Как да се отървем от белезите от акне

Как да се отървем от белезите от акне

0

Пост-възпалителна хипер-пигментация е името, дадено на природния оздравителен процес на организма при рани на кожата, които водят до белези, включително и тези причинени от акне.

1
Публикации и автентични снимки за Хомеопатия за Акне. Класически предложения за Хомеопатия за Акне от портала. Намери онова, което ти трябва на тема Хомеопатия за Акне на едно място.

Популярни

Хомеопатия за Акне - От акне не са застраховани и зрелите жени

От акне не са застраховани и зрелите жени

14.05.201401574

Акнето е заболяване на мастните жлези и космените фоликули на кожата. Според дерматолозите жените в зряла възраст могат да си докарат акне чрез грима.

Хомеопатия за Акне - Ще лекуваме акне с кокосово масло

Ще лекуваме акне с кокосово масло

27.04.201001610

Природно вещество, открито в кокосовото масло, е възможно да се окаже естествено лекарство срещу кожното заболяване акне. Лауриновата киселина в кокосовото масло има силно антимикробно действие.

Хомеопатия за Акне - Лечение на акне с естествени продукти

Лечение на акне с естествени продукти

20.11.201401964

Киселото мляко и краставицата, освен че са много вкусна комбинация, се оказват и подходяща такава за лечение на акне. Лечение на акне с лед също ще доведе до положителни резултати

Хомеопатия за Акне - Салицилова киселина срещу акне

Салицилова киселина срещу акне

27.03.201318216

Лечението на акне със салицилова киселина се използва при леката проява на дерматологичния проблем. Лечението съчетава и антибиотик за пиене.

Хомеопатия за Акне - Мед от манука лекува акне

Мед от манука лекува акне

17.04.201101315

Медът от манука има доказано добри резултати при лечението на акне и други кожни възпаления, тъй като има уникалната способност да попива дълбоко в порите на засегнатите зони и да ги лекува ефективно.

Хомеопатия за Акне - Колагенови инжекции срещу акне

Колагенови инжекции срещу акне

19.07.20110878

Акнето е сред най-разпространените кожни страдания и е сериозен медицински проблем както, на тийнейджърите, така и на възрастни. Причинява се от бактерии.

Хомеопатия за Акне - Млякото и захарта предизвикват акне

Млякото и захарта предизвикват акне

22.02.201302360

На учените им отне само половин век за да сложат край на споровете дали, това което ядем се отразява на кожата ни. Доказано е – консумацията на храни с висок гликемичен индекс и млечни продукти водят до влошаване на симптомите на акне.

Хомеопатия за Акне - Какво не знаете за хомеопатията?

Какво не знаете за хомеопатията?

29.03.201501211

Хомеопатията задейства собствените защитни механизми на организма, като по този начин го подпомага да реши възникналия здравословен проблем по възможно най-естествения и ефективен начин.

Хомеопатия за Акне - Няколко истини за акнето

Няколко истини за акнето

13.04.201427350

Акнето, което се изразява с пъпки по лицето, врата, гърба или раменете, най-често се появяват по време на пубертета. Какво причинява акне?

Хомеопатия за Акне - Хомеопатията при децата

Хомеопатията при децата

12.05.20150867

Смята се, че хомеопатията действа по-добре на децата, отколкото на възрастните. Това може да се дължи на факта, че тяхната жизнена енергия не е изтощена от продължително време от стрес, вредни фактори на околната среда и лекарства.

Хомеопатия за Акне - Какво трябва да знаете за хомеопатията

Какво трябва да знаете за хомеопатията

13.11.201103930

Хомеопатичните лекарства са изцяло от естествени съставки с растителен, животински или минерален произход. Тези медикаменти са световно признати. Наричат хомеопатията нежна медицина.

Хомеопатия за Акне - Натурални средства срещу акне

Натурални средства срещу акне

27.08.201304459

За радост народната медицина предлага редица решения на проблема с акнето. Най-ползотворни в борбата с акнето са невенът, лавандулата, копривата, ехинацеята, белият равнец и глухарчето. Те имат антисептично действие и се намират лесно.

Хомеопатия за Акне - Имате акне? Значи здравето ви куца!

Имате акне? Значи здравето ви куца!

23.09.201504474

Проблеми с черния дроб могат да бъдат причина за появата на акне. Диетичният режим в ежедневието може да повлияе организма и да предизвика акне. Причината се корени в похапването на храни с висок гликемичен индекс

Хомеопатия за Акне - Пъпчасваме заради лошата храна и стреса

Пъпчасваме заради лошата храна и стреса

31.05.20150969

Проблемът с акнето се свързва най-често с подрастващите и хормоналните промени, които настъпват в организма им в тийнейджърската възраст. Съвременният начин на живот, обаче, причинява кожни проблеми и на отдавана приключилите с тийнейджърството.

Хомеопатия за Акне - Край на акнето!

Край на акнето!

14.10.201422889

Акнето представлява болестно състояние на кожата, при което може да се запушат мастните жлези по кожата. Ново откритие дава шанс на успешното лечение на акне. Група бактерии могат да ни помогнат да се избавим от проблема.

Хомеопатия за Акне - Билки при кожни проблеми

Билки при кожни проблеми

19.08.201316888

Обикновено една билка има много действия – противовъзпалително, болкоуспокояващо, противосърбежно и помага при много проблеми. Ако имате проблеми с кожата, това са част от билките, които ще ви облекчат

Хомеопатия за Акне - Как да се отървем от акнето по гърба

Как да се отървем от акнето по гърба

20.09.201501786

За да се справим с акнето, независимо на коя част от тялото ни се е появило, трябва да намерим причината за пъпките. Най-важно е да не стискате и чоплите пъпките, защото ги разранявате и може да ви останат белези.

Хомеопатия за Акне - Черните точки водят до акне

Черните точки водят до акне

03.11.201103633

Много момичета и жени се оплакват от неприятните черни точки по лицето. Те най-често се срещат при дами с по-мазна кожа. Как да третирате черните точки? Те водят до образуване на акне.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Хомеопатия за Акне - актуални публикации, готварски рецепти и лични истории в Ezine.bg. Приятно преглеждане на многото ни статии, споделени истории, сънища и рецепти на тема Хомеопатия за Акне.