Домашно лечение на синузит

Домашно лечение на синузит

1

Синузитът може да се обясни като състояние, при което човек има тежко и остро възпаление на синусите. Синузитът може да атакува хора на всякаква възраст и от всякакъв пол. Билки срещу синузит.

1
Идеи и отзиви за Синузит Домашно Лечение. Репортажи и информация за Синузит Домашно Лечение от портала. Всичко на тема Синузит Домашно Лечение в тази секция.
СинузитСинузит Домашно Лечение - Синузит

01.04.201504336

Главоболие, което е съсредоточено в долната част на челото и между очите, може да е симптом на синузит. Симптоми и лечение на синузит. Причини за синузит.

Инхалации при синузитСинузит Домашно Лечение - Инхалации при синузит

04.04.201309358

Изключително важна роля за лечение на синузита имат инхалациите. Като вдишвате настойки от билки, вие имате възможност да противодействате на застоялата гной в хайморовите кухини и да стимулирате нейното отделяне.

За какво помагат инхалациите с ментаСинузит Домашно Лечение - За какво помагат инхалациите с мента

01.06.20150249

Инхалациите с ароматната билка често се препоръчват и при проблеми с дихателните пътища – помагат при бронхити. Изпаренията от ментата ще успокоят и състояние като ларингита.

Лекувайте синузит с морска солСинузит Домашно Лечение - Лекувайте синузит с морска сол

18.08.2011211335

Синузитът представлява възпаление на околоносните кухини. Най-често причините за това са вируси, бактерии или хрема. Можете да си докарате синузит и от нелекувани зъби.

Още Хипократ узнал за лековитата сила на морската водаСинузит Домашно Лечение - Още Хипократ узнал за лековитата сила на морската вода

12.08.201102042

Още Хипократ наблюдава и описва оздравителния ефект, който има морската вода върху кожата. Морската вода е препоръчван лек при кашлица, хрема и леки форми на синузит.

Болните зъби докарват синузитСинузит Домашно Лечение - Болните зъби докарват синузит

26.09.201101528

Синузитът е често срещано заболяване на околоносните кухини. Може да се предизвика от различни причинители - като бактерии, вируси, гъбички. Болести на венците предизвикват синузит.

Промивки на носа облекчават синузит и алергииСинузит Домашно Лечение - Промивки на носа облекчават синузит и алергии

07.06.20150355

Соленият разтвор е добра алтернатива за лечението на лек синузит – той ще помогне за облекчаване на кашлицата. Най-лесният начин да се използва разтворът, е като се правят промивки с него.

Домашни мехлеми срещу хемороидиСинузит Домашно Лечение - Домашни мехлеми срещу хемороиди

28.12.2012331639

Хемороидите са разширени кръвоносни съдове, които са разположени отвътре или отвън на ануса. Най-често срещаните типове хемороиди са външни и вътрешни. Тук ще ви предоставим няколко лесни домашно рецепти за справяне и с двата вида.

Кислородно лечение - същност и ползиСинузит Домашно Лечение - Кислородно лечение - същност и ползи

15.11.201303640

Смята се, че ако бъде създаден прибор, определящ оптималното равнище на атомарен кислород в тъканите, това ще направи човек здрав. А ако е автоматично поддържащ се, то 90 процента от цялата медицина и фармакология ще се окажат ненужни.

Запушен носСинузит Домашно Лечение - Запушен нос

09.06.201509476

Запушеният нос най-често е резултат от настинки, грип и алергични реакции. Запушеният нос се изразява в невъзможност за дишане през носа. Симптоми и лечение при запушен нос.

ЕндокардитСинузит Домашно Лечение - Ендокардит

09.06.20150758

Ендокардитът е остро или подостро възпаление на ендокарда на клапите или париеталния ендокард. Ендокардитът е причинен от различни патогенни микроорганизми. Симптоми и лечение при ендокардит.

Естествени методи за облекчаване на главоболиетоСинузит Домашно Лечение - Естествени методи за облекчаване на главоболието

27.05.20150392

Съществуват най-различни таблетки за облекчаване на главоболието, но освен с хапчета, можете да премахнете болката и с няколко естествени продукта, с които обикновено разполагате в дома си

Народна медицина с бръшлянСинузит Домашно Лечение - Народна медицина с бръшлян

19.07.20140628

От бръшляна можете да си приготвите и извлек – необходими са ви ½ ч. л. ситно нарязани листа от растението. Заливате ги с около 250 – 300 мл студена вода и ги оставяте да се киснат 8 часа.

БотулизъмСинузит Домашно Лечение - Ботулизъм

02.06.201502518

Ботулизмът представлява изключително сериозно състояние на организма. Ботулизмът се наблюдава след консумация на сурови или недобре приготвени хранителни продукти. Симптоми при ботулизъм.

Лечение с хиалурон цери артрозатаСинузит Домашно Лечение - Лечение с хиалурон цери артрозата

12.02.201303761

Ново лечение с хиалуронова киселина премахва болките в ставите. Артрозата не е типична болест, а естествен процес, тъй като с нарастване на годините ставите се износват.

Египетски медици откриха лек за СПИНСинузит Домашно Лечение - Египетски медици откриха лек за СПИН

23.03.201411613

Египетски военни лекари сензационно съобщиха, че са открили лекарство срещу коварния СПИН, който се определя като чумата на века. Медиците добавиха и че са намерили лек и са хепатит С.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Синузит Домашно Лечение - практични статии, български рецепти и лични истории в сайта. Актуално за Синузит Домашно Лечение в нашия онлайн портал. Гласувай за Синузит Домашно Лечение от звездичките над този параграф. Приятно преглеждане на хилядите ни материали, споделени истории, сънища и рецепти на тема Синузит Домашно Лечение.