Плексит

Плексит

3

Нервните сплитове (плексуси) се формират при обединяването на няколко гръбначно-мозъчни нерва, при което се преразпределят отделните влакна и се дава начало на периферните нерви.

1
Идеи и практични съвети за Физиотерапия при Плексит. Последните публикации за Физиотерапия при Плексит от портала. Открий това, което търсиш на тема Физиотерапия при Плексит в тази секция на сайта.

Популярни

Физиотерапия при Плексит - Упражнения при плексит

Упражнения при плексит

25.05.2012616838

Разработена е система от подходящи упражнения, които трябва да се изпълняват, за да се успокои болката, причинена от плексита и за да се поддържа относително добър обем на движения в проблемния участък.

Физиотерапия при Плексит - Натуропатията цери без лекарства

Натуропатията цери без лекарства

28.09.201101371

Натуропатията представлява вид алтернативната медицина, която се базира на използването на органични продукти, като средство за лечение вместо лекарства.

Физиотерапия при Плексит - Какво помага при дископатия?

Какво помага при дископатия?

13.05.201501632

Причини за дископатията, от една страна, са износване на тези междупрешленови дискове с годините. Консервативно лечение, провеждано у дома или в специализирано лечебно заведение, включва почивка, адекватна физическа програма целяща укрепване на мускулатур

Физиотерапия при Плексит - Храни и съвети при неврит

Храни и съвети при неврит

19.04.20150566

По време на най-силните кризи при неврити народната медицина ограничава продуктите, които възбуждат дейността на нервната система. Това са острите подправки, кафето, черният и зеленият чай, какаото, алкохолът, тютюнът

Физиотерапия при Плексит - По 6 мин. разходка на час срещу обездвижване

По 6 мин. разходка на час срещу обездвижване

23.01.20150347

Продължителното заседяване може да се окаже причина за сърдечно-съдово заболяване, рак или диабет, посочват канадски учени. Те твърдят, че заседяването се отразява и на хората, които редовно тренират.

Физиотерапия при Плексит - Вредно ли е да се спи на климатик

Вредно ли е да се спи на климатик

07.08.201325045

Колкото и приятно да е в летните жеги да стоим на климатик и околните да ни завиждат, то трябва да знаем, че подобно начинание крие и своите рискове.

Физиотерапия при Плексит - Гонартроза

Гонартроза

02.06.201505807

Гонартрозата представлява хронично възпалително заболяване, което засяга опорно-двигателния апарат. Гонартрозата засяга предимно жени. Гонартрозата се лекува консервативно или оперативно.

Физиотерапия при Плексит - Лечение на коксартроза

Лечение на коксартроза

28.02.2013612881

Заболяването причинява доста силни болки, ако не се лекува и ограничава голяма част от движенията. От коксартроза по-често страдат жените и обикновено първите симптоми се появяват след 40-годишна възраст или след като е настъпила менопаузата.

Физиотерапия при Плексит - Треперенето – какви проблеми издава?

Треперенето – какви проблеми издава?

20.05.2012111303

Треперенето на различни части от тялото може да бъде симптом за различни заболявания. То никога не е просто дискомфорт, има причина за това неприятно усещане.

Физиотерапия при Плексит - Как да се справим с остеохондрозата

Как да се справим с остеохондрозата

29.05.20150778

От съществено значение за бързото и ефективно лечение на остеохондроза е навременното посещение при специалист. А понякога и народната медицина се оказва много ефективна при лечението и облекчаването на остеохондроза

Физиотерапия при Плексит - Физиотерапия при артрит

Физиотерапия при артрит

08.01.20150843

Лечението с топлина, където спадат инфрачервеното облъчване, терапията с парафин и други, се препоръчва за хора с хронични възпалителни процеси. Физикалната терапия е и много полезна за хората с ревматоиден артрит.

Физиотерапия при Плексит - Лечение на остеохондроза

Лечение на остеохондроза

06.04.20150520

Лечението зависи от степента на заболяването, както и локализацията, но в общи линии медицината на този етап може да излекува само симптомите на остеохондрозата.

Физиотерапия при Плексит - Лечение на остеофит

Лечение на остеофит

21.03.201501206

В основата на лечението на остеофитите или още шиповете стои премахването на рисковите фактори, които водят до образуването им. Хубаво е масажите и терапията посредством движение да бъдат контролирани от специалисти.

Физиотерапия при Плексит - Какво представлява процедурата артроскопия?

Какво представлява процедурата артроскопия?

08.04.20150396

Артроскопът е свързан с монитор, където може да се наблюдава процедурата. След като приключи оперативната намеса, артроскопът се изважда, раните се зашиват, прави се превръзка и ставата се обездвижва.

Физиотерапия при Плексит - Увреждания на междупрешленни дискове

Увреждания на междупрешленни дискове

26.10.201216242

Междупрешленните дискове могат лесно да се увредят, особено при по-възрастните хора. Това е така, тъй като те губят постепенно еластичността си с напредването на годините.

Физиотерапия при Плексит - Методите за лечение на дискова херния

Методите за лечение на дискова херния

15.05.201502906

Веднъж появила се, дисковата херния дори и след преминаване на болките може пак да се появи. Необходимо е да не забравяте този факт. Редовните упражнения, препоръчани от специалист, които се правят в домашни условия, не трябва да спират.

Физиотерапия при Плексит - Да се избавим от радикулита

Да се избавим от радикулита

01.01.201421655

Радикулитът е възпаление или дразнене на коренчетата на периферните нерви, излизащи от гръбначния стълб. Всеки един периферен нерв отговаря за сетивността при допир, болка и усещане за студено и топло на определена ивица от повърхността на тялото.

Физиотерапия при Плексит - Възпаление на сухожилията на краката

Възпаление на сухожилията на краката

30.10.2013010609

Тендинитът, както и редица други възпаления, може да бъде предизвикан от травма, неправилната стойка на работното място или у дома, настиване и липса или недостатъчно загряване преди тренировка за спортистите.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Физиотерапия при Плексит - актуални съвети, подбрани рецепти и споделени истории в сайта. Приятно сърфиране из многото ни материали, потребителски истории, сънища и рецепти на тема Физиотерапия при Плексит.