Откъде идват болките в кръста

Откъде идват болките в кръста

0

Не е задължително да сте в напреднала възраст, за да имате проблеми с кръста. Артозата, прищипването на нервите, шиповете, наднорменото тегло са сред най-честите причини за този проблем.

1
Идеи и оценки за Шипове в Кръста. Статии и материали за Шипове в Кръста от сайта. Последните материали относно Шипове в Кръста в един сайт.

Популярни

Шипове в Кръста - Упражнения при шипове на гърба

Упражнения при шипове на гърба

05.02.2012010420

Ако имате шипове, поне десет минути дневно посветете на гръбнака си. Навеждайте се напред, без да прегъвате гръбнака си. Спете само по гръб.

Шипове в Кръста - Какво да правим при шипове?

Какво да правим при шипове?

06.06.201501570

Шиповете са сред най-често срещаните заболявания на ставите, които се свързват предимно с напредването на възрастта.

Шипове в Кръста - Народна медицина при шипове

Народна медицина при шипове

18.07.2013230499

Предлагаме ви 5 рецепти, с които ще премахнете болката от шиповете. Рецептите са от т. нар народна медицина – всички са с продукти, които няма да ви бъде трудно да намерите.

Шипове в Кръста - Тютюнът съсипва кръста и гърба

Тютюнът съсипва кръста и гърба

27.02.201402906

Пушачите са застрашени да придобият болки в кръста и гърба повече, отколкото въздържателите. Каква може да е връзката между тютюнопушенето и тези здравословни проблеми.

Шипове в Кръста - Компреси с росен при шипове и ревматизъм

Компреси с росен при шипове и ревматизъм

21.06.201401356

Българската народна медицина може да помогне за облекчаване на болките от шипове и ревматизъм. Билката росен е една от най-ефективните в това отношение.

Шипове в Кръста - Причини за болка в кръста

Причини за болка в кръста

16.03.201501065

Начинът на живот на съвременните хора направи оплакванията от болките в кръста едни от най-често срещаните. Лекарите алармират, че възрастовата граница на тези болежки става все по-ниска.

Шипове в Кръста - Упражнения при болки в кръста

Упражнения при болки в кръста

20.02.201414646

Типичната реакция на всеки при изпитване на болка е да преустанови каквато и да било физическо натоварване или да остане в леглото, да прибегне към по-статични движения. Активните упражнения са необходими при рехабилитация на гърба и кръста.

Шипове в Кръста - Да се справим с болките в кръста

Да се справим с болките в кръста

05.05.20150592

Много хора, независимо на каква възраст са, се оплакват от болки в кръста. Ако те не са резултат от някакво сериозно заболяване, можете сами да се справите с тях.

Шипове в Кръста - Упражнения при проблеми с кръста

Упражнения при проблеми с кръста

25.01.201303267

Болката в кръста е една от тези, с която може би всеки един се е сблъсквал и то не един път. Тя е една от най-натрапчивите и най-неприятните. Преборването с нея е най-добре за се предприеме още при първите и симптоми.

Шипове в Кръста - Бабини илачи срещу болки в кръста

Бабини илачи срещу болки в кръста

14.03.201502299

Лечението на тези болки обикновено е доста продължително. При всички случаи е добре да избягвате да вдигате каквито и да е тежки предмети, желателно е да спите на твърд и удобен матрак и не на последно място да си избирате удобни обувки.

Шипове в Кръста - Болката в кръста е симптом за много болести

Болката в кръста е симптом за много болести

18.10.2011749056

Болката в кръста може да възникне по различни причини - миозит, бъбречна атака, радикулит, жлътна атака, дискова херния. Как да облекчите болката при всяка една от изброените причини.

Шипове в Кръста - Какво да правим при болки в кръста?

Какво да правим при болки в кръста?

24.03.201501274

Обикновено се препоръчват упражнения, които са специално за гръбнака – те се правят много бавно и с малко повторения. Целта при тях е да не се усети каквато и да било болка в кръста.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Шипове в Кръста - практични публикации, подбрани рецепти и лични разкази в Ezine.bg. Най-новото за Шипове в Кръста в нашия онлайн сайт. Отцени Шипове в Кръста от звездичките над този параграф. Приятно разглеждане на многото ни теми, лични разкази, тълкувани сънища и рецепти на тема Шипове в Кръста.