Запушени маточни тръби

Запушени маточни тръби

0

Запушените маточни тръби се явяват като естествена преграда за сперматозоидите и пречат за достигането им до яйцеклетката. Запушените маточни тръби може да са наследствено или вторично състояние. Лечение на запушени маточни тръби.

1
Публикации и практични съвети за Симптоми на Запушени Маточни Тръби. Класически предложения за Симптоми на Запушени Маточни Тръби от Езине.бг. Намери онова, което търсиш относно Симптоми на Запушени Маточни Тръби в тази секция на сайта.

Популярни

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - Начини за отпушване на маточните тръби

Начини за отпушване на маточните тръби

06.10.2012013252

Запушени маточни тръби са една от най-честите причини за безплодие при жените. Много фактори могат да допринесат за това запушване - ендометриоза, апендицит и инфекции, предишни операции и др.

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - Безплатни прегледи, установяващи репродуктивни проблеми

Безплатни прегледи, установяващи репродуктивни проблеми

08.09.20140488

От 16 септември до 16 октомври в София ще бъдат проведени безплатни консултации в рамките на кампанията за лечение и диагностика на двойки с репродуктивни проблеми 40+.

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - За пръв път: присадиха липсваща вагина

За пръв път: присадиха липсваща вагина

03.04.201021626

Първата в света операция за присаждане на вагина и влагалище бе извършена преди няколко дни в Торино. Аномалията е позната на медицината като Синдром на Рокитански.

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - Накратко за извънматочната бременност

Накратко за извънматочната бременност

21.07.201005045

Извънматочната бременност представлява аномалия в бременността. Тя е опасна за живота на жената. Кои са най-честите причини, които предизвикват извънматочна бременност?

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - Кои са симптомите на извънматочната бременност

Кои са симптомите на извънматочната бременност

16.11.201107233

Най-често срещаните предупредителни симптоми са болка, локализирана от едната страна или в цялата коремна област, отпадналост, кървене. Застрашени са и жени, страдащи от хронични възпалителни заболявания

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - Какво трябва да знаем за безплодието при жените

Какво трябва да знаем за безплодието при жените

01.05.20150424

Хормоналните промени в женския организъм могат да са виновни за липсата на овулация, както и за развитието на тънка и негодна за имплантация маточна лигавица.

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - Билколечение при миома на матката

Билколечение при миома на матката

05.11.201217322

Въпреки че не е известна точната причина за появата на миома на матката, някои генетични и хормонални фактори могат да играят роля в нейното развитие.

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - Ендометриозата е изпитание за жените

Ендометриозата е изпитание за жените

03.10.2014015474

Ендометриозата е хронично заболяване, което се среща при приблизително 10 от жените по целия свят. Най-честите причини, които могат да накарат жената да се посъветва с медицинско лице, са болката и затруднения със забременяването.

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - Гинекологични проблеми при малките момичета

Гинекологични проблеми при малките момичета

23.04.201305099

Детско-юношеската гинекология се занимава с репродуктивното здраве и осъществява контрол в развитието на детето. При децата също могат да се появят проблеми и трябва да се вземат мерки, за да могат госпожиците да израснат като зрели и здрави жени.

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - Колпит

Колпит

09.06.201502769

Колпитът е възпаление на лигавицата на влагалището, което е предизвикано от различни болестотворни микроорганизми. Колпитът може да бъде остър и хроничен. Симптоми и лечение при колпит.

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - Защо пълните жени раждат по-трудно?

Защо пълните жени раждат по-трудно?

09.08.20140920

Наднорменото тегло при бременни може да е и причина за преносване (за раждане след вероятния термин), както и за затруднения в самия ход на раждането.

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - Какво рискувате при необезопасен секс

Какво рискувате при необезопасен секс

30.04.201001320

Безопасният секс е единственият начин да предотвратяване на полово предавани болести. Сред най-разпространените полови болести са СПИН, хламидии, гонорея, хепатит А и Б.

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - Кафето наистина пречи на зачеването

Кафето наистина пречи на зачеването

29.05.201101527

Кофеинът възпрепятства транспортирането на яйцеклетката от яйчника към матката. Кофеинът потиска контракциите на фалопиевите тръби, които придвижват яйцеклетка към маточната кухина.

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - Тазова възпалителна болест

Тазова възпалителна болест

23.08.2015081

Тазово-възпалителната болест представлява възпалително-инфекциозно заболяване, което засяга матката, маточните тръби, маточната шийка, яйчниците и всички принадлежащи тазови структури. Симптоми при тазова възпалителна болест. Превенция на тазова възпалите

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - Инвитро с ДНК на трима родители се задава

Инвитро с ДНК на трима родители се задава

30.07.20140292

Инвитро с ДНК на трима родители може да стане факт още през месец април идната година. Този метод ще помогне на семействата, които са засегнати от заболявания като мускулна дистрофия, причинени от дефектна ДНК

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - Хламидии по време на бременност

Хламидии по време на бременност

30.04.201401237

Хламидиите могат да се предадат и от майка на бебе при раждане. При бременните жени, които страдат от заболяването, има по-голям риск от инфекция на околоплодната течност и плодния сак, както и разкъсване на плодните ципи и преждевременно раждане.

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - Гонорея

Гонорея

02.04.201502472

Гонорея /трипер/ е болест, която се предава по полов път. Причинява се от бактерията Найсерия гонорее. Тази полово предавана болест Гонорея е открита от Алберт Найсер през 1879 година.

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - Бялото течение може да доведе до стерилитет

Бялото течение може да доведе до стерилитет

10.07.201302803

Ако бялото течение не се лекува навреме, инфекцията може да се качи нагоре и да засегне яйчниците, маточните тръби и дори маточната шийка. Всички тези органи са важни за зачеването и износването на бебето.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Симптоми на Запушени Маточни Тръби - полезни съвети, класически рецепти и споделени истории в Езине.бг. Всичко за Симптоми на Запушени Маточни Тръби в модерния български журнал. Гласувай за Симптоми на Запушени Маточни Тръби от звездичките над този параграф. Приятно преглеждане на многото ни материали, споделени истории, сънища и рецепти за Симптоми на Запушени Маточни Тръби.