Фаршировани кюфтета

Фаршировани кюфтета

0

Омесете каймата с яйцето и подправките. Оформете кръгли, по-големи кюфтета. Подреждайте ги в намазнена тава и сложете да се изпекат в умерена...

1

Фаршировани Кюфтета

Прегледай всички 74 подбрани съвети за фаршировани кюфтета в Езине.бг.
Фарширован заек

Фарширован заек

Към каймата от дивеч се прибавят едро начукания черен пипер, задушените гъби, жълтъкът от яйцето, част от хляба, накиснат в сметана, част от...

Фарширован лук

Фарширован лук

Обелете лука и отрежете горната 1/4. Издалбайте вътрешността. Смесете ситно нарязаната шунка със намокрения хляб и ситно нарязаната издълбана...

Фарширована сардина

Фарширована сардина

Нарязваме лука, лютата чушка и чесъна на много ситно. Загравяме мазнината и ги запържваме до зачервяване. Когато омекнат сваляме от котлона и...

Фаршировани домати с риба тон

Фаршировани домати с риба тон

Изберете еднакви, едри домати. Изрежете им капачетата, като ги оставите по-големи и издълбайте сърцевината. Краставиците и репичките се режат...

Фаршировани яйца с млечно-чеснов сос

Фаршировани яйца с млечно-чеснов сос

продукти. Получената смес разбърквате много добре до кремообразна маса и фаршировате белтъчните половинки. Отгоре украсете яйцата с млечно...

Великденска салата с фаршировани яйца и рози от репички

Великденска салата с фаршировани яйца и рози от репички

олио и разпределете в чинии. Отгоре аранжирайте с фаршированите яйца. За розите от репички, първо ги измийте и след това внимателно нарежете...

Кюфтета яхния

Кюфтета яхния

2

Запържва се лука до златисто, прибавя се брашното и червения пипер. След 2-3 минути добавяме и доматите. Доливаме около 700 мл вода. След...

Кашкавалени кюфтета

Кашкавалени кюфтета

Настъргва се кашкавалът на ренде. Прибавя се млякото /ако нямате, може да се прибави вода/, разбитите яйца, солта. Сместа се сгъстява с...

Сочни кюфтета

Сочни кюфтета

2

и се покрива тигана с капак, за да се позадушат и да се получат сочни и меки. Ако съставките са много, може да намалите дозата за сочните кюфтета. Идеални са за обяд със свежа салата....

Класически кюфтета

Класически кюфтета

13

хладилник за 1/2 час, за да се стегне. След това се оформят с мокри ръце тънки кюфтета и се пържат. Желателно е да не се овалват в брашно...

Сицилиански кюфтета

Сицилиански кюфтета

. Оставяме да почине за 20 минути и доливаме зехтина, отново омесваме. Оформяме кюфтенца, които пържим в сгорещеното олио....