Червени петна по кожата

Червени петна по кожата

0

Думата обрив означава промяна в цвета и структурата на кожата, която обикновено води до появата на червени петна или пъпки по кожата. Червени петна може да се отнасят до различни кожни заболявания.

1
Идеи и оценки за Сърбежи по Тялото без Обрив. Репортажи и текстове за Сърбежи по Тялото без Обрив от сайта. Последните материали относно Сърбежи по Тялото без Обрив в тази секция.

Популярни

Сърбежи по Тялото без Обрив - Най-често срещаните кожни проблеми

Най-често срещаните кожни проблеми

04.01.2013126316

Кожните проблеми са едно от най-неприятните неща, които могат да сполетят човек. Трябва да сме запознати с най-срещаните симптоми на различните кожни проблеми, за да можем да реагираме адекватно и бързо ако ги забележим.

Сърбежи по Тялото без Обрив - Какво да правим при топлинен обрив

Какво да правим при топлинен обрив

11.10.2012010635

Топлинният обрив се появява, когато потните жлези на кожата са блокирани и произведената пот не може да стигне до повърхността на кожата, за да се изпари.

Сърбежи по Тялото без Обрив - Народна медицина при обрив и силен сърбеж

Народна медицина при обрив и силен сърбеж

28.05.201205571

За да премахнете сърбежа, превърнете едно дафиново листо във фин прах и го смесете с малко краве масло. Няколко пъти дневно намазвайте поразените места с тази смес.

Сърбежи по Тялото без Обрив - Симптоми и причини при Уртикария

Симптоми и причини при Уртикария

18.05.201206521

Симптомите на уртикарията са много ясни – много дребен червен обрив, който силно сърби. Много прилича на опарване от коприва.

Сърбежи по Тялото без Обрив - Народна медицина при сърбеж по тялото

Народна медицина при сърбеж по тялото

23.04.2012110096

Сърбежите по тялото могат да се получат от силно ароматизирани средства, алергии или по-сериозни болести като диабет. Невен, лайка и звездица успокояват симптомите.

Сърбежи по Тялото без Обрив - Симптоми при различните алергии

Симптоми при различните алергии

20.10.201203779

Алергичната реакция е начина на тялото да реагира на нежелан нашественик . Когато тялото усеща чужда субстанция, наречена антиген, имунната система се задейства.

Сърбежи по Тялото без Обрив - Обриви

Обриви

24.03.201501960

Обривите по кожата обикновено се причиняват от дразнене, което може да се дължи на най-разнообразни причини. Обривите не са заболяване, а са симптом за проблем в организма

Сърбежи по Тялото без Обрив - Лечение на уртикария с хомеопатия

Лечение на уртикария с хомеопатия

14.12.201306393

Уртикарията е едно от най-честите кожни заболявания. До 7 процента от цялото население на Земята поне веднъж в живота си е прекарало такъв обрив. В България този процент стига до 12. Не зависи от пол и възраст на индивида

Сърбежи по Тялото без Обрив - Как да разпознаем шарката

Как да разпознаем шарката

14.03.20150552

Шарката е силно заразно инфекциозно заболяване, причинено от вирус. За морбили и рубеола се поставят ваксини на децата още докато са бебета. За варицелата няма ваксина.

Сърбежи по Тялото без Обрив - Кои болести причиняват стрептококите

Кои болести причиняват стрептококите

29.10.201205351

Бактерията Streptococcus pyogenes е сериозна причина за болести при човека. Свързани са с инфекции на дихателните пътища, кръвта и кожата. Стрептококите причиняват над 30 процента от леките инфекции на гърлото.

Сърбежи по Тялото без Обрив - Лечение на краста

Лечение на краста

17.04.201238282

Крастата е силно заразна болест, която се предава чрез допир с болния. Лечението се провежда както на заразения, така и на цялото му семейство. Използва се серен мехлем или спирт.

Сърбежи по Тялото без Обрив - Рубеола

Рубеола

01.04.20150924

Рубеолата е вид шарка, особено опасна за плода на бременните жени. В България рубеолата е включена в имунизационния календар.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Сърбежи по Тялото без Обрив - практични статии, български рецепти и споделени разкази в портала. Най-новото за Сърбежи по Тялото без Обрив в модерния женски портал. Отцени Сърбежи по Тялото без Обрив от звездичките над този параграф. Приятно разглеждане на многобройните ни статии, потребителски разкази, споделени сънища и рецепти на тема Сърбежи по Тялото без Обрив.