Връзката между жена Овен и мъж Водолей

Връзката между жена Овен и мъж Водолей

1

Тъй като въздухът влиза в контакт с огъня, той подобрява искрата на огъня, което води до спонтанно привличане между тези два знака. Но и двамата правят невероятна двойка с взаимно доверие и обич.

1
Препоръки и класации за Съвместимост Между Водолей и Овен. Теми и материали за Съвместимост Между Водолей и Овен от Ezine.bg. Полезни статии за Съвместимост Между Водолей и Овен в тази секция.
Връзката между жена Водолей и мъж ВезниСъвместимост Между Водолей и Овен - Връзката между жена Водолей и мъж Везни

20.04.201277186

Жената Водолей притежава много възхитителни черти. Тя е очарователна, забавна, интелигентна и спонтанна. Тя се радва много на оживен дебат и също толкова на оживена спалня.

Съвместимост между жена Водолей и мъж СтрелецСъвместимост Между Водолей и Овен - Съвместимост между жена Водолей и мъж Стрелец

18.12.201207799

В сексуално отношение ще си давате това, което искате и двамата и ще се чувствате добре. Причината основно се крие в това, че си имате голямо доверие и бързо сте установили някои неписани правила.

Връзката между жена Водолей и мъж ТелецСъвместимост Между Водолей и Овен - Връзката между жена Водолей и мъж Телец

29.04.201236979

Непостоянство и объркване, характеризират профила на една жена Водолей, като същото се отнася и за любовния и живот. Тя е много лоялна и обича свободата си.

Съвместимост между жена Риби и мъж ВодолейСъвместимост Между Водолей и Овен - Съвместимост между жена Риби и мъж Водолей

22.04.201402889

Във всички взаимоотношения става дума за компромиси – тук компромисите ще трябва да са малко повече от обикновено.

Съвместимост между жена Водолей и мъж ОвенСъвместимост Между Водолей и Овен - Съвместимост между жена Водолей и мъж Овен

04.07.2013610372

Жената Водолей и мъжът Овен могат да бъдат много заинтригувани един от друг и това лесно се обяснява с взаимодействащите им елементи: въздух и огън.

Съвместимост между жена Дева и мъж ОвенСъвместимост Между Водолей и Овен - Съвместимост между жена Дева и мъж Овен

23.01.201306100

Мъжът Овен е решителен – взима самостоятелно решенията, дори понякога да не засягат само него. Освен това често рискува, защото не обмисля достатъчно дадена ситуация. Това е нещо, която няма да се хареса на жената Дева.

Съвместимост между жена Стрелец и мъж ВодолейСъвместимост Между Водолей и Овен - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Водолей

27.04.201403223

За представители на зодия Водолей и Стрелец е от особено значение да могат да си споделят с половинката нещо по-интелектуално и различно от злободневните теми.

Връзката между жена Овен и мъж БлизнациСъвместимост Между Водолей и Овен - Връзката между жена Овен и мъж Близнаци

17.06.201206612

Близнаци - един човек, който е интелигентен любовник и който мисли с отворен ум, преди да се влюби в някой. Той избира разума пред гласът на сърцето, при вземането на важни решения по отношение на живота си.

Връзката между жена Овен и мъж ЛъвСъвместимост Между Водолей и Овен - Връзката между жена Овен и мъж Лъв

02.09.201248128

Жената Овен и мъжът Лъв са една много подхождаща си двойка. И двамата могат да се нарекат егоцентрици, но винаги намират път един към друг и решават лесно проблемите си. Жената Овен трябва да прояви по-голямо разбиране, самоконтрол и уважение

Съвместимост между жена Водолей и мъж БлизнациСъвместимост Между Водолей и Овен - Съвместимост между жена Водолей и мъж Близнаци

17.12.201208253

Ако единия е разбрал, че прекалява го усеща достатъчно бързо, за да спре докато е време. Това е истинска хармония. Нямат много причини за спорове, защото си приличат. Определят жената Водолей като най-странната и чудновата представителка от зодиака.

Съвместимост между жена Рак и мъж ОвенСъвместимост Между Водолей и Овен - Съвместимост между жена Рак и мъж Овен

08.04.2013810758

Когато вълнуващата душа на мъжа Овен влезе в контакт с чувствителната на жената Рак, се получава комбинация на огън и вода, които осигуряват топлината, и нежността във връзката им.

Връзката между жена Водолей и мъж ДеваСъвместимост Между Водолей и Овен - Връзката между жена Водолей и мъж Дева

21.04.201205538

Ако трябва да се отговори с две думи на въпроса каква ще е връзката между жена водолей и мъж дева, отговорът е труден. Не е невъзможна, но между тях ще има постоянни спорове и кавги.

Съвместимост между жена Риби и мъж ОвенСъвместимост Между Водолей и Овен - Съвместимост между жена Риби и мъж Овен

25.04.201339977

Когато мъж Овен и жена Риби са в една връзка, тя обикновено е много спокойна, и гладка. В тази връзка има баланс на огъня и водата, поддържан с доверие и плам.

Съвместимост между жена Овен и мъж ОвенСъвместимост Между Водолей и Овен - Съвместимост между жена Овен и мъж Овен

03.04.201314548

Душата на Овена символизира изгрева на слънцето, пролетта и енергията. Любовта му по природа е доста егоцентрична. Когато двама души от този огнен знак са в контакт, резултатите могат да бъдат или много разрушителни, или ужасно страстни

Пуснаха тест за съвместимост на партньоритеСъвместимост Между Водолей и Овен - Пуснаха тест за съвместимост на партньорите

19.07.201401220

Канадска компания състави тест за съвместимост между партньорите. Тестът струва 164 щатски долара и изследва както биологичната, така и психологичната съвместимост между влюбените.

Как да впечатлите жената ОвенСъвместимост Между Водолей и Овен - Как да впечатлите жената Овен

20.06.201303303

Жената Овен обича шумните големи компании, така че най-добрият начин да й направите добро впечатление е да я заведете на място, което е модерно и където се събират представители на елита.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Съвместимост Между Водолей и Овен - актуални ревюта, класически рецепти и потребителски разкази в портала. Всичко за Съвместимост Между Водолей и Овен в модерния български сайт. Отцени Съвместимост Между Водолей и Овен от звездичките над този текст. Приятно разглеждане на многото ни материали, потребителски разкази, тълкувани сънища и рецепти на тема Съвместимост Между Водолей и Овен.