Интересни факти за цветната бременност

Интересни факти за цветната бременност

0

При така наречената цветна бременност се получава кървене още в началото на бременността. То може да продължи да се появява всеки месец.

1
Съвети и читателски отзиви за Цикъл при Цветна Бременност. Репортажи и информация за Цикъл при Цветна Бременност от портала. Полезни статии за Цикъл при Цветна Бременност в тази секция.

Популярни

Цикъл при Цветна Бременност - Кои са симптомите на извънматочната бременност

Кои са симптомите на извънматочната бременност

16.11.201107123

Най-често срещаните предупредителни симптоми са болка, локализирана от едната страна или в цялата коремна област, отпадналост, кървене. Застрашени са и жени, страдащи от хронични възпалителни заболявания

Цикъл при Цветна Бременност - Кога най-рано се прави тест за бременност

Кога най-рано се прави тест за бременност

12.03.2013031773

Вече планирате да имате бебе и се чудите, колко по-скоро можете да разчитате на достоверен резултат от теста за бременност.

Цикъл при Цветна Бременност - Цветна слепота - що е то?

Цветна слепота - що е то?

17.06.201301171

Въпросната дисхроматопсия може да бъде или вродена на човек или придобита. Придобитата цветна слепота се появява вследствие на атрофирал зрителен нерв или заради някакво заболяване.

Цикъл при Цветна Бременност - Кървене по време на бременност

Кървене по време на бременност

10.04.201307117

Кървенето по време на бременност в никой случай не е нормално явление. За него винаги има точно определена причина. Понякога, то е признак на нено много сериозно и никога не трябва да се пренебрегва. Кървенето по време на бременност е абсолютно анормален

Цикъл при Цветна Бременност - Висок прогестерон

Висок прогестерон

15.07.201406136

Прогестеронът се синтензира в надбъбречните жлези, половите жлези (особено след овулация в жълтото тяло), мозъка и по време на бременност в плацентата.

Цикъл при Цветна Бременност - Да се отървем от менструалните болки с народни средства

Да се отървем от менструалните болки с народни средства

22.10.201301906

Всяка втора жена страда от болезнена менструация. Може с помощта само на народни средства, без употреба на лекарства, да се преодолеят неприятните усещания по време на цикъл.

Цикъл при Цветна Бременност - Ранни признаци на бременност

Ранни признаци на бременност

09.04.201225857

Ранните признаци за бременност могат да бъдат лесно забелязани и разпознати. Прилошаването и гаденето, непоносимост към аромати, запек и кървене на венците са само част от ранните признаци.

Цикъл при Цветна Бременност - Хипотиреоидизъм и бременност

Хипотиреоидизъм и бременност

21.04.201201229

При хипотиреоидизъм съществува опасността от спонтанен аборт. Лечението на хипотиреоидизма е задължително за нормалното зачеване.

Цикъл при Цветна Бременност - Липса на овулация

Липса на овулация

06.05.201501739

Абсолютен мит е, че менструалното кървене е сигурен признак за наличието на овулация. Дори и една жена да има редовен цикъл, то това не е гаранция, че настъпва и редовна овулация.

Цикъл при Цветна Бременност - Спорт и цикъл

Спорт и цикъл

22.05.201201626

Няма много изследвания по въпроса как точно се отразява спортът на месечния цикъл на жената, както и няма доказани някакви последици от физическото натоварване.

Цикъл при Цветна Бременност - Накратко за извънматочната бременност

Накратко за извънматочната бременност

21.07.201005018

Извънматочната бременност представлява аномалия в бременността. Тя е опасна за живота на жената. Кои са най-честите причини, които предизвикват извънматочна бременност?

Цикъл при Цветна Бременност - Как да разберем, че сме бременни без тест?

Как да разберем, че сме бременни без тест?

30.03.20114375790

Има няколко симптома на ранната бременност, чрез които жената може да научи дали сте заченала - Чувствителни гърди, чувство на умора и отпадналост, констипация, главоболие, често уриниране.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Цикъл при Цветна Бременност - полезни съвети, български рецепти и потребителски истории в Ezine.bg. Всичко за Цикъл при Цветна Бременност в модерния онлайн сайт. Отцени Цикъл при Цветна Бременност от звездичките над този параграф. Приятно сърфиране из хилядите ни материали, споделени истории, сънища и рецепти за Цикъл при Цветна Бременност.