Как да комбинираме дрехите си

Как да комбинираме дрехите си

0

Още в момента на закупуване на дадена дреха е добре да си дадем ясна представа за платовете, цветовете и щампите, с които разполагаме, и за това с какви дрехи ще я съчетаем.

1
Идеи и отзиви за Съчетаване на Дрехи. Статии и информация за Съчетаване на Дрехи от портала. Всичко относно Съчетаване на Дрехи в тази секция.

Популярни

Съчетаване на Дрехи - Кои дрехи привличат мъжете

Кои дрехи привличат мъжете

06.03.201204315

Привлечете мъжкото внимание с красиво оформено деколте, права пола съчетана с подходящ ток, блузка с дънки.

Съчетаване на Дрехи - Сините дрехи защитават от Слънцето

Сините дрехи защитават от Слънцето

11.07.20140337

Синият цвят има най-силни защитни свойства от вредното въздействие на слънчевите лъчи. Според испански експерти дрехи в син цвят са най-подходящото облекло през лятото.

Съчетаване на Дрехи - Облекло според зодията

Облекло според зодията

22.02.201205148

Взависимост от причината за определена среща, представителите на различните зодии трябва да са облечени по различен начин, за да им провърви.

Съчетаване на Дрехи - Родни звезди даряват старите си дрехи

Родни звезди даряват старите си дрехи

02.06.20141159

Няколко от най-популярните имена от българската сцена на театъра, киното, телевизията и литературата дариха свои стари дрехи за благотворителност.

Съчетаване на Дрехи - Как да съчетаваме дрехите

Как да съчетаваме дрехите

17.04.2013111688

Колкото е по-фина тъканта, от която е направена дрехата, толкова по-плътно трябва да е тази дреха до тялото. Шаловете винаги изглеждат стилно, ако са ефирни и нежни.

Съчетаване на Дрехи - Защо трябва да спим голи

Защо трябва да спим голи

15.02.201506347

Доказано е, че сънят без дрехи има здравословни ползи за нас. Ако все още се чудите между свяна, комфорта и здравето, ето няколко ползи от съня, както майка ни е родила.

Съчетаване на Дрехи - Какво никога не трябва да обличаме на работа

Какво никога не трябва да обличаме на работа

01.08.20140950

Подходящото работно облекло засяга всяка дама, която работи в офис. Трябва да се знае, че дънките отдавна са позволени, а строго официалните тоалети отдавна са в миналото.

Съчетаване на Дрехи - Как да се обличате според зодиака

Как да се обличате според зодиака

13.08.2012113690

Предстои ви делова или лична среща и се чудите какво точно да изберете от гардероба си? Сега ще разберете как жените трябва да се обличат според зодиака.

Съчетаване на Дрехи - Секънд Хенд мода

Секънд Хенд мода

05.12.201201798

Световната търговия с дрехи втора употреба има доста дълга история. До средата на 19 век. придобиването на дрехи втора ръка е важен начин за сдобиване с облекло. Днес се е наложило наименованието, идващо от английски: Секънд Хенд.

Съчетаване на Дрехи - Галена облече принцесите на Дисни в нови дрехи

Галена облече принцесите на Дисни в нови дрехи

10.02.20150130

Фолк бомбата Галена създаде нови дрехи за принцесите на Дисни и сама облече моделите. Певицата, която има собствена марка за уникални тоалети, позира с дрехи, с които художник облече спящата красавица и Снежанка.

Съчетаване на Дрехи - Съчетаване на цветовете

Съчетаване на цветовете

04.10.201104333

При съчетаването на цветовете избирайте ярките и светли нюанси за горната част на тоалета си, за да направите лицето си по-изразително. Съвети за съчетаване на цветове.

Съчетаване на Дрехи - Как да обновите гардероба си без да похарчите и лев

Как да обновите гардероба си без да похарчите и лев

20.04.201503094

С идването на всеки нов сезон на всяка жена ѝ се иска да освежи гардероба си. Може да направите това и по-пестелив начин, като не похарчите и лев от бюджета си.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Съчетаване на Дрехи - практични публикации, подбрани рецепти и споделени истории в сайта. Най-новото за Съчетаване на Дрехи в модерния женски журнал. Отцени Съчетаване на Дрехи от звездичките над този параграф. Приятно преглеждане на хилядите ни материали, споделени истории, сънища и рецепти на тема Съчетаване на Дрехи.