
Обелете лука и отрежете горната 1/4. Издалбайте вътрешността. Смесете ситно нарязаната шунка със намокрения хляб и ситно нарязаната издълбана...

Към каймата от дивеч се прибавят едро начукания черен пипер, задушените гъби, жълтъкът от яйцето, част от хляба, накиснат в сметана, част от...

Нарязваме лука, лютата чушка и чесъна на много ситно. Загравяме мазнината и ги запържваме до зачервяване. Когато омекнат сваляме от котлона и...

Изберете еднакви, едри домати. Изрежете им капачетата, като ги оставите по-големи и издълбайте сърцевината.
Краставиците и репичките се режат...

продукти. Получената смес разбърквате много добре до кремообразна маса и фаршировате белтъчните половинки.
Отгоре украсете яйцата с млечно...

олио и разпределете в чинии. Отгоре аранжирайте с фаршированите яйца.
За розите от репички, първо ги измийте и след това внимателно нарежете...

кютенца, които се подреждат в предварително намазнена тава. Тавата се покрива с фолио и се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 50-60 минути. Може да поднесете кюфтетата с гарнитура от доматен сос....

.
Оформят се кюфтета, които се овалват в брашно и се пържат в сгорещено олио....

яйцето.
Меси се тесто, от което се правят кюфтета. Панират се в брашно, галета и се пържат в сгорещено олио.
Поднася се с подходяща гарнитура....

за 2 часа.
В средата на всяко кюфте направете малко кладенче и поставете парченце кашкавал, а отгоре покрийте върха с кайма. Изпечете пикантните кюфтета на скара.
Поднесете ги със сос Рокфор и парче лайм....

и се покрива тигана с капак, за да се позадушат и да се получат сочни и меки.
Ако съставките са много, може да намалите дозата за сочните кюфтета. Идеални са за обяд със свежа салата....