Селски хляб

Селски хляб

0

изпечете и в овална тава, за да се получи кръгъл хляб. Оставете го да втаса за 30 минути пак и го сложете да се изпече в предварително...

1

Селски Хляб

Прегледай всички 12 избрани предложения за селски хляб в Езине.бг.
Супа с хляб по селски

Супа с хляб по селски

В тенджера загряваме олиото и запържваме нарязания на ситно лук и начупените на дребно твърди корички хляб. Доливаме водата. Подправяме със сол...

Селски гюзлеми

Селски гюзлеми

Пресейте брашното в тава, направете кладенче и сипете в него яйцата, солта, оцета, захарта и разтопената мас. Замесете тесто, което е...

Селски тутманик

Селски тутманик

5

Разбъркайте содата към киселото мляко и ги добавете към брашното. Омесете добре тестото и добавете сиренето. От така приготвеното тесто...

Селски омлет

Селски омлет

Гъбите се нарязват на тънки филийки и се изпържват в съвсем малко мазнина на силен огън. Изсипват се разбитите яйца, огънят веднага се...

Селски гювеч

Селски гювеч

Запържете лука до златисто, прибавете картофите, нарязани на едри кубчета, след което после патладжана - също на едри кубчета. След него...

Селски бохчи

Селски бохчи

1

В купа разбърквате яйцата с млякото. Посолявате. Прибавяте брашното на части и биете с миксер, за да получите гладка каша. Добавяте олиото и меда...

Селски козунак

Селски козунак

около 160 градуса. Щом стане готов селският козунак се отлепя по краищата от тавата....

Селски бухтички

Селски бухтички

1

Първо пресяваме брашното за да влезе въздух, след това правим в средата на тавата кладенче, добавяме яйцата и киселото мляко, като в него е...

Селска спържа

Селска спържа

1

Месото се почиства, нарязва се на ситно и се задушава в маста и малко вода до омекване. Прибавете ситно нарязаният и полусварен дроб...

Селско пържено

Селско пържено

6

Почистете чушките и ги нарежете по-едро. Задушете ги в сгорещено олио за около 15 минути и добавете нарязания едро лук, като задушите за още 10...

Селска кокошка

Селска кокошка

пилешкото омекне напълно. Сипете ориза, разбъркайте и щом заври прехвърлете ястието в глинен гювеч. Сложете го да се пече в умерена фурна. Поднесете порция пиле по селски, поръсено с пресен магданоз....