Откъде идват болките в кръста

Откъде идват болките в кръста

0

Не е задължително да сте в напреднала възраст, за да имате проблеми с кръста. Артозата, прищипването на нервите, шиповете, наднорменото тегло са сред най-честите причини за този проблем.

1
Идеи и оценки за Шипове в Кръста. Статии и материали за Шипове в Кръста от сайта. Последните материали относно Шипове в Кръста в един сайт.
Упражнения при шипове на гърбаШипове в Кръста - Упражнения при шипове на гърба

05.02.2012010023

Ако имате шипове, поне десет минути дневно посветете на гръбнака си. Навеждайте се напред, без да прегъвате гръбнака си. Спете само по гръб.

Какво да правим при шипове?Шипове в Кръста - Какво да правим при шипове?

06.06.20150894

Шиповете са сред най-често срещаните заболявания на ставите, които се свързват предимно с напредването на възрастта.

Народна медицина при шиповеШипове в Кръста - Народна медицина при шипове

18.07.2013229468

Предлагаме ви 5 рецепти, с които ще премахнете болката от шиповете. Рецептите са от т. нар народна медицина – всички са с продукти, които няма да ви бъде трудно да намерите.

Тютюнът съсипва кръста и гърбаШипове в Кръста - Тютюнът съсипва кръста и гърба

27.02.201402824

Пушачите са застрашени да придобият болки в кръста и гърба повече, отколкото въздържателите. Каква може да е връзката между тютюнопушенето и тези здравословни проблеми.

Компреси с росен при шипове и ревматизъмШипове в Кръста - Компреси с росен при шипове и ревматизъм

21.06.201401275

Българската народна медицина може да помогне за облекчаване на болките от шипове и ревматизъм. Билката росен е една от най-ефективните в това отношение.

Причини за болка в кръстаШипове в Кръста - Причини за болка в кръста

16.03.20150905

Начинът на живот на съвременните хора направи оплакванията от болките в кръста едни от най-често срещаните. Лекарите алармират, че възрастовата граница на тези болежки става все по-ниска.

Упражнения при болки в кръстаШипове в Кръста - Упражнения при болки в кръста

20.02.201414521

Типичната реакция на всеки при изпитване на болка е да преустанови каквато и да било физическо натоварване или да остане в леглото, да прибегне към по-статични движения. Активните упражнения са необходими при рехабилитация на гърба и кръста.

Да се справим с болките в кръстаШипове в Кръста - Да се справим с болките в кръста

05.05.20150500

Много хора, независимо на каква възраст са, се оплакват от болки в кръста. Ако те не са резултат от някакво сериозно заболяване, можете сами да се справите с тях.

Упражнения при проблеми с кръстаШипове в Кръста - Упражнения при проблеми с кръста

25.01.201303167

Болката в кръста е една от тези, с която може би всеки един се е сблъсквал и то не един път. Тя е една от най-натрапчивите и най-неприятните. Преборването с нея е най-добре за се предприеме още при първите и симптоми.

Бабини илачи срещу болки в кръстаШипове в Кръста - Бабини илачи срещу болки в кръста

14.03.201502007

Лечението на тези болки обикновено е доста продължително. При всички случаи е добре да избягвате да вдигате каквито и да е тежки предмети, желателно е да спите на твърд и удобен матрак и не на последно място да си избирате удобни обувки.

Болката в кръста е симптом за много болестиШипове в Кръста - Болката в кръста е симптом за много болести

18.10.2011745069

Болката в кръста може да възникне по различни причини - миозит, бъбречна атака, радикулит, жлътна атака, дискова херния. Как да облекчите болката при всяка една от изброените причини.

Какво да правим при болки в кръста?Шипове в Кръста - Какво да правим при болки в кръста?

24.03.201501064

Обикновено се препоръчват упражнения, които са специално за гръбнака – те се правят много бавно и с малко повторения. Целта при тях е да не се усети каквато и да било болка в кръста.

Болки в кръста при ражданеШипове в Кръста - Болки в кръста при раждане

17.06.20150229

Прословутите болки в кръста са част от множеството страхове, които бременните изпитват, когато дойде време за раждане. За да се справите по-лесно с дискомфорта, движенията в таза могат да помогнат изключително много.

Възможни причини за болка в гърбаШипове в Кръста - Възможни причини за болка в гърба

01.05.201401389

Непрестанните болки в гърба могат да са причинени от неправилна стойка, ревматоиден артрит, сколиоза, наднормено тегло, инфекция и др.

Да си направим тантра масажШипове в Кръста - Да си направим тантра масаж

26.09.201316097

Най-добре светлината да не бъде силна, а приглушена – освен това ще ви трябва масажно масло или лосион. Тантра масажът не винаги се практикува със сексуална цел, но е отлично стъпало за интимни удоволствия

Бодлива завеса в банята ни учи да пестим водаШипове в Кръста - Бодлива завеса в банята ни учи да пестим вода

01.08.20150347

Интересен начин за пестене на вода бе представен на Световното изложение в Торонто, Канада. Иновативна артинсталация за баня, направена от текстил, обра овациите на много от присъстващите на мащабния форум.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Шипове в Кръста - практични публикации, подбрани рецепти и лични разкази в Ezine.bg. Най-новото за Шипове в Кръста в нашия онлайн сайт. Отцени Шипове в Кръста от звездичките над този параграф. Приятно разглеждане на многото ни теми, лични разкази, тълкувани сънища и рецепти на тема Шипове в Кръста.