Всеки трети не знае, че страда от високо кръвно

Всеки трети не знае, че страда от високо кръвно

0

С наднормено кръвно налягане са 60 от хората, които са се прегледали. 11 са били с диагностициран диабет. Всеки шести, от тези, които не са диабетици има увеличена кръвна захар на гладно.

1
Съвети и мнения за Сваляне на Високо Кръвно в Домашни Условия. Публикации и материали за Сваляне на Високо Кръвно в Домашни Условия от портала. Подробна информация за Сваляне на Високо Кръвно в Домашни Условия в тази секция.

Популярни

Сваляне на Високо Кръвно в Домашни Условия - Странични ефекти от хапчетата за кръвно

Странични ефекти от хапчетата за кръвно

28.05.20131026800

Много от хапчетата за кръвно имат странични ефекти. Високото кръвно налягане, известно като хипертония, увеличава риска от инсулт, сърдечна недостатъчност, инфаркт и проблеми с бъбреците.

Сваляне на Високо Кръвно в Домашни Условия - 5 часа спорт седмично намаляват риска от хипертония

5 часа спорт седмично намаляват риска от хипертония

04.10.201301020

Китайски учени твърдят, че 5 часа спорт всяка седмица намаляват с 20 процента риска от развитие на хипертония. Изследователите анализирали резултатите от 13 проучвания за влиянието на физическата активност върху кръвното налягане.

Сваляне на Високо Кръвно в Домашни Условия - Главоболието е сигнал за високо кръвно

Главоболието е сигнал за високо кръвно

26.06.201105401

Високото кръвно е опасно. Хипертонията без симптоми трябва да се лекува, за да се намали количеството и честотата на усложненията и смъртността от сърдечно-съдови заболявания.

Сваляне на Високо Кръвно в Домашни Условия - Срещу високо кръвно яжте хляб

Срещу високо кръвно яжте хляб

08.03.201405155

Хлебните изделия са полезни за страдащите от високо кръвно налягане. Продуктите обаче трябва да са приготвени от необработени зърна. Колко грама хляб трябва да се яде на ден.

Сваляне на Високо Кръвно в Домашни Условия - Комбинацията от шипки и лук срещу високо кръвно

Комбинацията от шипки и лук срещу високо кръвно

20.11.201402230

Комбинацията между лук и шипки е полезна за сваляне на кръвното, но и за черния дроб, както и за жлъчката. Не на последно място отвара от продуктите в полезна и за имунната система

Сваляне на Високо Кръвно в Домашни Условия - Причини за високо кръвно

Причини за високо кръвно

06.05.201204857

Високото кръвно налягане е опасно за здравето, то е главна причина за инсулти и инфаркти. Затлъстяването, нервното напрежение са само част от причините за високо кръвно.

Сваляне на Високо Кръвно в Домашни Условия - Колко е нормалното кръвно

Колко е нормалното кръвно

07.03.2012215908

Кръвното налягане е налягането на кръвта върху стените на кръвоносните съдове. То има горна и долна граница и за това е два вида: систолично и диасистолично налягане.

Сваляне на Високо Кръвно в Домашни Условия - Болните от псориазис са застрашени от високо кръвно

Болните от псориазис са застрашени от високо кръвно

05.12.20140774

Псориазисът представлява възпалително изменение на кожата, засягащо средно 4. 2 процента от хората по света. Състоянието се характеризира с появата на червени зони по кожата.

Сваляне на Високо Кръвно в Домашни Условия - Високо кръвно ви грози, ако живеете на шумна улица

Високо кръвно ви грози, ако живеете на шумна улица

13.10.20140198

Специалистите твърдят, че, ако човек живее на едва 100 метра от натоварена и оживена улица, е изложен на средно 22 на сто по-голяма опасност от високо кръвно налягане.

Сваляне на Високо Кръвно в Домашни Условия - Билки и плодове в помощ при високо кръвно

Билки и плодове в помощ при високо кръвно

18.06.2013010644

Лимон, трокот и здравец са дарове от природата, които по естествен начин ви помагат да балансирате високото кръвно налягане.

Сваляне на Високо Кръвно в Домашни Условия - Бой по херпеса с маточина

Бой по херпеса с маточина

27.09.200901176

Със застудяването имунитетът заслабва и устните на дамите са застрашени от появата на херпеси. Домашен балсам с маточина премахва херпеси. Какви болежки лекува още маточинната.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Сваляне на Високо Кръвно в Домашни Условия - полезни ревюта, готварски рецепти и лични истории в сайта. Всичко за Сваляне на Високо Кръвно в Домашни Условия в модерния български портал. Гласувай за Сваляне на Високо Кръвно в Домашни Условия от звездичките над този параграф. Приятно разглеждане на хилядите ни теми, лични истории, сънища и рецепти на тема Сваляне на Високо Кръвно в Домашни Условия.