Мъжкият маникюр

Мъжкият маникюр

0

Вече не е странно, че и мъжете посещават козметичните салони, за да им направят маникюр. Добре поддържаните ръце правят добро впечатление. Можете да направите маникюра си и сами.

1
Практични съвети и читателски отзиви за Трикове за Лакиране на Нокти. Теми и информация за Трикове за Лакиране на Нокти от портала. Последните материали относно Трикове за Лакиране на Нокти на едно място.

Популярни

Трикове за Лакиране на Нокти - Нова мода: 3D лак за ефектен маникюр

Нова мода: 3D лак за ефектен маникюр

06.02.201402356

Цените на сензационния маникюр са различни от 5 до 30 долара всеки може да подбере това, което най-много му допада – разликата в цените идва от това какви материали са използвани.

Трикове за Лакиране на Нокти - Декорация на ноктите с гъба

Декорация на ноктите с гъба

17.03.2012413623

Декорацията на ноктите с гъба е лесен и ефектен начин да получите красив маникюр в домашни условия и без много усилия.

Трикове за Лакиране на Нокти - Маникюри за зимата

Маникюри за зимата

03.01.201303830

Лятото си отива, но това не означава, че трябва да спрем да се грижим за ноктите си, дори напротив. През зимния сезон грижата за ръцете е много важна – студът и вятърът действат абсолютно безпощадно на ръцете ни.

Трикове за Лакиране на Нокти - Ноктите на есен 2011 са къси

Ноктите на есен 2011 са къси

21.09.201101090

През есенния сезон трябва да помислим и за ноктите, тъй като за перфектната визия на една жена, маникюрът е от важно значение. Разберете какви ще са актуалните акценти в маникюра тази есен.

Трикове за Лакиране на Нокти - Съхранявайте лака за нокти на тъмно

Съхранявайте лака за нокти на тъмно

29.11.20100803

Добре поддържаните ръце и красивите нокти са задължителни за всяка дама. Лакът за нокти е изобретен в Китай. Жените в Древен Египет първи започнали да оцветяват ноктите си. Как да съхраняваме лака?

Трикове за Лакиране на Нокти - За по-дълготраен и красив маникюр

За по-дълготраен и красив маникюр

08.10.201013136

Преди да нанесете цветен лак, трябва да се уверите, че ноктите ви не са мазни. Поставете като основа безцветен лак, след което 2 слоя цветен. Не нанасяйте дебели слоеве за дълготраен маникюр

Трикове за Лакиране на Нокти - Ноктите са издайници на болестите

Ноктите са издайници на болестите

27.08.2012212224

Всяка промяна в ноктите на ръцете, може да бъде сигнал за някаква болест, която тормози организма ви. Здравословното ни състояние се отразява върху състоянието на ноктите ни.

Трикове за Лакиране на Нокти - Чупливите нокти – симптом за проблеми с белия дроб

Чупливите нокти – симптом за проблеми с белия дроб

18.11.201102709

Честото чупене на плочката на нокътя далеч не е само сигнал за липса на витамини. Изследвания доказват, че заболяванията на белите дробове се отразяват върху недостатъчната здравина на ноктите.

Трикове за Лакиране на Нокти - Лакиране с преливане - преливащ маникюр

Лакиране с преливане - преливащ маникюр

26.12.201308061

При преливащите нокти винаги може да се експериментира. Ако ви харесва повече, използвайте цветове, които не са от една гама. Лакирането става на същия принцип - с помощта на гъбичката.

Трикове за Лакиране на Нокти - Диагностика на ноктите

Диагностика на ноктите

28.01.201303066

Различната форма на ноктите също може да ни покаже какво е здравословното състояние на човека или поне да го насочат къде може да се появи евентуален проблем.

Трикове за Лакиране на Нокти - Модата на черния маникюр

Модата на черния маникюр

23.06.201202917

Ако искате да привличате вниманието към ръцете си и да изглеждате по-дръзки от обикновено, лакирайте ноктите си с черен лак.

Трикове за Лакиране на Нокти - Как да заченете с момче

Как да заченете с момче

27.09.2009321439

Много бъдещи родители имат претенции към пола на бебето си. От какво зависи пола на бебето. Трикове, с които да увеличим възможността за зачеване на момче.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Трикове за Лакиране на Нокти - подробни ревюта, класически рецепти и потребителски истории в портала. Най-новото за Трикове за Лакиране на Нокти в модерния онлайн журнал. Отцени Трикове за Лакиране на Нокти от звездичките над този параграф. Приятно сърфиране из многото ни материали, споделени истории, сънища и рецепти за Трикове за Лакиране на Нокти.