Хайвер от шаран

Хайвер от шаран

1

В буркан или друг дълбок съд сипете заедно хайвера, накълцания съвсем ситно лук и сол на вкус (около 1/2 ч.л.). Долейте лимоновият сок и...

1

Хайвер от Шаран

Разгледай всички 47 кулинарни идеи относно хайвер от шаран в Езине.бг.
Домашен хайвер

Домашен хайвер

1

Накиснете средичките от хляба във вода и изцедете добре. Смесете в дълбока купа хайвера, настъргания лук и пасирайте леко. Добавете хляба и...

Къри хайвер

Къри хайвер

В купа смесваме настърганите яйца с кърито и пресования чесън. Прибавяме майонезата, магданоза и лимоновия сок и овкусяваме със сол, черен...

Вегетариански хайвер

Вегетариански хайвер

Почистете лука и го нарежете на четвъртинки. Сварете го заедно с шафрана и няколко с.л. вода. Отцедете и охладете, след което пасирайте в...

Бирен шаран

Бирен шаран

кръгчета, настъргва се кората на лимона. Всичко това се поставя на дъното на тенджерата. Върху това се слагат парчетата шаран, прибавя се карамфила и...

Пиян шаран

Пиян шаран

1

Почиставаме, измиваме и нарязваме на порции рибите. Почистваме и нарязваме на дребно целината и лука и ги запържваме в сгорещено олио в...

Забулен шаран

Забулен шаран

Рибата се почиства, измива и нарязва на порции. Поръсва се със сока на лимона и се намазва с разтопено масло. Запича се на скара. Яйцата се...

Пържен шаран

Пържен шаран

1

престоят 2 часа. След това ги отцеждаме, овалваме в брашно и ги изпържваме в олио. Ако в шарана е имало хайвер, поръсваме го с брашно и го...

Класически хайвер

Класически хайвер

Накиснете хайвера в млякото, като преди това отстраните ципите, ако има такива. Започнете да разбивате с миксер или с пасатор, като добавяте...

Грис хайвер

Грис хайвер

Размийте доматеното пюре в 3 ч.ч. студена вода. Добавете сол на вкус, изсипете гриса и сварете до готовност. Разбъркайте майонезата с 1-2 с.л...

Шопски хайвер

Шопски хайвер

4

-накрая се добавя прясното мляко в количество, което позволява образуването на смес с гъстотата на хайвер....

Зеленчуков хайвер по шуменски

Зеленчуков хайвер по шуменски

3

Опечете патладжаните, отцедете ги, обелете ги и ги счукайте. При непрекъснато разбиване добавете олиото, счукания чесън, магданоз - ситно нарязан...