Как да се отървем от белезите от акне

Как да се отървем от белезите от акне

0

Пост-възпалителна хипер-пигментация е името, дадено на природния оздравителен процес на организма при рани на кожата, които водят до белези, включително и тези причинени от акне.

1
Препоръки и оценки за Хомеопатия за Акне. Публикации и информация за Хомеопатия за Акне от Езине.бг. Полезни статии относно Хомеопатия за Акне в един сайт.

Популярни

Хомеопатия за Акне - От акне не са застраховани и зрелите жени

От акне не са застраховани и зрелите жени

14.05.201401477

Акнето е заболяване на мастните жлези и космените фоликули на кожата. Според дерматолозите жените в зряла възраст могат да си докарат акне чрез грима.

Хомеопатия за Акне - Ще лекуваме акне с кокосово масло

Ще лекуваме акне с кокосово масло

27.04.201001372

Природно вещество, открито в кокосовото масло, е възможно да се окаже естествено лекарство срещу кожното заболяване акне. Лауриновата киселина в кокосовото масло има силно антимикробно действие.

Хомеопатия за Акне - Лечение на акне с естествени продукти

Лечение на акне с естествени продукти

20.11.201401702

Киселото мляко и краставицата, освен че са много вкусна комбинация, се оказват и подходяща такава за лечение на акне. Лечение на акне с лед също ще доведе до положителни резултати

Хомеопатия за Акне - Салицилова киселина срещу акне

Салицилова киселина срещу акне

27.03.201317304

Лечението на акне със салицилова киселина се използва при леката проява на дерматологичния проблем. Лечението съчетава и антибиотик за пиене.

Хомеопатия за Акне - Мед от манука лекува акне

Мед от манука лекува акне

17.04.201101217

Медът от манука има доказано добри резултати при лечението на акне и други кожни възпаления, тъй като има уникалната способност да попива дълбоко в порите на засегнатите зони и да ги лекува ефективно.

Хомеопатия за Акне - Колагенови инжекции срещу акне

Колагенови инжекции срещу акне

19.07.20110755

Акнето е сред най-разпространените кожни страдания и е сериозен медицински проблем както, на тийнейджърите, така и на възрастни. Причинява се от бактерии.

Хомеопатия за Акне - Млякото и захарта предизвикват акне

Млякото и захарта предизвикват акне

22.02.201302215

На учените им отне само половин век за да сложат край на споровете дали, това което ядем се отразява на кожата ни. Доказано е – консумацията на храни с висок гликемичен индекс и млечни продукти водят до влошаване на симптомите на акне.

Хомеопатия за Акне - Какво не знаете за хомеопатията?

Какво не знаете за хомеопатията?

29.03.20150814

Хомеопатията задейства собствените защитни механизми на организма, като по този начин го подпомага да реши възникналия здравословен проблем по възможно най-естествения и ефективен начин.

Хомеопатия за Акне - Няколко истини за акнето

Няколко истини за акнето

13.04.201427008

Акнето, което се изразява с пъпки по лицето, врата, гърба или раменете, най-често се появяват по време на пубертета. Какво причинява акне?

Хомеопатия за Акне - Хомеопатията при децата

Хомеопатията при децата

12.05.20150523

Смята се, че хомеопатията действа по-добре на децата, отколкото на възрастните. Това може да се дължи на факта, че тяхната жизнена енергия не е изтощена от продължително време от стрес, вредни фактори на околната среда и лекарства.

Хомеопатия за Акне - Какво трябва да знаете за хомеопатията

Какво трябва да знаете за хомеопатията

13.11.201103777

Хомеопатичните лекарства са изцяло от естествени съставки с растителен, животински или минерален произход. Тези медикаменти са световно признати. Наричат хомеопатията нежна медицина.

Хомеопатия за Акне - Натурални средства срещу акне

Натурални средства срещу акне

27.08.201303998

За радост народната медицина предлага редица решения на проблема с акнето. Най-ползотворни в борбата с акнето са невенът, лавандулата, копривата, ехинацеята, белият равнец и глухарчето. Те имат антисептично действие и се намират лесно.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Хомеопатия за Акне - актуални публикации, готварски рецепти и лични истории в Ezine.bg. Най-новото за Хомеопатия за Акне в нашия женски журнал. Отцени Хомеопатия за Акне от звездичките над този параграф. Приятно преглеждане на хилядите ни материали, споделени истории, сънища и рецепти на тема Хомеопатия за Акне.