Видове целувки

Видове целувки

1

Вакуумната целувка е много вълнуваща, но при прекъсването й трябва да внимавате, защото се чува неприятен звук. В някои племена се смята, че целувката с език взима част от душата.

1
Практични съвети и класации за Целувка с Език. Статии и текстове за Целувка с Език от портала. Всичко на тема Целувка с Език в тази секция.
Дванайсет причини да се целувамеЦелувка с Език - Дванайсет причини да се целуваме

15.08.201303891

През лятото хората се целуват три пъти по-често, отколкото през другите периоди на годината. Изчислено е, че през целия си живот човек прекарва 2 седмици в целуване.

Днес е Световният ден на целувкатаЦелувка с Език - Днес е Световният ден на целувката

06.07.20150219

На 6 юли официално се отбелязва Световния ден на целувката. За първи път този ден се празнува във Великобритания през 1988 година.

Домакинската работа замества целувкатаЦелувка с Език - Домакинската работа замества целувката

06.10.20091456

Домакинската работа доставя същата радост като първата целувка. При домакинската работа се отделя хормона серотонин както и при целувката. Бърсането на прах е любимата работа на англичанките.

Целувката е равна на скок с парашутЦелувка с Език - Целувката е равна на скок с парашут

23.12.20100716

При целувка в мозъка се активират същите невротрансмитери, както и при скок с парашут или с бънджи. Мъжете, които целуват преди работа партньорката си, изкарват повече пари от другите.

Какво е целувкатаЦелувка с Език - Какво е целувката

24.09.201111946

Според антрополозите хората са започнали да се целуват преди хиляди години. Когато се целувате, в кръвта ви се увеличава нивото на хормоните допамин, окситоцин, серотонин и адреналин.

Устните са червени, за да ви целуватЦелувка с Език - Устните са червени, за да ви целуват

14.08.200901038

Човешките устни единствени в природата са в червен цвят, за да привличат двата пола към целувки. Видове целувки и интимност на целувката.

Жените помнят обувките повече от целувкатаЦелувка с Език - Жените помнят обувките повече от целувката

14.03.20140573

Жените помнят обувките в гардероба си повече, отколкото любовниците в живота си. Средностатистическата жена има около 19 чифта обувки. Нима привързаността на жените към обувките е толкова голяма?

Галена и Десислава прелъстяват по бельоЦелувка с Език - Галена и Десислава прелъстяват по бельо

08.06.20150106

Фолк звездите Галена и Десислава се изявяват като секс прелъстителки в новия си съвместен проект В твоите очи . В черно-белия естетски клип двете певици сладострастно извиват тела само по бельо.

Константин не иска да целува АлисияЦелувка с Език - Константин не иска да целува Алисия

18.01.20150199

След успеха на съвместното парче на Константин и Алисия Не си ти клюкарите във фолк гилдията не спряха да пророкуват за раздялата на изпълнителите с половинките им.

Да познаем болестта по езикаЦелувка с Език - Да познаем болестта по езика

24.04.201219389

Състоянието на езика може да бъде показател за редица вътрешни заболявания. При остър гастрит езикът е обложен, а дъхът в устата е лош, зачервяване и изглаждане сигнализира за проблеми с щитовидната жлеза.

Мария заляга над уроциЦелувка с Език - Мария заляга над уроци

20.07.20131181

Фолк звездата Мария, която може да се похвали със статута на най-глезена в гилдията, се е заела здраво със задачата да изучи из основи италианския език.

За да имате млад мозък, учете езициЦелувка с Език - За да имате млад мозък, учете езици

08.09.20140306

Тези от нас, които си служат с повече от един език, могат да се чувстват горди, защото са с по-добри умствени способности от другите, владеещи само един. Ученето на непознат език също така възпрепятства стареенето на мозъка.

Чуждите езици, които всеки успешен бизнесмен трябва да знаеЦелувка с Език - Чуждите езици, които всеки успешен бизнесмен трябва да знае

12.06.201501277

Наскоро американското списание Entrepreneur публикува чуждите езици, освен английския, които всеки успешен бизнесмен трябва да знае. Ето и кои са те:

Целувката е различна за мъжа и женатаЦелувка с Език - Целувката е различна за мъжа и жената

18.02.201104079

При мъжа и жената целувката действа по различен начин и има различно предназначение. Мъжете предпочитат влажните целувки, защото смятат, че това е сигнал за готовност за секс.

С целувка по дупето свещеник благославя стари момиЦелувка с Език - С целувка по дупето свещеник благославя стари моми

22.01.201511555

Африкански медии разпространиха умопомрачителна снимка, на която се виждат наредени чернокожи жени, които са коленичили голи на брега на морето.

Целувката разкрива имате ли алергия към партньораЦелувка с Език - Целувката разкрива имате ли алергия към партньора

02.12.201001246

Любовта не винаги тече гладко и особено за хората, които са високо чувствителни и алергични. За тях целувките могат да представляват сериозен риск и да предизвикват тежки реакции.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Целувка с Език - подробни съвети, подбрани рецепти и потребителски истории в Езине.бг. Актуално за Целувка с Език в модерния български журнал. Гласувай за Целувка с Език от звездичките над този текст. Приятно преглеждане на хилядите ни материали, споделени истории, сънища и рецепти за Целувка с Език.