Телешка пържола на тиган

Телешка пържола на тиган

2

зачервяване. Маха се пържолата от тигана. В мазнината се слага останалото брашно, което се пържи, докато потъмнее. Гаси се с вино. Като се...

1

Телешка Пържола на Тиган

Разгледай всички 19 подбрани съвети относно телешка пържола на тиган в Езине.бг.
Телешки пържоли с розмарин

Телешки пържоли с розмарин

 

Разбъркайте в тавичка зехтина, розмарина, виното, чесъна, пипера и солта. Добавете в тавичката пържолите, разбъркайте, за да се покрият добре с...

Телешки пържоли с чесън

Телешки пържоли с чесън

 

Начукайте пържолите, поръсете ги с черен пипер и сол, залейте ги около 50 мл олио и ги оставете да постоят. Извадете ги от олиото, оваляйте...

Телешки пържоли по цюрихски

Телешки пържоли по цюрихски

 

Нарежете месото напречно на мускулните влакна и направете тънки пържоли. Поръсете ги леко с брашно, посолете и ги поръсете с черен пипер...

Пилешки пържолки на грил тиган

Пилешки пържолки на грил тиган

 

намазнен грилован тиган. Обърнете внимание, че всяка страна се пече около 3-4 минути, така че не трябва да оставяте месото дълго време на огъня...

Телешки пържоли по аржентински

Телешки пържоли по аржентински

 

, до готовност, като се обръщат само веднъж. За около 8-10 минути се получават средно изпечени пържоли, за 12-15 минути - по-препечени. За соса...

Телешки пържоли на грил

Телешки пържоли на грил

 

Смесете в съд зехтина, ситно нарязания босилек и смачкания чесън. Опечете пържолите нарязани с дебелина 5 см. , като ги обърнете само веднъж...

Телешки пържоли със сметана и калвадос

Телешки пържоли със сметана и калвадос

 

Ябълката се обелва и почиства от сърцевината, след което се нарязва на кубчета. Телешките пържолки се начукват съвсем леко, овкусяват се със сол...

Телешки пържоли със сирене и подправки

Телешки пържоли със сирене и подправки

 

пържолите на умерен огън за 5-6 минути, след това ги обърнете и печете още 4 минути. Върху всяка пържолка сложете равно количество от сместа със...

Задушена пържола

Задушена пържола

 

Телешкото месо се реже на пържоли и се начукват. Посолени леко се запържват в маслото и се изваждат. В същата мазнина се запържва и лукът...

Лесна пърленка на тиган

Лесна пърленка на тиган

 

вашия тиган. Пърленките се пекат от двете страни в сух тефлонов тиган. След около 2-3 минути всяка страна е готова, така че трябва да...

Хамсия на тиган

Хамсия на тиган

 

. Подреждаме рибките ветрилообразно в тиган и заливаме със сгорещено олио. Пържим рибките и с помощта на капак или голяма чиния ги обръщаме, за да се изпържат от другата страна. Сервираме с гарнитура по избор....