Висок пулс - причини и симптоми

Висок пулс - причини и симптоми

0

В случай, че пулсът ви е ежедневно висок, налага се да обърнете сериозно внимание на проблема. Посетете специалист, за да разберете дали всичко е наред.

1
Препоръки и мнения за Учестен Сърдечен Пулс. Публикации и ревюта за Учестен Сърдечен Пулс от Ezine.bg. Подробна информация относно Учестен Сърдечен Пулс в един сайт.

Популярни

Учестен Сърдечен Пулс - Причини за понижен пулс

Причини за понижен пулс

07.06.20150414

Пониженият, нисък пулс се нарича брадикардията. Наличието му не означава непременно някакво неразположение или сърдечен проблем. За да се установят причините за него, е нужно провеждането на редица изследвания.

Учестен Сърдечен Пулс - Какво представлява опасно ниското ниво на пулса?

Какво представлява опасно ниското ниво на пулса?

11.12.201301982

Ако не лекувате брадикардията (ниски нива на сърдечния пулс), това може да доведе до болки в гърдите, високо кръвно налягане или проблеми със сърцето.

Учестен Сърдечен Пулс - Клопките на сърдечния арест

Клопките на сърдечния арест

30.01.201302414

Медиците са на мнение, че една от основните причини за появата на сърдечен арест е удебеляването на сърдечния мускул - това състояние най-често е с фатален край.

Учестен Сърдечен Пулс - Ускорен пулс и ниско кръвно налягане

Ускорен пулс и ниско кръвно налягане

21.06.2013659546

Лечението на ускорения пулс и ниското кръвно трябва да бъдат определени от специалист, тъй като причините за появата на тези два симптома обикновено са сериозни.

Учестен Сърдечен Пулс - Ускорено сърцебиене при децата

Ускорено сърцебиене при децата

15.01.201303853

Много често ускореното сърцебиене при децата е съпроводено с по-висока температура. Нормална температура при дете е приблизително 37 градуса, но тя може да варира.

Учестен Сърдечен Пулс - Кога пулсът е в норма?

Кога пулсът е в норма?

24.07.201402479

Трябва да се знае, че при повишена телесна температура, сърдечната дейност се ускорява, а от там и стойностите на пулса.

Учестен Сърдечен Пулс - Опасен ли е ускореният пулс?

Опасен ли е ускореният пулс?

04.02.2013310126

Измерването на пулса може да даде много важна информация за здравето на човек. Всяко отклонение от нормалната сърдечна честота може да сочи сериозно медицинско състояние.

Учестен Сърдечен Пулс - Как се прави сърдечен масаж?

Как се прави сърдечен масаж?

23.05.20150189

Съществуват два метода за сърдечен масаж, като в медицината те са познати като директен сърдечен масаж и индиректен сърдечен масаж.

Учестен Сърдечен Пулс - Сърца на влюбените бият като едно

Сърца на влюбените бият като едно

13.02.20130798

Влюбените двойки споделят не само общи интереси и едно легло. Връзката между двама души е много повече от това да си довършвате изреченията на партньора си или да се смеете на нескопосаните му шеги.

Учестен Сърдечен Пулс - Дехидратацията може да докара организма до шок

Дехидратацията може да докара организма до шок

22.04.20100837

Ако нямате навика често да пиете течности и вода, рискувате здравословни проблеми. Обезводняване може да причини парене в стомаха, запек, камъни в бъбреците, да блокира организма и да доведе до шок.

Учестен Сърдечен Пулс - Какъв е нормалния пулс

Какъв е нормалния пулс

21.03.2012064886

Нарушенията в пулса могат да са симптом за различни заболявания. Вижте как можете сами да измерват пулса си и какъв е нормалният пулс за различните възрастови граници.

Учестен Сърдечен Пулс - Как да разпознаете сърдечен удар?

Как да разпознаете сърдечен удар?

25.05.2011010629

Симптоми, при които ако усетите, че преминавате през сърдечен удар, веднага потърсете помощ и се опитайте да не изпадате в паника.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Учестен Сърдечен Пулс - актуални ревюта, готварски рецепти и споделени разкази в Езине.бг. Най-новото за Учестен Сърдечен Пулс в нашия български сайт. Отцени Учестен Сърдечен Пулс от звездичките над този параграф. Приятно преглеждане на хилядите ни материали, споделени разкази, сънища и рецепти на тема Учестен Сърдечен Пулс.