Шоколадово парфе

Шоколадово парфе

0

маслото за парфето. Охладените желатин и шоколад постепенно се добавят към сметаната и се бърка внимателно. Така приготвеното шоколадово...

1

Шоколадово Парфе

Открий всички 12 авторски предложения за шоколадово парфе в Езине.бг.
Малиново парфе

Малиново парфе

загряна на 170 градуса фурна. Пече се във формата, в която ще правите парфето. Оставете до да изстине. Пасирайте малините и ги претрийте през сито...

Бисквитено парфе

Бисквитено парфе

хладилник, за да се стегне. След няколко часа бисквитеното парфе е готово за консумация....

Парфе с нар

Парфе с нар

разбиваме с ваниловата захар. В подходящи купички сипваме първо от сместа за парфето, а отгоре и двата вида крем. Украсяваме със зърна от нар и прибираме за 2-3 часа във фризер за да стегнат....

Парфе от праскови

Парфе от праскови

5

предварително разбитата на пяна сметана и натрошените бисквити, след което се съединява със жълтъчната смес. Така приготвеното парфе се изсипва във форма...

Парфе от пуешки дроб

Парфе от пуешки дроб

спираме печката и оставяме парфето за още 10 минути във фурната. Изваждаме го от формата и го оставяме да престои за една нощ в хладилника...

Парфе с желатин

Парфе с желатин

1

преди да поднесете. Готовото парфе се потапя за кратко в съд с топла вода и веднага обръщаме внимателно върху поднос....

Шоколадово руло

Шоколадово руло

2

Пригответе голяма правоъгълна намаслена тава, застлана с намазнена хартия за печене. Загрейте фурната на 160 градуса. В купа разбийте яйцата...

Шоколадово кафе

Шоколадово кафе

свареното горещо кафе. Разпределете шоколадовото кафе в чаши, гарнирайте с лъжица разбита сметана и поръсете с малко какао....

Шоколадово изкушение

Шоколадово изкушение

и маслото се разтапят на водна баня. Вече готовият сладкиш се охлажда леко и се залива с глазура. По ваше въображение може да украсите със захарни, шоколадови пръчици, орехи или кокосови стърготини....

Шоколадово суфле

Шоколадово суфле

79

Натрошете шоколада и го разтопете заедно с маслото на водна баня, като се разбърква непрекъснато. Яйцата се разбиват със захарта на пяна, след...

Шоколадово тирамису

Шоколадово тирамису

9

основата, покрийте с крем, отново ред бишкоти, крем, ред бишкоти и завършете с крем. Отгоре поръсете леко с кафе мока и какао. Оставете Шоколадовото тирамису в хладилника поне за 1 час, а най-добре - за една нощ....