Съчетаване на цветовете

Съчетаване на цветовете

0

При съчетаването на цветовете избирайте ярките и светли нюанси за горната част на тоалета си, за да направите лицето си по-изразително. Съвети за съчетаване на цветове.

1
Практични съвети и мнения за Съчетаване на Цветове. Публикации и информация за Съчетаване на Цветове от Езине.бг. Последните материали относно Съчетаване на Цветове на едно място.

Популярни

Съчетаване на Цветове - Как да съчетаваме ярките цветове

Как да съчетаваме ярките цветове

20.09.201201478

Яркочервеният цвят се съчетава с тюркоазения и розовия, а синият подхожда на зеления. Оранжевият се съчетава с яркосиньо и жълто. Това са съчетания, които днес са последен моден писък.

Съчетаване на Цветове - Идеи за цветови комбинации в интериора

Идеи за цветови комбинации в интериора

30.01.201207668

Когато искате да изберете цветови комбинации за интериора си, трябва да осъзнаете целта, която искате да постигнете с цветовете.

Съчетаване на Цветове - Как да комбинираме дрехите си

Как да комбинираме дрехите си

30.09.201303769

Още в момента на закупуване на дадена дреха е добре да си дадем ясна представа за платовете, цветовете и щампите, с които разполагаме, и за това с какви дрехи ще я съчетаем.

Съчетаване на Цветове - Съчетаване на актуалните флорални мотиви

Съчетаване на актуалните флорални мотиви

09.07.20150113

Мотивите, които създават асоциация с цветна градина, винаги са будили интерес като част от женския гардероб. Това е така заради техните свежи цветове и жизнерадостното усещане, което прибавят към дрехите.

Съчетаване на Цветове - Съчетание на цветовете – синьо

Съчетание на цветовете – синьо

26.06.201304535

Тъмно синьото изглежда добре в съчетание с оранжево. Това важи еднакво за интериора и за облеклото – съчетанието на тези два цвята се смята за много ефектно.

Съчетаване на Цветове - Подходящи цветови комбинации за дрехи

Подходящи цветови комбинации за дрехи

25.06.201307388

За да имате ефектен гардероб, не е задължително да имате вродено чувство за съчетание на цветовете. Просто следвайте правилата за съчетаване, за да не изглеждате прекалено невзрачни или екстравагантни.

Съчетаване на Цветове - Неочаквано добри цветови съчетания

Неочаквано добри цветови съчетания

17.05.201302881

Смелите цветови съчетания са на мода. Въпреки че доскоро подобни съчетания не бяха дори допустими според добрия вкус, тази година световноизвестни дизайнери налагат съчетанието от оранжево и лилаво.

Съчетаване на Цветове - Уют в дома с подръчни материали

Уют в дома с подръчни материали

03.05.201313168

Страхотно предложение за ваза е да облепите вазата, която вече не харесвате, с различни копчета. Нужни са ви само много видове копчета и лепило.

Съчетаване на Цветове - Дългите ръкавици са хит тази зима

Дългите ръкавици са хит тази зима

24.01.20110699

Дългите ръкавици са последният моден писък тази зима. Те се съчетават с ежедневно и официално облекло. Модерни са и ръкавиците без пръсти.

Съчетаване на Цветове - Риза от деним - как да я съчетаем

Риза от деним - как да я съчетаем

07.04.20150646

Една от хитовите тенденции за пролетта тази година е ризата от деним. Макар че на пръв поглед изглежда единствено небрежна, с правилното съчетание може да я носите на много места.

Съчетаване на Цветове - Тенденциите от 90-те, които отново са на мода

Тенденциите от 90-те, които отново са на мода

29.06.20150952

Тази година някои от актуалните тенденции за 90-те години на миналия век отново се възраждат. Забравеното старо от преди 20 години предизвика истински фурор на модните подиуми.

Съчетаване на Цветове - Цитрусови цветове за лятото

Цитрусови цветове за лятото

29.05.20110699

Ако планирате да добавите нови дрехи в гардероба си, съобразете се с най-актуалните модни тенденции за лято 2011. Хит сега са свободните облекла, цитрусовите цветове и закачливите щампи.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Съчетаване на Цветове - подробни съвети, готварски рецепти и потребителски истории в портала. Най-новото за Съчетаване на Цветове в нашия женски сайт. Гласувай за Съчетаване на Цветове от звездичките над този текст. Приятно разглеждане на многото ни теми, лични истории, тълкувани сънища и рецепти за Съчетаване на Цветове.