сваляне на Високо Кръвно. Теми и текстове за Сваляне на Високо Кръвно от портала. Всичко относно Сваляне на Високо Кръвно в един сайт.
Странични ефекти от хапчетата за кръвноСваляне на Високо Кръвно - Странични ефекти от хапчетата за кръвно

28.05.20131025189

Много от хапчетата за кръвно имат странични ефекти. Високото кръвно налягане, известно като хипертония, увеличава риска от инсулт, сърдечна недостатъчност, инфаркт и проблеми с бъбреците.

5 часа спорт седмично намаляват риска от хипертонияСваляне на Високо Кръвно - 5 часа спорт седмично намаляват риска от хипертония

04.10.201301001

Китайски учени твърдят, че 5 часа спорт всяка седмица намаляват с 20 процента риска от развитие на хипертония. Изследователите анализирали резултатите от 13 проучвания за влиянието на физическата активност върху кръвното налягане.

Главоболието е сигнал за високо кръвноСваляне на Високо Кръвно - Главоболието е сигнал за високо кръвно

26.06.201105302

Високото кръвно е опасно. Хипертонията без симптоми трябва да се лекува, за да се намали количеството и честотата на усложненията и смъртността от сърдечно-съдови заболявания.

Срещу високо кръвно яжте хлябСваляне на Високо Кръвно - Срещу високо кръвно яжте хляб

08.03.201405055

Хлебните изделия са полезни за страдащите от високо кръвно налягане. Продуктите обаче трябва да са приготвени от необработени зърна. Колко грама хляб трябва да се яде на ден.

Комбинацията от шипки и лук срещу високо кръвноСваляне на Високо Кръвно - Комбинацията от шипки и лук срещу високо кръвно

20.11.201402099

Комбинацията между лук и шипки е полезна за сваляне на кръвното, но и за черния дроб, както и за жлъчката. Не на последно място отвара от продуктите в полезна и за имунната система

Причини за високо кръвноСваляне на Високо Кръвно - Причини за високо кръвно

06.05.201204755

Високото кръвно налягане е опасно за здравето, то е главна причина за инсулти и инфаркти. Затлъстяването, нервното напрежение са само част от причините за високо кръвно.

Колко е нормалното кръвноСваляне на Високо Кръвно - Колко е нормалното кръвно

07.03.2012215506

Кръвното налягане е налягането на кръвта върху стените на кръвоносните съдове. То има горна и долна граница и за това е два вида: систолично и диасистолично налягане.

Високо кръвно ви грози, ако живеете на шумна улицаСваляне на Високо Кръвно - Високо кръвно ви грози, ако живеете на шумна улица

13.10.20140188

Специалистите твърдят, че, ако човек живее на едва 100 метра от натоварена и оживена улица, е изложен на средно 22 на сто по-голяма опасност от високо кръвно налягане.

Билки и плодове в помощ при високо кръвноСваляне на Високо Кръвно - Билки и плодове в помощ при високо кръвно

18.06.2013010544

Лимон, трокот и здравец са дарове от природата, които по естествен начин ви помагат да балансирате високото кръвно налягане.

Кардио пилатес за изваяно тялоСваляне на Високо Кръвно - Кардио пилатес за изваяно тяло

23.09.201301143

Ефектът от него е бързо сваляне на килограми, благодарение на кардио упражненията, както и постигане на стегната и оформена фигура и изправена стойка, благодарение на пилатес елементите.

Рязко вдигане и сваляне на кръвнотоСваляне на Високо Кръвно - Рязко вдигане и сваляне на кръвното

09.07.2013010325

Проблемите с кръвното налягане са познати на много хора на различна възраст. Тези проблеми стават по-неприятни, когато кръвното започне да скача или да намалява прекалено рязко.

Кои медикаменти са съдоразширяващиСваляне на Високо Кръвно - Кои медикаменти са съдоразширяващи

04.06.20151819

Има няколко класификации на съдоразширяващи лекарства. Тук спадат артериалните дилататори, които засягат предимно артериите, венозните дилататори - повлияващи вените, и смесени дилататори, които имат ефект върху артериите и вените.

Внимавайте с кръвното в горещинитеСваляне на Високо Кръвно - Внимавайте с кръвното в горещините

01.08.201303478

Дори да имате нормално кръвно, в жегите ще се чувствате не особено комфортно. Хората, които имат проблеми с кръвното, се чувстват още по-зле в горещините.

Симптоми при високо кръвно и висок холестеролСваляне на Високо Кръвно - Симптоми при високо кръвно и висок холестерол

05.12.201216834

Високият холестерол или хиперлипидемия могат да причинят наслагването на мазнини в кръвоносните съдове, което може да доведе до втвърдяване и стесняване на артериите, възпрепятствайки притока на кръв.

Близки граници при кръвно наляганеСваляне на Високо Кръвно - Близки граници при кръвно налягане

05.09.2013215832

Непостоянните граници на кръвното налягане са показателна мярка за неравномерността на кръвотока на едно и също място. Когато удари сърцето, в този момент се отчита максималното налягане.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Сваляне на Високо Кръвно - подробни съвети, класически рецепти и потребителски истории в Езине.бг. Най-новото за Сваляне на Високо Кръвно в нашия онлайн портал. Гласувай за Сваляне на Високо Кръвно от звездичките над този текст. Приятно разглеждане на многото ни теми, лични истории, тълкувани сънища и рецепти за Сваляне на Високо Кръвно.