Видове целувки

Видове целувки

1

Вакуумната целувка е много вълнуваща, но при прекъсването й трябва да внимавате, защото се чува неприятен звук. В някои племена се смята, че целувката с език взима част от душата.

1
Публикации и практични съвети за Целувка с Език. Какво ново за Целувка с Език от Ezine.bg. Открий всичко, което търсиш относно Целувка с Език в тази секция на сайта.

Популярни

Целувка с Език - Дванайсет причини да се целуваме

Дванайсет причини да се целуваме

15.08.201303905

През лятото хората се целуват три пъти по-често, отколкото през другите периоди на годината. Изчислено е, че през целия си живот човек прекарва 2 седмици в целуване.

Целувка с Език - Днес е Световният ден на целувката

Днес е Световният ден на целувката

06.07.20150221

На 6 юли официално се отбелязва Световния ден на целувката. За първи път този ден се празнува във Великобритания през 1988 година.

Целувка с Език - Домакинската работа замества целувката

Домакинската работа замества целувката

06.10.20091482

Домакинската работа доставя същата радост като първата целувка. При домакинската работа се отделя хормона серотонин както и при целувката. Бърсането на прах е любимата работа на англичанките.

Целувка с Език - Целувката е равна на скок с парашут

Целувката е равна на скок с парашут

23.12.20100719

При целувка в мозъка се активират същите невротрансмитери, както и при скок с парашут или с бънджи. Мъжете, които целуват преди работа партньорката си, изкарват повече пари от другите.

Целувка с Език - Какво е целувката

Какво е целувката

24.09.201111985

Според антрополозите хората са започнали да се целуват преди хиляди години. Когато се целувате, в кръвта ви се увеличава нивото на хормоните допамин, окситоцин, серотонин и адреналин.

Целувка с Език - Устните са червени, за да ви целуват

Устните са червени, за да ви целуват

14.08.200901043

Човешките устни единствени в природата са в червен цвят, за да привличат двата пола към целувки. Видове целувки и интимност на целувката.

Целувка с Език - Жените помнят обувките повече от целувката

Жените помнят обувките повече от целувката

14.03.20140579

Жените помнят обувките в гардероба си повече, отколкото любовниците в живота си. Средностатистическата жена има около 19 чифта обувки. Нима привързаността на жените към обувките е толкова голяма?

Целувка с Език - Галена и Десислава прелъстяват по бельо

Галена и Десислава прелъстяват по бельо

08.06.20150124

Фолк звездите Галена и Десислава се изявяват като секс прелъстителки в новия си съвместен проект В твоите очи . В черно-белия естетски клип двете певици сладострастно извиват тела само по бельо.

Целувка с Език - Константин не иска да целува Алисия

Константин не иска да целува Алисия

18.01.20150206

След успеха на съвместното парче на Константин и Алисия Не си ти клюкарите във фолк гилдията не спряха да пророкуват за раздялата на изпълнителите с половинките им.

Целувка с Език - Да познаем болестта по езика

Да познаем болестта по езика

24.04.2012110100

Състоянието на езика може да бъде показател за редица вътрешни заболявания. При остър гастрит езикът е обложен, а дъхът в устата е лош, зачервяване и изглаждане сигнализира за проблеми с щитовидната жлеза.

Целувка с Език - Мария заляга над уроци

Мария заляга над уроци

20.07.20131191

Фолк звездата Мария, която може да се похвали със статута на най-глезена в гилдията, се е заела здраво със задачата да изучи из основи италианския език.

Целувка с Език - За да имате млад мозък, учете езици

За да имате млад мозък, учете езици

08.09.20140342

Тези от нас, които си служат с повече от един език, могат да се чувстват горди, защото са с по-добри умствени способности от другите, владеещи само един. Ученето на непознат език също така възпрепятства стареенето на мозъка.

Целувка с Език - Чуждите езици, които всеки успешен бизнесмен трябва да знае

Чуждите езици, които всеки успешен бизнесмен трябва да знае

12.06.201501298

Наскоро американското списание Entrepreneur публикува чуждите езици, освен английския, които всеки успешен бизнесмен трябва да знае. Ето и кои са те:

Целувка с Език - Целувката е различна за мъжа и жената

Целувката е различна за мъжа и жената

18.02.201104143

При мъжа и жената целувката действа по различен начин и има различно предназначение. Мъжете предпочитат влажните целувки, защото смятат, че това е сигнал за готовност за секс.

Целувка с Език - С целувка по дупето свещеник благославя стари моми

С целувка по дупето свещеник благославя стари моми

22.01.201511633

Африкански медии разпространиха умопомрачителна снимка, на която се виждат наредени чернокожи жени, които са коленичили голи на брега на морето.

Целувка с Език - Целувката разкрива имате ли алергия към партньора

Целувката разкрива имате ли алергия към партньора

02.12.201001252

Любовта не винаги тече гладко и особено за хората, които са високо чувствителни и алергични. За тях целувките могат да представляват сериозен риск и да предизвикват тежки реакции.

Целувка с Език - Четеното на арабски е проблем за мозъка

Четеното на арабски е проблем за мозъка

13.09.201051680

Когато човек изучава чужди езици, работят и двете полукълба на мозъка му. Но когато изучава арабски език, тази способност изчезва заради нуждата от разпознаването на дребни детайли.

Целувка с Език - Първите признаци, че се отдалечавате с партньора

Първите признаци, че се отдалечавате с партньора

10.11.201404387

Британска компания определи 3-те най-често срещани признаци, които показват, че с половинката се отдалечавате един от друг и искрата между вас вече я няма.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Целувка с Език - подробни съвети, подбрани рецепти и потребителски истории в Езине.бг. Актуално за Целувка с Език в модерния български журнал. Гласувай за Целувка с Език от звездичките над този текст. Приятно преглеждане на хилядите ни материали, споделени истории, сънища и рецепти за Целувка с Език.