Хайвер от шаран

Хайвер от шаран

1

В буркан или друг дълбок съд сипете заедно хайвера, накълцания съвсем ситно лук и сол на вкус (около 1/2 ч.л.). Долейте лимоновият сок и...

1

Хайвер от Шаран

Разгледай всички 47 кулинарни идеи относно хайвер от шаран в Езине.бг.
Вегетариански хайвер

Вегетариански хайвер

Почистете лука и го нарежете на четвъртинки. Сварете го заедно с шафрана и няколко с.л. вода. Отцедете и охладете, след което пасирайте в...

Къри хайвер

Къри хайвер

В купа смесваме настърганите яйца с кърито и пресования чесън. Прибавяме майонезата, магданоза и лимоновия сок и овкусяваме със сол, черен...

Домашен хайвер

Домашен хайвер

1

Накиснете средичките от хляба във вода и изцедете добре. Смесете в дълбока купа хайвера, настъргания лук и пасирайте леко. Добавете хляба и...

Пиян шаран

Пиян шаран

1

Почиставаме, измиваме и нарязваме на порции рибите. Почистваме и нарязваме на дребно целината и лука и ги запържваме в сгорещено олио в...

Забулен шаран

Забулен шаран

Рибата се почиства, измива и нарязва на порции. Поръсва се със сока на лимона и се намазва с разтопено масло. Запича се на скара. Яйцата се...

Бирен шаран

Бирен шаран

кръгчета, настъргва се кората на лимона. Всичко това се поставя на дъното на тенджерата. Върху това се слагат парчетата шаран, прибавя се карамфила и...

Пържен шаран

Пържен шаран

1

престоят 2 часа. След това ги отцеждаме, овалваме в брашно и ги изпържваме в олио. Ако в шарана е имало хайвер, поръсваме го с брашно и го...

Хайвер от сини домати

Хайвер от сини домати

Смесете смачканите сини домати със нарязаните на ситно яйца, сметаната, чесъна и магданоза. Добавете олиото и посолете...

Хайвер от извара

Хайвер от извара

2

Разбийте изварата с настъргания лук. Добавете червения пипер, счукания кимион. Постепенно добавете и зехтина, като непрекъснато бъркате...

Пастет от рибен хайвер

Пастет от рибен хайвер

Намокрете хляба и го отцедете добре. В буркан сложете наситнения лук, солта, лимоновия сок и хайвера и пасирайте. След това на тънка струя...

Хайвер от тиквички

Хайвер от тиквички

Тиквичките обелени и нарязани на едри парчета, ги сваряваме в подсолена вода. Отцеждаме ги за 3-4 часа в гевгир, след което ги пасираме...