Симптоми при болна жлъчка

Симптоми при болна жлъчка

0

Когато имаме болна жлъчка, това може да означава всички възможни болести на жлъчния мехур, жлъчните пътища и задстомашната жлеза. Те включват възпалителни и невъзпалителни, структурни и функционални, травматични и дегенеративни заболявания.

1
Предложения и мнения за Симптоми за Болна Жлъчка. Какво ново за Симптоми за Болна Жлъчка от Езине.бг. Открий всичко, което ти трябва на тема Симптоми за Болна Жлъчка в тази секция на сайта.

Популярни

Симптоми за Болна Жлъчка - Симптоми при възпалена жлъчка

Симптоми при възпалена жлъчка

24.06.2013011665

Ако ли пък жлъчното възпаление е хронично, то болните имат редица храносмилателни смущения, като гадене, оригване, тежест след нахранване и непонасяне на тлъсти храни.

Симптоми за Болна Жлъчка - Симптоми при възпалена жлъчка

Симптоми при възпалена жлъчка

17.10.2012096253

Симптомите на възпалена жлъчка често се отбелязват с болка в горната част на корема. Възпаленият жлъчен мехур обикновено се причинява от жлъчни камъни в жлъчния мехур.

Симптоми за Болна Жлъчка - Преслава: Не съм анорексичка или болна

Преслава: Не съм анорексичка или болна

18.12.20130345

Малко преди края на тази година фолк певицата Преслава реши да сложи край на спекулациите около теглото ѝ и връзката ѝ с Жоро Бирмата в интервю пред родна медия.

Симптоми за Болна Жлъчка - Пелин помага при болна жлъчка и черен дроб

Пелин помага при болна жлъчка и черен дроб

26.06.201302429

Пелинът представлява род трева, от семейството на Сложноцветните. Времето му на цъфтеж е от началото на юли до към средата на септември. Изключително разпространен в България, пелинът има остра и изключително ароматна миризма, както и горчив вкус.

Симптоми за Болна Жлъчка - Средновековният лек с лук и чесън, който цери очни инфекции

Средновековният лек с лук и чесън, който цери очни инфекции

15.09.20150729

Учени забъркаха древен англосаксонски лек за очни инфекции, който съдържа лук и чесън, и с изненада откриха, че той лекува по-добре от най-добрите съвременни антибиотици.

Симптоми за Болна Жлъчка - Салмонела

Салмонела

01.04.201506768

Салмонелата е често срещано през летните месеци инфекциозно заболяване, което се причинява от бактерии, наречени салмонели, живеещи в храните и водните басейни.

Симптоми за Болна Жлъчка - Колпит

Колпит

09.06.201502767

Колпитът е възпаление на лигавицата на влагалището, което е предизвикано от различни болестотворни микроорганизми. Колпитът може да бъде остър и хроничен. Симптоми и лечение при колпит.

Симптоми за Болна Жлъчка - Галка: Щастлива съм като сервитьорка

Галка: Щастлива съм като сервитьорка

14.06.20140200

След като Миро ожали Галка, тя побърза да се защити, като заяви, че е благодарна за работата си като сервитьорка във Великобритания.

Симптоми за Болна Жлъчка - Лили Иванова си написа завещанието

Лили Иванова си написа завещанието

16.11.201303047

Примата на българската естрада Лили Иванова реши да си напише завещанието, в което е упоменато, че оставя почти цялото си имущество на двете си племеннички.

Симптоми за Болна Жлъчка - Малина стресна с рязко отслабване

Малина стресна с рязко отслабване

17.04.20140790

Фолк звездата Малина стана поредната изпълнителка, която в опит да свали килограми заприлича на анорексичка. На последната си снимка певицата изглежда като болна.

Симптоми за Болна Жлъчка - Билки, които лекуват болна простата

Билки, които лекуват болна простата

07.12.201302165

Медът неизменно присъства в народните рецепти. В 500 грама мед се изсипва 1 ч. чаша борови връхчета. Оставят се да престоят така 1 месец. Приема се 3 пъти дневно по 1 супена лъжица, 20 минути преди хранене.

Симптоми за Болна Жлъчка - Холецистит

Холецистит

07.04.201532825

Холециститът представлява хронично или остро възпаление на жлъчния мехур. Често холецистит се получава в резултат от запушване с камък на жлъчния канал. Лечение на холецистит.

Симптоми за Болна Жлъчка - Зорница Линдарева имала връзка с известен политик

Зорница Линдарева имала връзка с известен политик

09.11.2014082

Вече бившата участничка във ВИП Брадър Зорница Линдарева разкри в предаване на Нова телевизия, че в миналото е имала интимна връзка с много известен наш политик.

Симптоми за Болна Жлъчка - Чаят намалява риска от рак на яйчниците

Чаят намалява риска от рак на яйчниците

22.11.201202279

Две чаши черен чай или една зелен на ден намалят риска от развитие на рак на яйчниците, установиха учени. Кои са най-честите симптоми за рак на яйчниците.

Симптоми за Болна Жлъчка - Грип тръшна Мариана Попова

Грип тръшна Мариана Попова

31.01.2013092

Коварен грип тръшна Мариана Попова на легло и попречи на сценичните й изяви. Заради болестта докторите са препоръчали на певицата да не се опитва да се изявява на сцена, за да не пострада сериозно гласът й.

Симптоми за Болна Жлъчка - Сърдечен удар при жените - симптоми

Сърдечен удар при жените - симптоми

09.07.201507914

Опасността от сърдечни удари при жените е също толкова висока, колкото и при мъжете. Те са причина номер едно за смъртност при нежния пол. Често обаче инфарктът остава скрит зад други, много по-малко застрашаващи състояния

Симптоми за Болна Жлъчка - Дискинезия

Дискинезия

29.03.2015094

При налична дискинезия се забелязва широк спектър от нарушения, засягащи жлъчния мехур и жлъчните пътища. Дискинезията се класифицира като първична, вторична, хипертронична и хипотонична.

Симптоми за Болна Жлъчка - Преслава към фенове: Не съм анорексичка

Преслава към фенове: Не съм анорексичка

24.09.201312287

Фолк звездата Преслава реши да хвърли светлина по въпроса с евентуалната си анорексия, за която постоянно се говори. Тя се обърна към феновете си в социалната мрежа, за да ги накара да разберат истината.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Симптоми за Болна Жлъчка - практични ревюта, български рецепти и споделени истории в Ezine.bg. Най-новото за Симптоми за Болна Жлъчка в нашия български портал. Гласувай за Симптоми за Болна Жлъчка от звездичките над този текст. Приятно разглеждане на многото ни теми, лични истории, тълкувани сънища и рецепти на тема Симптоми за Болна Жлъчка.